Pokemon640 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, svartevarg said: Φαίνεται δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τις επίσημες αλυσίδες; Αν ήταν αϊφον όμως ;; παλέτες ολόκληρες και κοντέινερ γεμάτα θα έφερναν για χάρη τους.
soter79 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω το Xiaomi 13 pro και έψαξα τις διαφορές με το νέο 13 Τ pro και βρήκα ότι το καινούριο έχει το Τ στο όνομα χαχαχαχα . Πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά . Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικο κινητό και βγάζει άριστες φωτογραφίες και βίντεο.
duende Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, TheAtrapos είπε Όσο παραμένει εκτός παιχνιδιού υποστήριξης μακριἀ. Αγορασμένα 4 κινεζικά κινητά, 2 Huawei και 2 Xiaomi που λειτούργησαν άψογα. Γιατί να στηρίξω κινητά ¨ναυαρχίδα¨ ή Flagship Killers όταν σε 2 χρόνια θα είναι νεκρά και χάνουν την μεταπωλητική τους αξία; Προσωπικά το οσονούπω 4ετές Redmi Note 8 Pro μου θα αντικατασταθεί από One Plus μεριά (λογικά Νord 3) ή Realme. Η Google εξακολουθεί να πετάει αετό, η Huawei εξαιρετική αλλά θα τη ξανασυζητήσουμε όταν αρθούν οι απαγορεύσεις και αν εφόσον η Samsung ασχοληθεί λιιιίγο παραπάνω με το θέμα μπαταρία. Γενικά περίεργη smartphone περίοδος. θα συμφωνησω, γενικα υπαρχει μια "στασιμοτητα' στην εξελιξη και τα νεα χαρακτηριστικα που τα δινουν με το σταγονομετρο, η τα πετσοκοβουν (βλεπε καταργηση sd, 3.5mm jack, απουσια ασυρματης φορτισης σε ακριβα μοντελα η USB 2 κα). για μενα παντελως αδαφορο ο,τι εχει βγει τα τελευταια 2 χρονια 3
svartevarg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, soter79 είπε Έχω το Xiaomi 13 pro και έψαξα τις διαφορές με το νέο 13 Τ pro και βρήκα ότι το καινούριο έχει το Τ στο όνομα χαχαχαχα . Πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά . Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικο κινητό και βγάζει άριστες φωτογραφίες και βίντεο. Θα έχει διαφορά,. Έχει mediatek επεξεργαστή για παράδειγμα. Η σειρά T είναι οι πετσοκομμένες εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα