Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dixan γιατί όλα τα αναφερόμενα ανωτέρω σε ευαίσθητα δέρματα προκαλούν φαγούρες και τα πληρώνεις μετά σε Δερματολόγους. Δεν αφαιρούν όλα τους λεκέδες αμέσως πχ ΟΜΟ. Το ARIEL μου έκανε ζημιά σε στάμπες απο αθλητικά T shirt Nike. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, fotini1 είπε

Το ARIEL μου έκανε ζημιά σε στάμπες απο αθλητικά T shirt Nike. 

Eισαι σιγουρη οτι φταιει το απορυπαντικο και οχι η μεγαλη θερμοκρασια ή το στεγνωτηριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχέτως του απορρυπαντικού που χρησιμοποιείτε, δοκιμάστε να έχετε και κάποιο από τα παρακάτω στη συλλογή σας, ανάλογα με τους λεκέδες που συνήθως  σαν ταλαιπωρούν.

Βάζετε μερικές σταγόνες στο δυνατό λεκέ, τρίβετε λίγο ελαφρώς και το αφήνετε στο λεκέ για 10 λεπτά πριν την πλύση.

Δεν θα ξανά ασχοληθείτε με σκληρά απορρυπαντικά και υψηλές θερμοκρασίες για να βγει ο λεκές. (αυτό για λίπη και σάλτσες, εμένα μου αφαιρεί πάντα όλες τις λαδιές στους 30 βαθμούς)

medicare-diavolakos-122.jpg

Επεξ/σία από warewolf
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, thermaikos4 said:

αν εχεις παιδι θελεις μια περιουσια για τα διαβολακια

😂

Αυτή εδώ η Klinex Advance κάνει δουλειά σε λευκά για κάθε είδους λεκέδες, σε χρωματιστά ρούχα δεν την έχω δοκιμάσει.

Την έχω δοκιμάσει όμως σε χρωματιστά πατάκια και τραπεζομάντηλα και δεν είδα να βγάζει χρώμα.

Ίδιο προϊόν βγάζει κι η Rex σε πολύ χαμηλότερη τιμή, επίσης αποτελεματική. https://www.katharoupoli.gr/χλωρίνες-απολυμαντικά/χλώριο-πλυντηρίου-rex-laundry-2lt Την έχω βρει στο Diskount Markt.

Δημοσ.
Στις 19/8/2024 στις 12:16 ΜΜ, stevetsakk είπε

Για το maxi trat του Lidl τι γνώμη έχετε;

Το χρησιμοποιώ περίπου ένα χρόνο, στα σκούρα κυρίως. Αφήνει ένα άρωμα φρεσκοπλυμένου στα ρούχα που κρατάει αρκετά, σε σύγκριση με απορρυπαντικό σε σκόνη δεν αφήνει υπολείμματα, καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται μεγάλη ποσότητα (σε 5-6 κιλο πλυντήριο βάζω λίγο πάνω από μισό καπάκι). Και η τιμή του καλή.

7 ώρες πριν, Haldol είπε

Και σε φτηνότερα απορρυπαντικά; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το SHOUT αν υπήρχε λάδι (με τον τρόπο που γράφεις) αλλά θα δοκιμάσω και το υγρό πιάτων.

Εγώ το SHOUT βάζω, λίγο - πολύ για όλα. Τουλάχιστον σε οργανικά δε μ' έχει απογοητεύσει.

Το απορρυπαντικό πιάτων κάνει δουλίτσα. Σε περιπτώσεις που δεν είναι ένας λεκές αλλά περισσότεροι (πχ απ το τηγάνι που πιτσιλάει πολλές φορές), λεκανίτσα και απορρυπαντικό πιάτων, μούλιασμα το ρούχομερικές ώρες ή όλο το βράδυ, ξέβγαλμα και μετά πλυντήριο να πλυθεί με τα υπόλοιπα ή άπλωμα να στεγνώσει και στα άπλυτα μέχρι να μπει πλυντήριο. Σε σκούρα ρούχα δεν είχα ποτέ πρόβλημα να μου ξεβάψει κάτι. Για λευκά ρούχα, σε λεκέδες δύσκολους που βάφουν το ύφασμα (ντομάτα πχ), αν μπει πλυντήριο την ίδια μέρα, άπλωμα το ρούχο κάπου να το βλέπει ο ήλιος. Αν δε μπει πλυντήριο την ίδια μέρα, μούλιασμα και άπλωμα σε σημείο που το πιάνει ο ήλιος και μετά στα άπλυτα μέχρι να μπει πλυντήριο.

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

😂

Αυτή εδώ η Klinex Advance κάνει δουλειά σε λευκά για κάθε είδους λεκέδες, σε χρωματιστά ρούχα δεν την έχω δοκιμάσει.

Την έχω δοκιμάσει όμως σε χρωματιστά πατάκια και τραπεζομάντηλα και δεν είδα να βγάζει χρώμα.

Ίδιο προϊόν βγάζει κι η Rex σε πολύ χαμηλότερη τιμή, επίσης αποτελεματική. https://www.katharoupoli.gr/χλωρίνες-απολυμαντικά/χλώριο-πλυντηρίου-rex-laundry-2lt Την έχω βρει στο Diskount Markt.

Αν τη χρησιμοποιείς σε κάθε πλύση στα σκούρα, σταδιακά μετά από μήνες θα δεις μια διαφορά στο χρώμα στα πολύ σκούρα. Αν τη χρησιμοποιείς περιστασιακά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γενικότερα για μάρκες απορρυπαντικών, δεν είχα πρόβλημα είτε επώνυμες είτε ετικέτας σ/μ, φθηνές ακριβές. Και συνήθως πλένω στους 40 βαθμούς. Μια χαρά καθάριζαν όλα όσα έχω δοκιμάσει, οπότε επιλέγω ανάλογα την τιμή και το άρωμα ίσως κάποιων. Αν κάποιος έχει δερματικά προβλήματα/αλλεργίες εκεί θέλει ψάξιμο αλλά έχω ακούσει για το Αρκάδι πολύ καλά σχόλια, για τέτοιες περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Haldol είπε

Και σε φτηνότερα απορρυπαντικά; Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το SHOUT αν υπήρχε λάδι (με τον τρόπο που γράφεις) αλλά θα δοκιμάσω και το υγρό πιάτων.

Το υγρο πιατων κανει τη δικη του δουλεια ασχετα με το απορρυπαντικο. Δοκιμασε το οποτε σου ξανατυχει λαδια και θα με θυμηθεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ερώτηση. Για το maxi trat του lidl τι άποψη έχετε;

Στις 6/9/2023 στις 10:13 ΠΜ, Bitbit είπε

κι εγώ με την προσφορά που έτρεχε το πήρα από το mymarket. ένα σκόνη κι ένα υγρό. Δε τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Είναι στα μισά € απ ότι γνωστές μάρκες.

Επίσης τώρα βλέπω ότι στο Lidl έχει προσφορά το lel το οποίο δε ξέρω τι είναι. Ίσως πάρω να δοκιμάσω.

Για τον φίλο που έγραψε για mart, δεν έχω επαγγελματικό αφμ.

Είμαι ικανοποιημένος με το γνωστό που παίρνω αλλά κοιτάω μήπως βρω κάποιο άλλο με λιγότερα χρήματα που να κάνει ισάξια δουλειά.

Σε επαγγελματικές συσκευασίες (4-5L)  παίρνω σαμπουαν. Αν βρω κάπου και απορρυπαντικό γιατί όχι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...