mihawk88 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ύστερα από νέο πρόγραμμα που μου πρότειναν, μεταπήδησα από wind σε κοσμοτε. Αύριο περιμένω τεχνικό αλλά το ρουτερ δεν μου έχει έρθει ακόμη λόγω του ότι "δεν με βρήκαν σπίτι " από την κουριερ και επιστράφηκε πίσω στην κοσμοτε. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών κοσμοτε και μου είπαν ότι έχει ο τεχνικός μαζί του κάποια ρουτερ και ότι θα χρησιμοποιήσει ένα απ αυτά. Παρόλα αυτά εάν έχω θέμα, να μου στείλουν ένα άλλο. Υπάρχει περίπτωση ο τεχνικός να έχει τίποτα ρουτερ της κακιάς ώρας; η είναι του κουτιού; Έχει κανείς εμπειρία; διότι πρώτη φορά το ακούω.
Titos301 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, mihawk88 είπε Καλησπέρα, ύστερα από νέο πρόγραμμα που μου πρότειναν, μεταπήδησα από wind σε κοσμοτε. Αύριο περιμένω τεχνικό αλλά το ρουτερ δεν μου έχει έρθει ακόμη λόγω του ότι "δεν με βρήκαν σπίτι " από την κουριερ και επιστράφηκε πίσω στην κοσμοτε. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών κοσμοτε και μου είπαν ότι έχει ο τεχνικός μαζί του κάποια ρουτερ και ότι θα χρησιμοποιήσει ένα απ αυτά. Παρόλα αυτά εάν έχω θέμα, να μου στείλουν ένα άλλο. Υπάρχει περίπτωση ο τεχνικός να έχει τίποτα ρουτερ της κακιάς ώρας; η είναι του κουτιού; Έχει κανείς εμπειρία; διότι πρώτη φορά το ακούω. Καινουρια ρουτερ εχουνε απο οτι ξερω και εχω δει με τα ματια μου, αλλα και να μην ειναι μπορεις να αιτηθεις αντικατασταση πολυ απλα σε μεταγενεστερο χρονο
Λύση poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 17 hours ago, mihawk88 said: Καλησπέρα, ύστερα από νέο πρόγραμμα που μου πρότειναν, μεταπήδησα από wind σε κοσμοτε. Αύριο περιμένω τεχνικό αλλά το ρουτερ δεν μου έχει έρθει ακόμη λόγω του ότι "δεν με βρήκαν σπίτι " από την κουριερ και επιστράφηκε πίσω στην κοσμοτε. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών κοσμοτε και μου είπαν ότι έχει ο τεχνικός μαζί του κάποια ρουτερ και ότι θα χρησιμοποιήσει ένα απ αυτά. Παρόλα αυτά εάν έχω θέμα, να μου στείλουν ένα άλλο. Υπάρχει περίπτωση ο τεχνικός να έχει τίποτα ρουτερ της κακιάς ώρας; η είναι του κουτιού; Έχει κανείς εμπειρία; διότι πρώτη φορά το ακούω. ειναι router για πιθανες αντικαταστασεις και δεν ειναι ουτε παλια ουτε σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενα.
markon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 μπορεί να ζητήσει κάποιος που κάνει μέσω 13888 ανανέωση η νέο συμβόλαιο να παραλάβει το εξοπλισμό από κατάστημα cosmote η γερμανο και όχι από κουριερ η τεχνικό η είναι υποχρεωτικό να το παραλάβεις μόνο μέσω κουριερ η να τον κρατάει τεχνικός
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 On 07/09/2023 at 22:45, markon said: μπορεί να ζητήσει κάποιος που κάνει μέσω 13888 ανανέωση η νέο συμβόλαιο να παραλάβει το εξοπλισμό από κατάστημα cosmote η γερμανο και όχι από κουριερ η τεχνικό η είναι υποχρεωτικό να το παραλάβεις μόνο μέσω κουριερ η να τον κρατάει τεχνικός λογικα οι πωλησεις θα ξερουν.δεν βρισκω λογο να υπαρχει θεμα αφου σε ολες τις περιπτωσεις μπορει να δηλωθει στο συστημα οτι το πηρες εσυ. σε ανανεωση λογικα δεν θα ερθει τεχνικος οποτε αν χρειαστει router πιο πιθανο ειναι για courier.εκτος αν για καποιο λογο γυρνας σε voip.
Titos301 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 εγω παρελαβε speedport plus 2 για νεα συνδεση 100mbps ειναι καλο;
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, Titos301 said: εγω παρελαβε speedport plus 2 για νεα συνδεση 100mbps ειναι καλο; θα το δεις στην πραξη με βαση τις αναγκες σου.σε γενικες γραμμες dual band ειναι ,vdsl ειναι και για νορμαλ χρηση ειναι ενα normal router. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα