Προς το περιεχόμενο

Disney+ με 2 ευρώ το μήνα για 3 μήνες

menel34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο; Γιατί ήμουν έτοιμος να βάλω για ένα μήνα να δω το περιεχόμενό του... 

Προχώρα κανονικά για 2 ευρώ και δοκίμασε. Έχει καλό περιεχόμενο 

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε

Μπορείς να το αναλύσεις λίγο; Γιατί ήμουν έτοιμος να βάλω για ένα μήνα να δω το περιεχόμενό του... 

είναι λίγο υπερβολικός, για δυο ευρώ μια χαρά είναι. Οι δικές της παραγωγές οι περισσότερες είναι παιδιάστικες. Άλλες σειρές που έχει είναι είτε τελειωμένες είτε ακυρωμένες. Για παιδιά είναι μια χαρά 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε

Αν έχεις παιδάκια είναι πολύ καλό. 

Κατά τα άλλα έχει τις γνωστές παραγωγές της disney και από άλλα κάτι λίγες αρχαιότητες. 

• Like 1

7 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν έχεις παιδάκια είναι πολύ καλό. 

Κατά τα άλλα έχει τις γνωστές παραγωγές της disney και από άλλα κάτι λίγες αρχαιότητες. 

Δεν έχω παιδάκια γι' αυτό είπα αν μπορείς να το αναλύσεις λίγο αλλά εντάξει για 2 ευρώ θα το βάλω για δοκιμή. Ευχαριστώ TS!

Αυτο ηταν καλο για προσφορα καλοκαιριου. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Καταλαβαινω οτι εαν κανω συνδρομη θα χρεωθω 6ευρω, σωστα; Εαν χρεωθω 6ευρω αυτα θα ειναι για 3 μηνες. Δηλαδη βαζω συνδρομη και αμεσως ακυρωνω την καρτα οποτε οταν ειναι να κανει ανανεωση ΔΕΝ θα κανει. Θα συνεχισω να βλεπω τους 3 μηνες που πληρωσα και μετα τιποτα. Σωστα;

27 λεπτά πριν, safridia είπε

Αυτο ηταν καλο για προσφορα καλοκαιριου. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Καταλαβαινω οτι εαν κανω συνδρομη θα χρεωθω 6ευρω, σωστα; Εαν χρεωθω 6ευρω αυτα θα ειναι για 3 μηνες. Δηλαδη βαζω συνδρομη και αμεσως ακυρωνω την καρτα οποτε οταν ειναι να κανει ανανεωση ΔΕΝ θα κανει. Θα συνεχισω να βλεπω τους 3 μηνες που πληρωσα και μετα τιποτα. Σωστα;

Εγω κατάλαβα οτι έχει χρέωση ανα μήνα. Αρα θα έχεις 3 χρεώσεις των 2 €

• Like 5

3 ώρες πριν, louben είπε

Για παιδια τι περιεχόμενο έχει; Που μπορω να βρω το διαθέσιμο υλικό;

Ψαχνω να βρω και εγω το περιεχομενο (τι μπορεις να βλεπεις ρε αδελφε) και δεν υπαρχει πουθενα.

Τιποτα.

Ψωνισε (δωσε μας και τα στοιχεια σου) και ο θεος βοηθος 😕

Για ενήλικες τα άπαντα από Marvel και  Star Wars. Mandalorian, Andor, Loki, πολύ ωραίες σειρές. Defenders (daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage), Fantastic Four, X-men κλπ

Δεκάδες πιο σειρές και ταινίες. Τα περισσότερα όχι καινούρια

Γενικά πολύ ποιοτικότερο περιεχόμενο από το Netflix, αλλά πολύ λιγότερο περιεχόμενο από το Netflix.

Στα μεταγλωττισμένα παιδικά κοντράρεται στα ίσια με το Netflix 

• Like 1

8 ώρες πριν, Seldon68 είπε

Ψαχνω να βρω και εγω το περιεχομενο (τι μπορεις να βλεπεις ρε αδελφε) και δεν υπαρχει πουθενα.

Τιποτα.

Ψωνισε (δωσε μας και τα στοιχεια σου) και ο θεος βοηθος 😕

https://www.disney.gr/tainies

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...