Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα!! Θελω να ρωτησω τους πιο γνωστες αν παιζει να μη δικαιουμαι επιδομα, Εχω κανει αιτηση απο 24/8/23 και η αιτηση ειναι ακομα σε διαδικασια '' καταγραφη αιτησης απο συναλλασομενο'' και σε ''επεξεργασια''. Το ιστορικο λοιπον ειναι το εξης. Ημουν στο Δημοσιο τομεα , ως συμβουλος απο 07/21 - 05/2023. Αποχωρησα με οικειοθελης ( ειχαμε δικαστικη αποφαση καθως ''κοντραριστηκαμε'' και δεν δεχτηκα να παραιτηθω κι επαψα να παρουσιαζομαι στην εργασια μου κτλ....) Τον Ιουλιο 2023 - Αυγουστο 2023 εργαστηκα σε εταιρεια Αθηνα, και απολυθηκα , μετα απο 1 μηνα εργασιας. Εκανα αιτηση για επιδομα ανεργιας, εχω σιγουρα ενσημα απο το δημοσιο , ως συμβουλος για την προηγουμενη περιοδο, (07/21- 05/23) . Εχω λαβει επιδομα παλαιοτερα δηλαδη την περιοδο 12/2017- 12/2018 και τωρα ειναι η 2η φορα που κανω αιτηση. Θεωρητικα δεν εχω καποιο κολλημα, καθως και ενσημα εχω απο το δημοσιο για 1.5+ χρονο , και στη τελευταια εργασια μου απολυθηκα , δεν αποχωρησα εγω. ( στην προηγουμενη ωστοσο , εγινε οικειοθελης και κοινοποιηση με δικαστικο επιμελητη , και δε ξερω αν αυτο επηρεαζει καπου ) Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από panosdes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα