Προς το περιεχόμενο

Χαρατσια του πΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ISDN και ενδιαφερομουν να βαλω DSL over PSTN. Απο τα forum εμαθα οτι ο πΟΤΕ χρεωνει τελος αποσυνδεσης ISDN.

Πριν απο λιγο καιρο ημουν σε μια ομιλια του προεδρου της ΕΕΤΤ. Μου εδωσε την εντυπωση απο τα λεγομενα του οτι πραγματι ειναι μια χρησιμη και καλη αρχη η ΕΕΤΤ και θελει να κοντρολαρει τις ακορεστες ορεξεις του πΟΤΕ. Εκει σκεφτηκα να του θεσω και το ερωτημα για το παραπανω τελος. Ο ανθρωπος εξεφρασε την απορια του για αυτη τη χρεωση και μου συνεστησε να το καταγγειλω στην ΕΕΤΤ.

Πηρα τηλεφωνο στον ΟΤΕ για να δω αν ισχυει ακομα αυτη η χρεωση. Πραγματι ισχυει και ειναι γυρω στα 16 ευρω. Ετσι εστειλα e-mail στην EETT που τους αναφερα τη χρεωση αυτη. Περασε γυρω στον 1 μηνα απο τοτε, οποτε ειπα οτι με εγραψαν κανονικα και οτι μαλλον ειναι μια ακομη δημοσια υπηρεσια. Ομως πηρα το παρακατω e-mail:

>
ΠΡΟΣ              : OTE A.E.

Γενική Διεύθυνση Ρυθμιστικών Θεμάτων

Λ. Κηφισίας 99

151 25  ΜΑΡΟΥΣΙ

Υπόψη κ. ********

ΘΕΜΑ             :Eρώτημα Συνδρομητή 

ΣΧΕΤ.              :Η με Αριθ. Πρωτ. ΕΕΤΤ ******/Φ.600/**-**-2004 επιστολή του κ. **********. 

Στην ΕΕΤΤ κοινοποιήθηκε η **-**-2004 επισυναπτόμενη επιστολή (σχετ.) του συνδρομητή της εταιρείας σας κ. *************. Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε την ΕΕΤΤ το συντομότερο δυνατόν για το εν λόγω θέμα. 

Τα ανωτέρω στοιχεία αιτούνται από την ΕΕΤΤ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της σε εφαρμογή του άρθρου 3 παρ.15 του Ν.2867/2000 «Οργάνωση και Λειτουργία των Τηλεπικοινωνιών και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 273/Α/2000).

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εντολή Προέδρου                                                                                                         

Για να δουμε τι θα απαντησει ο πΟΤΕ..... :)

Παντως γενικα μου φαινεται καλη ιδεα ο,τι χρεωση του πΟΤΕ ανακαλυπτουμε και μας φαινεται υποπτη να ενημερωνουμε την ΕΕΤΤ για να δουμε αν ειναι νομιμη ή οχι. Απο ο,τι φαινεται η ΕΕΤΤ δεν μπορει να γνωριζει για ολες τις χρεωσεις που βαζει ο ΟΤΕ στις "υπηρεσιες" του.

Δημοσ.

Μπράβο lefterhs.

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αντιδρούν στις βλακείες του κάθε ΟΤΕ και ΔΕΗ κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...