Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, svartevarg said:

Φαίνεται δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τις επίσημες αλυσίδες;

Αν ήταν αϊφον όμως ;; παλέτες ολόκληρες και κοντέινερ γεμάτα θα έφερναν για χάρη τους. :D

Δημοσ.

Έχω το Xiaomi 13 pro  και έψαξα τις διαφορές με το νέο 13 Τ pro και βρήκα ότι το καινούριο έχει το Τ στο όνομα χαχαχαχα . Πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά . Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικο κινητό και βγάζει άριστες φωτογραφίες και βίντεο. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, TheAtrapos είπε

Όσο παραμένει εκτός παιχνιδιού υποστήριξης μακριἀ. Αγορασμένα 4 κινεζικά κινητά, 2 Huawei και 2 Xiaomi που λειτούργησαν άψογα. Γιατί να στηρίξω κινητά ¨ναυαρχίδα¨ ή Flagship Killers όταν σε 2 χρόνια θα είναι νεκρά και χάνουν την μεταπωλητική τους αξία; Προσωπικά το οσονούπω 4ετές Redmi Note 8 Pro μου θα αντικατασταθεί από One Plus μεριά (λογικά Νord 3) ή Realme. Η Google εξακολουθεί να πετάει αετό, η Huawei εξαιρετική αλλά θα τη ξανασυζητήσουμε όταν αρθούν οι απαγορεύσεις και αν εφόσον η Samsung ασχοληθεί λιιιίγο παραπάνω με το θέμα μπαταρία. Γενικά περίεργη smartphone περίοδος. 

θα συμφωνησω, γενικα υπαρχει μια "στασιμοτητα' στην εξελιξη και τα νεα χαρακτηριστικα που τα δινουν με το σταγονομετρο, η τα πετσοκοβουν (βλεπε καταργηση sd, 3.5mm jack, απουσια ασυρματης φορτισης σε ακριβα μοντελα η USB 2 κα). για μενα παντελως αδαφορο ο,τι εχει βγει τα τελευταια 2 χρονια 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soter79 είπε

Έχω το Xiaomi 13 pro  και έψαξα τις διαφορές με το νέο 13 Τ pro και βρήκα ότι το καινούριο έχει το Τ στο όνομα χαχαχαχα . Πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά . Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικο κινητό και βγάζει άριστες φωτογραφίες και βίντεο. 

Θα έχει διαφορά,. Έχει mediatek επεξεργαστή για παράδειγμα.

Η σειρά T είναι οι πετσοκομμένες εκδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...