SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε Μπορείς να το αναλύσεις λίγο; Γιατί ήμουν έτοιμος να βάλω για ένα μήνα να δω το περιεχόμενό του... Προχώρα κανονικά για 2 ευρώ και δοκίμασε. Έχει καλό περιεχόμενο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 τα παιδιά ξετρελάθηκαν. για το επόμενο 3μηνο μια χαρά θα περνάει το σαββατόβραδο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε Μπορείς να το αναλύσεις λίγο; Γιατί ήμουν έτοιμος να βάλω για ένα μήνα να δω το περιεχόμενό του... είναι λίγο υπερβολικός, για δυο ευρώ μια χαρά είναι. Οι δικές της παραγωγές οι περισσότερες είναι παιδιάστικες. Άλλες σειρές που έχει είναι είτε τελειωμένες είτε ακυρωμένες. Για παιδιά είναι μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε Μπορείς να το αναλύσεις λίγο; Γιατί ήμουν έτοιμος να βάλω για ένα μήνα να δω το περιεχόμενό του... Αν έχεις παιδάκια είναι πολύ καλό. Κατά τα άλλα έχει τις γνωστές παραγωγές της disney και από άλλα κάτι λίγες αρχαιότητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Για παιδια τι περιεχόμενο έχει; Που μπορω να βρω το διαθέσιμο υλικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigLITTLE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Αν έχεις παιδάκια είναι πολύ καλό. Κατά τα άλλα έχει τις γνωστές παραγωγές της disney και από άλλα κάτι λίγες αρχαιότητες. Δεν έχω παιδάκια γι' αυτό είπα αν μπορείς να το αναλύσεις λίγο αλλά εντάξει για 2 ευρώ θα το βάλω για δοκιμή. Ευχαριστώ TS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτο ηταν καλο για προσφορα καλοκαιριου. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Καταλαβαινω οτι εαν κανω συνδρομη θα χρεωθω 6ευρω, σωστα; Εαν χρεωθω 6ευρω αυτα θα ειναι για 3 μηνες. Δηλαδη βαζω συνδρομη και αμεσως ακυρωνω την καρτα οποτε οταν ειναι να κανει ανανεωση ΔΕΝ θα κανει. Θα συνεχισω να βλεπω τους 3 μηνες που πληρωσα και μετα τιποτα. Σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Όχι. Θα χρεωθείς 2 ευρώ. Τον άλλο μήνα άλλα 2. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlaras13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, safridia είπε Αυτο ηταν καλο για προσφορα καλοκαιριου. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Καταλαβαινω οτι εαν κανω συνδρομη θα χρεωθω 6ευρω, σωστα; Εαν χρεωθω 6ευρω αυτα θα ειναι για 3 μηνες. Δηλαδη βαζω συνδρομη και αμεσως ακυρωνω την καρτα οποτε οταν ειναι να κανει ανανεωση ΔΕΝ θα κανει. Θα συνεχισω να βλεπω τους 3 μηνες που πληρωσα και μετα τιποτα. Σωστα; Εγω κατάλαβα οτι έχει χρέωση ανα μήνα. Αρα θα έχεις 3 χρεώσεις των 2 € 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Οποτε το ξεκιναμε και ακυρώνουμε μια μερα πριν την ληξη του 3ου μηνα,σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, louben είπε Για παιδια τι περιεχόμενο έχει; Που μπορω να βρω το διαθέσιμο υλικό; Ψαχνω να βρω και εγω το περιεχομενο (τι μπορεις να βλεπεις ρε αδελφε) και δεν υπαρχει πουθενα. Τιποτα. Ψωνισε (δωσε μας και τα στοιχεια σου) και ο θεος βοηθος 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
transparent Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Για ενήλικες τα άπαντα από Marvel και Star Wars. Mandalorian, Andor, Loki, πολύ ωραίες σειρές. Defenders (daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage), Fantastic Four, X-men κλπ Δεκάδες πιο σειρές και ταινίες. Τα περισσότερα όχι καινούρια Γενικά πολύ ποιοτικότερο περιεχόμενο από το Netflix, αλλά πολύ λιγότερο περιεχόμενο από το Netflix. Στα μεταγλωττισμένα παιδικά κοντράρεται στα ίσια με το Netflix 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Star wars εχει και της ταινιες σε 4Κ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr234567 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Seldon68 είπε Ψαχνω να βρω και εγω το περιεχομενο (τι μπορεις να βλεπεις ρε αδελφε) και δεν υπαρχει πουθενα. Τιποτα. Ψωνισε (δωσε μας και τα στοιχεια σου) και ο θεος βοηθος 😕 https://www.disney.gr/tainies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 πολύ καλή προσφορά για αυτούς που έκοψαν το ντεφλιξ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις