Crash24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Η Apple έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Arm, μια εταιρεία σχεδιασμού τσιπ, η οποία εκτείνεται πέραν του 2040. Οι πληροφορίες αυτές αποκαλύφθηκαν σε νέα έγγραφα που κατέθεσε η Arm στο πλαίσιο της προγραμματισμένης εισόδου της στο χρηματιστήριο. Η συμφωνία σηματοδοτεί ότι η Apple σχεδιάζει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογική πλατφόρμα της Arm για τα πιο δημοφιλή και κερδοφόρα προϊόντα της, όπως το iPhone, το Mac, το iPad και το Apple Watch, καθώς και το επερχόμενο Vision Pro. Η Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO) της Arm είναι σημαντική καθώς θα αποκαλύψει τη σημασία του hype της τεχνητής νοημοσύνης. Ωστόσο, η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία με μακροπρόθεσμο ενδιαφέρον για τη βρετανική εταιρεία. Σύμφωνα με τα έγγραφα της Arm αλλά και πρόσφατες πληροφορίες, αρκετές μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η AMD, η Google, η Intel, η Nvidia, η Samsung και η TSMC, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά μετοχών της Arm συνολικού ύψους έως και 735 εκατομμυρίων δολαρίων. Η δημόσια εγγραφή ακολουθεί την αποτυχημένη προσπάθεια της Nvidia να εξαγοράσει την Arm από τη μητρική εταιρεία SoftBank με το ποσό των 40 δισ. δολαρίων. Η συμφωνία είχε ανακοινωθεί το 2020, αλλά εγκαταλείφθηκε το 2022 λόγω σημαντικών ρυθμιστικών προκλήσεων. Αντιμετώπισε έντονο έλεγχο από τις ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και των ΗΠΑ. Η νέα συμφωνία μεταξύ της Apple και της Arm καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη σημασία της τεχνολογικής πλατφόρμας της Arm στον κλάδο της τεχνολογίας. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
darkmatinee Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Είχαμε την Ατζέντα 2030, τώρα θα έχουμε την Ατζέτα 2040!!!11!!! Διαδώστε!!11!1! 🤡
SeaLion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραία, δεν θα ήθελα άλλη αλλαγή αρχιτεκτονικής σε 10 χρόνια! 2
alexpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) “αγορά μετοχών της Arm συνολικού ύψους έως και 735 εκατομμυρίων δολαρίων” Αν η αγορά μετοχών είναι όπως την έχω αντιληφθεί στο παρελθόν δεν φτάνουν ούτε για να παίξεις κολτσίνα. Σημείωση: Σήμερα -------------- "Η δημόσια εγγραφή ακολουθεί την αποτυχημένη προσπάθεια της Nvidia να εξαγοράσει την Arm από τη μητρική εταιρεία SoftBank με το ποσό των 40 δισ. δολαρίων." 40δις με κλειστά μάτια ... τι να τα κάνεις ? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από alexpap
Eloy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Το 2040 δεν θα υπάρχει η Apple. Κι όποιος θέλει βάζουμε κι ένα στοίχημα...
john_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Με την Apple να δεσμεύεται μέχρι το 2040, νομίζω θα πέσουν με τα μούτρα στις μετοχές της ARM οι επενδυτές/τζογαδόροι. Δεν υπήρχε καλύτερη περίοδος για την Apple να ανανεώσει την όποια συμφωνία είχε με την ARM.
Tlykog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Eloy είπε Το 2040 δεν θα υπάρχει η Apple. Κι όποιος θέλει βάζουμε κι ένα στοίχημα... Εγώ θα κρατήσω τα πονταρίσματα από το στοίχημα. Το 2040 μου λέτε να τα δώσω στο νικητή. 1
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 H apple εκανε την καλυτερη επιλογη με τους arm. Οποιος εχει δουλεψει με τα νεα μηχανηματα της apple με arm, και μετα δουλεψει λιγο με intel, νιωθει να περνα απο το μελλον πισω στη λιθινη εποχη.
ethereum Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) υπάρχει κανένα γραφείο που να σχεδιάζει καλύτερα απο την arm ? δεν νομίζω Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από ethereum
polaki Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, mindreader said: H apple εκανε την καλυτερη επιλογη με τους arm. Οποιος εχει δουλεψει με τα νεα μηχανηματα της apple με arm, και μετα δουλεψει λιγο με intel, νιωθει να περνα απο το μελλον πισω στη λιθινη εποχη. Ισχύει μεν, ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση ότι λόγω των updates του λειτουργικού ίσως εχει βαρύνει λίγο. Το θυμάμαι ένα τσικ πιο σβέλτο, μπορεί και να είναι ιδέα μου όμως.. 1
mindreader Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, polaki said: Ισχύει μεν, ΑΛΛΑ έχω την εντύπωση ότι λόγω των updates του λειτουργικού ίσως εχει βαρύνει λίγο. Το θυμάμαι ένα τσικ πιο σβέλτο, μπορεί και να είναι ιδέα μου όμως.. Δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο. Βεβαια, παντα συνεβαινε αυτο, διαχρονικα. Καμια σχεση παντως, η επιβαρυνση και συχνα και οι δυσλειτουργιες απο windows update σε σχεση με τα updates του mac os. Οι arm ειναι πραγματικα το κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα