Προς το περιεχόμενο

Disney+ με 2 ευρώ το μήνα για 3 μήνες

menel34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί είναι shared με άλλους που δεν ξέρεις.  Αν πέσεις σε ****** και χρησιμοποιούν παραπάνω απο μια συσκευή ταυτόχρονα, εσύ δεν θα βλέπεις.

αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οτι ενω το disney έχει max 4 ταυτόχρονες θεάσεις to gamsgo αναφέρει "6 people share 1 subscription, 1 screen for 1 user "

Βέβαια για να υπάρχει κάπως θα δουλευει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

μέσω gamsgo έχεις υπότιτλους στα Ελληνικά ?

Εγώ που έχω το Disney+ έχει πλήρως ελληνικά μενού, πλήρως ελληνικούς υπότιτλους, πλήρως ελληνική μεταγλώττιση, σε παιδικά το έχω δει. Κοστίζει 2 ευρώ το μήνα και μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα, βέβαια την έχω βάλει μόνο σε ένα Xiaomi box, και έβαλα pin στο profile μου. 

Η καλύτερη αγορά που έκανα, βέβαια μου τα τράβηξε όλα μαζί 24 ευρώ, αλλά κανένα πρόβλημα εδώ και 4 μήνες.

Ξεχάσα να γράψω ότι το εγκατεστησα και σε κινητό και μπορώ να κάνω share σε τηλεόραση. Απλά φροντίζω να μην είμαι από το profile μου σε 2 συσκευές ταυτόχρονα.

15 ώρες πριν, louben είπε

Θα χτύπαγα παραυτα το disney στο gamsgo. Αυτο που με προβληματίζει είναι πως δεν έχει ως τρόπο πληρωμης το paypal.

Revolut μιας χρήσεως ή καμμιά ηλεκτρονική προπληρωμενη κάρτα Ελληνικής Τράπεζας. Φορτίζεις ίσα ίσα το ποσό, ή λίγο παραπάνω και αφού στα μαζέψει την ξαναφορτιζεις όταν την ξαναχρειαστεις.

Επεξ/σία από viman
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση. Αν πάρω την 3μηνη προσφορά με τα 2 ευρω, μπορώ μετά τη ληξη να ανανεώσω για 12 μηνες με τα 90 η πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό γι'αυτό; 

Επεξ/σία από dazed&confused

On 06/09/2023 at 17:45, adi32 said:

Ούτε για 2€ δεν αξίζει για ενήλικες . 

Μόνο για παιδάκια 

Θα διαφωνήσω. Κι εγώ έτσι νόμιζα ότι έχει μόνο Disney και Marvel.

Γράφτηκα έτσι από περιέργεια και θα έλεγα έχει και σε σειρές αλλά και ταινίες αρκετό υλικό για ενήλικες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dazed&confused είπε

Ερώτηση. Αν πάρω την 3μηνη προσφορά με τα 2 ευρω, μπορώ μετά τη ληξη να ανανεώσω για 12 μηνες με τα 90 η πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό γι'αυτό; 

Νομιζω οτι ειναι καποια στιγμη μεσα στο φθινοπωρο να γινει πιο ακριβη η συνδρομη, τουλαχιστον αυτη με 4k και 4 streams, οποτε εχε το νου σου μηπως χρειαστει να κανεις ετησιο πακετο πριν περασουν οι 3 μηνες.

Edit: Το ξανακοιταξα τωρα, για Ελλαδα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Στη Γερμανια ειναι να αυξηθουν απο 1η Νοεμβριου. Δεν ξερω ομως αν θα εφαρμοσουν την αυξηση πανευρωπαϊκα ή ξεχωριστα ανα χωρα.

Επεξ/σία από Giama

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να ψάξεις για τα addon και να τα προσθέσεις και φυσικά όχι από αυτά της κοινότητας. Είπαμε δωρεάν και έτσι εύκολα δεν γίνεται. Θέλει διαδικασία. Υπάρχουν οδηγοί για addon ούκο λίγοι απλά θέλει να το ψάξεις λίγο.

Επεξ/σία από mistiri0

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και έχει ήδη ενημερώσει το disney, σε λίγες μέρες κλείνει το 3μηνο της προσφοράς (ανάλογα πότε το ξεκινήσατε).

Επειδή ακύρωσα κι εγώ σήμερα για να μην ξεχαστώ, να σας πω οτι η συνδρομή συνεχίζει να ισχύει για τον υπόλοιπο μήνα που έχετε πληρώσει.

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Επειδή ακύρωσα κι εγώ σήμερα για να μην ξεχαστώ, να σας πω οτι η συνδρομή συνεχίζει να ισχύει για τον υπόλοιπο μήνα που έχετε πληρώσει.

Καλα κανεις και ενημερωνεις, απλα να πουμε οτι στις 9 απο τις 10 περιπτωσεις συνδρομητικων υπηρεσιων (για να μην πω και στις 10), οταν διακοπτεις την οποια συνδρομη σου, εχεις τις παροχες μεχρι να ολοκληρωθει η διαρκεια αυτης. Οποτε μπορεις να διακοψεις εξ αρχης και να μην περιμενεις τελευταια ή προτελευταια ημερα. Στην ουσια απενεργοποιεις την αυτοματη συνεχιση των πληρωμων.

Εδω που ηταν για 3 μηνες η προσφορα, απο την ημερα που εγινε η χρεωση του 3ου μηνα, μπορουσε καποιος να το κανει.

• Like 2
  • Thanks 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...