Tommygre Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μήπως να αλλάξεις διακόπτη? Συνήθως αυτό κολλάει με τα άλατα και το χωματονερο που λογικά έχεις. Φαντάζομαι τον θερμοσίφωνα σου πως θα ναι μέσα.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Δεν μοιαζει σπασμένο για εμενα ,αλλα τρόπος αυξομειωσης της ραβδου για ρύθμιση της πληρωσεως... Αλλα ισως κανω λαθος.. Αυτο εχει περισσότερο αλατι απο τις αλυκές Μεσολογγίου (sic. Εκει ζω).... Αλλα οπως και να εχει ,το φλοτερ ειναι πεσμένο και έπρεπε να εχει ροη... Μηπως εχει φιλτρακι που βουλωσε απο αλατα ,αμμο κτλ;; Εκεί που θα έπρεπε η ραβδος να μετακινείται για να ρυθμίζεται δείχνει σπασμένο, 2
Tsilitheo2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εκεί που θα έπρεπε η ραβδος να μετακινείται για να ρυθμίζεται δείχνει σπασμένο, Ναι... Καταλαβα πολυ καλα τι εννοείς. Εξακολουθεί να μου μοιαζει με τριγωνικο δοντι που σφίγγει με βιδα απο πισω μερια πανω σε εγκοπες της ραβδου... Ισως να εχω φαντασία 6 λεπτά πριν, Tommygre είπε Μήπως να αλλάξεις διακόπτη? Συνήθως αυτό κολλάει με τα άλατα και το χωματονερο που λογικά έχεις. Φαντάζομαι τον θερμοσίφωνα σου πως θα ναι μέσα. Αυτο απο τα αλατα κολλαει ,ναι... Οχι ομως στην παροχη νερου αλλα στο ανοιξε - κλεισε
dsvee Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Αν ήταν σπασμένο θα έτρεχε συνέχεια. Λογικά αφού δεν γεμίζει με νερό έχει βουλώσει αυτό το κίτρινο πραγματακι. Έχει μια τρυπα μέσα από την οποία περνάει το νερό και είναι συχνό να βουλώνει από καμία πετρουλα ή άλατα. Αν μπορείς κλείνεις το νερό και το βγάζεις να το καθαρίσεις ή να το αλλάξεις. Πριν χαλασει αργούσε να γεμίσει;
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Στο καζανάκι αυτό θέλουν αλλαγή όλοι οι μηχανισμοί, αλλά το αρχικό πρόβλημα όπως είπαν και τα παιδιά είναι ότι δεν μπαίνει καν νερό να το γεμίσει. Αν αρχίσεις να το σκαλίζεις είναι πολύ πιθανό να σπάσει κάτι από τα σάπια εξαρτήματα και να γίνει σιντριβάνι οπότε πριν κάνεις το οτιδήποτε βρες τον γενικό του σπιτιού και σιγουρέψουν ότι δουλεύει
andreas1gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Φέρε έναν υδραυλικό και θα στο φτιάξει. 1
Doubt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Αλλαγή μηχανισμού & φλοτερ και το σωληνάκι που φαίνεται πράσινο με κάποιο σπιράλ. Φαντάζομαι καπάκι υπάρχει, απλά το έβγαλες για τη φωτογραφία.
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, elgol said: Γιατι εχει δυο εισαγωγες; η κίτρινη είναι μεταγενέστερη. η 1η είναι αυτή που πέθανε από την σκουριά ψώρα πρώτη και θεώρησαν ευκολότερο να βάλουν 2η αντί να κάνουν περισσότερη δουλειά στο πατάρι. τώρα που πέθανε και η 2η από τα άλατα σαπίλα είναι ώρα να ξηλωθεί ΟΛΟ το καζανάκι να πάει για ΠΕΤΑΜΑ και να μπει ένα ΤΕΛΕΙΩΣ καινούριο. οποιαδήποτε παρέμβαση για επισκευή θα αποδειχτεί ανέφικτη και πολυέξοδη 1
Narayan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Όταν μου συνέβη, φώναξα υδραυλικό από το douleftaras.gr, ήρθε ο άνθρωπος είδε τι τύπο μηχανισμού είχα, πήγε το ψώνισε, ήρθε το αντικατέστησε και έφυγε. Όλα όσα περιγράφω συνολική διάρκεια 4 ώρες και κόστος €40, εκ των οποίων τα μισά ήταν το κόστος του νέου μηχανισμού. Αξίζει για €20 να κάτσεις να ασχοληθείς; 1
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Narayan said: Όταν μου συνέβη, φώναξα υδραυλικό από το douleftaras.gr, ήρθε ο άνθρωπος είδε τι τύπο μηχανισμού είχα, πήγε το ψώνισε, ήρθε το αντικατέστησε και έφυγε. Όλα όσα περιγράφω συνολική διάρκεια 4 ώρες και κόστος €40, εκ των οποίων τα μισά ήταν το κόστος του νέου μηχανισμού. Αξίζει για €20 να κάτσεις να ασχοληθείς; όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. εδώ μιλάμε για πατάρι που μπορεί να μη χωράει να ανέβει ο οποιοσδήποτε υδραυλικός που έχει τα κιλάκια του, ή που μέσω του δουλευταρά δε θα βγάλει κέρδος που αξίζει να ασχοληθεί. επειδή όλα φαίνονται σάπια και ψωριασμένα το σωστό είναι να ξυλωθεί ΟΛΟ και να μπει ΝΕΟ πλαστικό καζανάκι έτοιμο και όχι απλά αντικατάσταση μηχανισμού στο ψωριασμένο πορσελάνης.
Ducatista Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Th3Unforgiven είπε Καλησπέρα έχει σταματήσει να δουλεύει το καζανάκι δεν στέλνει νερό. Βρίσκεται στο πατάρι πάνω από το μπάνιο και στο μπάνιο υπάρχει κουμπί στο τοίχο για να το πατήσεις.Φτιάχνεται; κι αν όχι, μπορώ να βάλω ένα καινούριο καζανάκι ολοκληρωτικά πάνω από τη λεκάνη; η λεκάνη δε γνωρίζω αν είναι χτιστη στο πάτωμα πάντως είναι πολύ παλιά. Είμαι φοιτητής και δε γνωρίζω πολλα, θέλω τουλάχιστον να ξέρω τι να ζητήσω σε ένα μαγαζί αν πρόκειται να το φτιάξω μόνος μου. Τον υδραυλικό τον ψάχνω 2 βδομάδες τώρα και κάθε μέρα έρχεται.. Τα φώτα σας... Καλα συγνώμη εγγύηση δεν εχει;;
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, Ducatista said: Καλα συγνώμη εγγύηση δεν εχει;; ούτε RAM δεν έχουν εγγύηση 30ετών 1
Ducatista Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε ούτε RAM δεν έχουν εγγύηση 30ετών Καλα πλακα έκανα...!
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Ducatista said: Καλα πλακα έκανα...! δίκιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις