Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει σταματήσει να δουλεύει το καζανάκι δεν στέλνει νερό. Βρίσκεται στο πατάρι πάνω από το μπάνιο και στο μπάνιο υπάρχει κουμπί στο τοίχο για να το πατήσεις.Φτιάχνεται; κι αν όχι, μπορώ να βάλω ένα καινούριο καζανάκι ολοκληρωτικά πάνω από τη λεκάνη; η λεκάνη δε γνωρίζω αν είναι χτιστη στο πάτωμα πάντως είναι πολύ παλιά. Είμαι φοιτητής και δε γνωρίζω πολλα, θέλω τουλάχιστον να ξέρω τι να ζητήσω σε ένα μαγαζί αν πρόκειται να το φτιάξω μόνος μου. Τον υδραυλικό τον ψάχνω 2 βδομάδες τώρα και κάθε μέρα έρχεται.. 

Τα φώτα σας... 

IMG_20230906_211856.jpg

• Sad 2
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το σάπιο πράγμα που μας δείχνεις ΉΤΑΝ καζανάκι.

θα μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη σου να φέρει υδραυλικό και να σου αλλάξει ΟΛΟ το καζανάκι (δοχείο και σωθικά) με ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

προφανώς δεν πληρώνεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

• Like 3
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, greekfragma είπε

αυτό το σάπιο πράγμα που μας δείχνεις ΉΤΑΝ καζανάκι.

θα μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη σου να φέρει υδραυλικό και να σου αλλάξει ΟΛΟ το καζανάκι (δοχείο και σωθικά) με ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

προφανώς δεν πληρώνεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ

Πρόκειται για το σπίτι της γιαγιάς μου που μένω.. Δεν μπορώ να απευθυνθώ αλλού 

Δημοσ.
Just now, Th3Unforgiven said:

Πρόκειται για το σπίτι της γιαγιάς μου που μένω.. Δεν μπορώ να απευθυνθώ αλλού 

παίρνεις φωτογραφίες καλές το καζανάκι μέσα έξω πλάγια πάνω κάτω και πας σε ένα μαγαζί με είδη υγιεινής.

καλησπέρα σας θέλω να αγοράσω ένα ΝΕΟ καζανάκι να αντικαταστήσει αυτό και να γίνει και τοποθέτηση.

ενημερώστε με παρακαλώ το κόστος και ποιος θα το αναλάβει γιατί δεν έχω υδραυλικό αν έχετε κάποιον που κάνει τοποθέτηση τα προϊόντα σας.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε

Καλησπέρα έχει σταματήσει να δουλεύει το καζανάκι δεν στέλνει νερό. Βρίσκεται στο πατάρι πάνω από το μπάνιο και στο μπάνιο υπάρχει κουμπί στο τοίχο για να το πατήσεις.Φτιάχνεται; κι αν όχι, μπορώ να βάλω ένα καινούριο καζανάκι ολοκληρωτικά πάνω από τη λεκάνη; η λεκάνη δε γνωρίζω αν είναι χτιστη στο πάτωμα πάντως είναι πολύ παλιά. Είμαι φοιτητής και δε γνωρίζω πολλα, θέλω τουλάχιστον να ξέρω τι να ζητήσω σε ένα μαγαζί αν πρόκειται να το φτιάξω μόνος μου. Τον υδραυλικό τον ψάχνω 2 βδομάδες τώρα και κάθε μέρα έρχεται.. 

Τα φώτα σας... 

IMG_20230906_211856.jpg

Αν σηκωσεις χειροκινητα το φλοτερ δεν αφηνει κενο για να τρεξει νερο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αν σηκωσεις χειροκινητα το φλοτερ δεν αφηνει κενο για να τρεξει νερο?

Αν το σπρωξει κατω θες να πεις... Πανω ,κλεινει το φλοτερ

Δημοσ.
3 minutes ago, Tsilitheo2 said:

πες του οτι αυτό που περιγράφει δεν είναι το φλοτέρ αλλά η βαλβίδα απελευθέρωσης με τη μεγάλη μαύρη τσιμούχα στεγανοποίησης.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Δεν μπορω να καταλαβω αν εχει νερο στη φωτογραφια, ειναι πολυ κακη.

να δουμε αρχικα αν γεμιζει νερο το καζανακι και σε δευτερη φαση αν ριχνει

Δημοσ.

Στα καζανάκια δύο βλαβες μπορούν να γίνουν, να τρέχουν συνέχεια, να μην τρέχουν καθόλου. Καλύτερα άλλαξε το όλο, υπόψην, το καινούργιο που θα πάρεις μπορεί να έχει αλλοιωμένα εξαρτήματα από λάστιχο οπότε αν δεν λειτουργεί σωστά θα ξανάρθει υδραυλικός. Μας έχει συμβεί 2 φορες με καινούργια καζανάκια που βάλαμε. Κάνε αυτο που είπε o greekfragma και πες στο μαγαζί αν έχουν να στο τοποθετήσουν αυτοί. 

Δημοσ.
Just now, Ntinaras said:

Βασικά αυτό που λες να σηκώσει είναι μέρος του μηχανισμού, το φλοτέρ είναι το δίπλα, αυτό που σταματά το νερό μόλις γεμίσει το καζανάκι:

Φλοτέρ για καζανάκι βαρελάκι - pylarinos.gr

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

ειναι πιο στεγνο και απο την Σαχαρα.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

και τώρα που το βλέπω καλυτερα έχει σπάσει το φλοτέρ εκεί που κρατάει την ράβδο της φούσκας.

Δεν μοιαζει σπασμένο για εμενα ,αλλα τρόπος αυξομειωσης της ραβδου για ρύθμιση της πληρωσεως... Αλλα ισως κανω λαθος.. Αυτο εχει περισσότερο αλατι απο τις αλυκές Μεσολογγίου (sic. Εκει ζω).... Αλλα οπως και να εχει ,το φλοτερ ειναι πεσμένο και έπρεπε να εχει ροη... Μηπως εχει φιλτρακι που βουλωσε απο αλατα ,αμμο κτλ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...