Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, κανω το θεμα γιατι επελεξα μια αγγελια για μνημες DDR5. 

Δεν ειχε αξιολογησεις το παιδι, μου εδωσε viber κινητο διευθηνση κτλ. και μου στελνει με αντικαταβολη.

Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να παει φουλ στραβα αυτο?

Ξερω οτι  ειναι ραντομ, αλλα ειπα να το ρωτησω. 

Δημοσ.
2 minutes ago, phanispal said:

Αφού σου στέλνει και θα τον πληρώσεις με αντικαταβολή, πόσο στραβά να πάει;

να πληρώσει τον κουριερ και να έχει μέσα 2 σιντι με λαικές επιτυχίες σε verbatim cd-r

• Like 1
Δημοσ.
Just now, phanispal said:

Αφού σου στέλνει και θα τον πληρώσεις με αντικαταβολή, πόσο στραβά να πάει;

Η αντικαταβολή το μόνο που του εξασφαλίζει είναι ότι θα παραλάβει ένα πακέτο, όχι ότι θα έχει μέσα αυτό που έχει συμφωνηθεί, πόσο μάλλον ότι θα είναι λειτουργικό κιόλας.

Πες μου εσύ τώρα πόσο στραβά μπορεί να πάει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekfragma είπε

να πληρώσει τον κουριερ και να έχει μέσα 2 σιντι με λαικές επιτυχίες σε verbatim cd-r

Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Η αντικαταβολή το μόνο που του εξασφαλίζει είναι ότι θα παραλάβει ένα πακέτο, όχι ότι θα έχει μέσα αυτό που έχει συμφωνηθεί, πόσο μάλλον ότι θα είναι λειτουργικό κιόλας.

Πες μου εσύ τώρα πόσο στραβά μπορεί να πάει.

Παραδίδουν ακόμα κατ' οίκον τα couriers; Χαχα.

Χωρίς πλάκα, εγώ θα κανόνιζα να παραλάβω από το κατάστημα της προτίμησής μου και να το ανοίξω επί τόπου, αν προβλέπεται, δεν είμαι σίγουρος.

Όσον αφορά στη λειτουργικότητα, συνήθως οι μνήμες έχουν lifetime εγγύηση.

Δημοσ.

Κανε αρνηση παραλαβης και βαλτου σε εναν iban τα μεταφορικα, σε περιπτωση που ηταν οντως αληθεια και το προιον σωστο ωστε να εισαι και ηθικα σωστος.

Δημοσ.
4 minutes ago, phanispal said:

Παραδίδουν ακόμα κατ' οίκον τα couriers; Χαχα.

Χωρίς πλάκα, εγώ θα κανόνιζα να παραλάβω από το κατάστημα της προτίμησής μου και να το ανοίξω επί τόπου, αν προβλέπεται, δεν είμαι σίγουρος.

Όσον αφορά στη λειτουργικότητα, συνήθως οι μνήμες έχουν lifetime εγγύηση.

Έχει ξανασυζητηθεί αναλυτικά, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, πρώτα πληρώνεις και μετά παραλαμβάνεις το δέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει εξασφάλιση στις αγγελίες και τα μεταχειρισμένα, έτσι γενικά κι αόριστα. Ο καθένας θα πει τα δικά του: μας έχουν έρθει αναφορές για αγγελίες που στράβωσαν μετά από αποστολή (που δεν ήρθε καθόλου ή ήρθε και περιείχε άλλα αντ' άλλων), μετά από συνάντηση, τα πάντα. Ο καθένας έχει τις θεωρίες του, στην πράξη όλα μπορεί να στραβώσουν. Η μόνη εξασφάλιση που υπάρχει είναι να έχει γίνει ο πωλητής verified seller, να εφαρμόζει σωστά το σύστημα (όχι, δηλαδή, να έχει γίνει για τα επιπλέον slots και να ολοκληρώνει τις συναλλαγές εκτός συστήματος, αν βλέπετε τέτοιους έξυπνους στείλτε αναφορά να πράξουμε τα δέοντα). Εκεί, αν δεν στείλει ή στείλει άλλα αντ' άλλων, έχεις σίγουρα τα χρήματά σου πίσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...