Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, cabdik είπε

μηπως φταιει κατι αλλο...? μηπως ειναι καποιο θεμα  software..?   πως κατεληξες οτι φταιει το hardware..?? 

Τα FPS αφορουν το ιδιο παιχνιδι? η διαφορετικα παιχνιδια...? οταν λες κρασαρει.... εννοεις in windows ή Ingame..? 

στα πισι ειναι καποιες λεπτομερειες που μπορουν να σου δειξουν/κατευθυνουν τι φταιει, προτου καταληξεις και πεις οτι φταιει το ταδε κομματι...! μηπως δεν φτανει η μνημη? 

Τα fps αφουορουν ολα τα παιχνιδια και πχ οταν φορτωνει καποιο γκειμ κανει πολυ ωρα ακομα και οταν ανοιγει το pc κανει 10-15 λεπτα (χωρις υπερβολες) και πολλα τετοια χαζα και ειπα το εχω που το εχω παρα πολλα χρονια ας του κανω μια αναβαθμιση μικρη μπας και παρει ανασα

@cabdik να παρω 3600 η 5600; γιατι σκεφτομαι να τα παρω τωρα

ο δεξια δεν ειναι καλυτερος;

image.png

image.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

Τα fps αφουορουν ολα τα παιχνιδια και πχ οταν φορτωνει καποιο γκειμ κανει πολυ ωρα ακομα και οταν ανοιγει το pc κανει 10-15 λεπτα (χωρις υπερβολες) και πολλα τετοια χαζα και ειπα το εχω που το εχω παρα πολλα χρονια ας του κανω μια αναβαθμιση μικρη μπας και παρει ανασα

@cabdik να παρω 3600 η 5600; γιατι σκεφτομαι να τα παρω τωρα

ο δεξια δεν ειναι καλυτερος;

image.png

image.png

για επεξεργαστη σου ειπα ηδη την αποψη μου, και το αιτιολογησα. 

δισκο παρε οποιον εχει 5ετη εγγυηση και νομιζω εχουν και οι 2 5ετη εγγυηση... οποτε παρε οποιον θες..! αρκει να παρεις και ψυκτρα Μ.2 μαζι, εαν δεν εχει η μητρικη σου...! https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html#reviews

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...