devils_reject Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ψάχνομαι να αγοράσω καινούριο Mini PC, και έχω πέσει πάνω στο MINIS FORUM UM790 Pro Mini PC AMD Ryzen 9 7940HS, το οποίο βγαίνει χοντρικά κάπου 750 ευρώ από amazon. Υπάρχει καμιά άλλη επιλογή σε αυτά τα λεφτά η οποία να είναι καλύτερη; Χρήση περισσότερο browsing αλλά θέλω κάτι που θα αντέξει στο χρόνο. Στην παρούσα φάση είμαι με ένα desktop σχεδόν 15ετίας με i7 920 το οποίο μηχάνημα δε μπορώ να πω με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο που ακόμη και τώρα μου επιτρέπει να κάνω browsing κλπ αρκετά καλά. Εντάξει δεν περιμένω το mini pc να βγάλει 15ετία αλλά οκ μην είναι για τα μπάζα μετά από 1-2 χρόνια. Πριν κανένα χρόνο είχα πάρει ένα beelink SER3, AMD Ryzen3 3200U, το οποίο το χρησιμοποιούσα για browsing περισσότερο αλλά κατά τη γνώμη μου ήταν υπερβολικά αργό ακόμα και για αυτό σε φάση που το i7 15ετίας μου φαινόταν πιο γρήγορο. Βέβαια πριν κανά 6μηνο μάλλον κάηκε και γύρισε πίσω amazon (ευτυχώς). Οπότε Beelink δε θα ξαναγοράσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το feedback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μιλάμε για επεξεργαστή τύπου laptop με γραφικά ίσως χειρότερα από laptop 5ετιας με ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Επίσης γράφεις ότι το προηγούμενο κάηκε.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό δεν θα έχει θέματα από την στιγμή που αφορά παρόμοια κατασκευή αλλά με άλλο όνομα? Το μονο καλό (σε εισαγωγικά )που έχει η επιλογή σου είναι η πιθανή αναβάθμιση στο μέλλον του επεξεργαστή αν δεν έχει παραδώσει πνεύμα η μητρική. Δεν θα πω τι μπορείς να φτιάξεις με αυτά τα λεφτά σε desktop pc , αλλά αφού έχεις επιλέξει το συγκεκριμένο τύπο pc ,μάλλον έχεις τους λόγους σου. Εύχομαι το wannabe mac mini σου να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elio_1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 δοκίμασε να στήσεις ένα σύστημα με το ashrock X300. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα