tselotrelo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα Θέλω να αλλάξω εταιρία είμαι στη νόβα με 2ετες συμβόλαιο το οποίο λήγει τον Ιανουάριο.. πόσο θα πληρώσω ανεβάζω τον πίνακα..θα πληρώσω μόνο όσο γράφει στον 19 μήνα ή μετριέται κάπως διαφορετικά Ευχαριστώ
Λύση kaktos77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Αυτά που γράφει στον αντίστοιχο μήνα θα πληρώσεις. Πρόσεξε μόνο αν έχεις και EON γιατί εκεί η χρέωση, από όσο το έχω ψάξει, είναι σταθερή. πχ σε εμένα είναι 120 ευρώ για το EON μέχρι τον τελευταίο μήνα + το υπόλοιπο ποσό που απομένει για το Ίντερνετ. Περιμένω το Νοέμβριο που λήγει να το κόψω με μεγάλη ευχαρίστηση.
tselotrelo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, kaktos77 είπε Αυτά που γράφει στον αντίστοιχο μήνα θα πληρώσεις. Πρόσεξε μόνο αν έχεις και EON γιατί εκεί η χρέωση, από όσο το έχω ψάξει, είναι σταθερή. πχ σε εμένα είναι 120 ευρώ για το EON μέχρι τον τελευταίο μήνα + το υπόλοιπο ποσό που απομένει για το Ίντερνετ. Περιμένω το Νοέμβριο που λήγει να το κόψω με μεγάλη ευχαρίστηση. Όχι δεν έχω κάτι αλλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα