kyriakosssss Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, cabdik είπε μηπως φταιει κατι αλλο...? μηπως ειναι καποιο θεμα software..? πως κατεληξες οτι φταιει το hardware..?? Τα FPS αφορουν το ιδιο παιχνιδι? η διαφορετικα παιχνιδια...? οταν λες κρασαρει.... εννοεις in windows ή Ingame..? στα πισι ειναι καποιες λεπτομερειες που μπορουν να σου δειξουν/κατευθυνουν τι φταιει, προτου καταληξεις και πεις οτι φταιει το ταδε κομματι...! μηπως δεν φτανει η μνημη? Τα fps αφουορουν ολα τα παιχνιδια και πχ οταν φορτωνει καποιο γκειμ κανει πολυ ωρα ακομα και οταν ανοιγει το pc κανει 10-15 λεπτα (χωρις υπερβολες) και πολλα τετοια χαζα και ειπα το εχω που το εχω παρα πολλα χρονια ας του κανω μια αναβαθμιση μικρη μπας και παρει ανασα @cabdik να παρω 3600 η 5600; γιατι σκεφτομαι να τα παρω τωρα ο δεξια δεν ειναι καλυτερος;
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Τα fps αφουορουν ολα τα παιχνιδια και πχ οταν φορτωνει καποιο γκειμ κανει πολυ ωρα ακομα και οταν ανοιγει το pc κανει 10-15 λεπτα (χωρις υπερβολες) και πολλα τετοια χαζα και ειπα το εχω που το εχω παρα πολλα χρονια ας του κανω μια αναβαθμιση μικρη μπας και παρει ανασα @cabdik να παρω 3600 η 5600; γιατι σκεφτομαι να τα παρω τωρα ο δεξια δεν ειναι καλυτερος; για επεξεργαστη σου ειπα ηδη την αποψη μου, και το αιτιολογησα. δισκο παρε οποιον εχει 5ετη εγγυηση και νομιζω εχουν και οι 2 5ετη εγγυηση... οποτε παρε οποιον θες..! αρκει να παρεις και ψυκτρα Μ.2 μαζι, εαν δεν εχει η μητρικη σου...! https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html#reviews Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα