predator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπεριζω το φορουμ. εχω ενα περιεργο πρόβλημα στο τοπικο μου δικτυο οταν συνδεω εναν υπολογιστη με καλωδιο LAN απευθειας στο router (ZTE ZXHN HW88A) ολα καλα. με το που συνδεσω στο router το switch για να δωσει δικτυο σε 2 PC ταυτοχρονα αρχιζουν οι αποσυνδεσεις. αναγκαστικά παιζω με switch γιατι τα PC ειναι μακρια απο το ρουτερ και δε μπορω να συνδεσω και τα 2 χωρις να μεσολαβησει switch. το πρώτο που σκεφτηκα ειναι οτι ειναι ελαττωματικο το switch της zyxel που ειχα και αγορασα ενα καινούργιο της cisco. και μετα ολα εδειχναν να ειχαν στρωσει μεχρι που το προβλημα ξανα εμφανιστηκε. εντομεταξυ το ενα απο τα 2 PC μου το εχουν δωσει απο την δουλεια γιατι δουλευω σε home office. Αυτο το PC δεν συνδεετε απευθειας στο δικο μου switch αλλα μεσολαβει ουσιαστικα ενα αλλο switch της εταιριας που το συνδεει στο τοπικο τους VPN. υπαρχει περιπτωση να "μπλοκαρει¨ αυτο κατα καποιον τροπο την προσβαση στο ιντερνετ γιατι βλεπει το αλλο PC που δεν ειναι της δουλειας? παει καπου το μυαλο σας τι μπορει να φταιει? θελει κάποια ρυθμιση το ρουτερ? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από predator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα