Emma1906 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας! Μένω σε ένα σπιτι χωρίς ενοικιαστήριο εδώ και πολλά χρόνια! Ενοικιαστήριο είχαμε με τους γονείς μου όταν ζούσε αυτός ο άνθρωπος που είχε το σπιτι έπειτα εκείνος πέθανε το 2015 εάν θυμάμαι και μας ενημέρωσαν τα παιδιά του για άλλο λογαριασμο τράπεζας που θα μπαίνει το ενοίκιο. Έτσι και έγινε απο τότε λοιπόν είμαστε χωρίς ενοικιαστήριο προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί με τους γιούς του θανόντος και δεν μου σηκώνουν τα τηλέφωνα γιατί μια φορά που το σήκωσαν τους είπα ότι θέλω ενοικιαστήριο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου κάνουν. Τα χρήματα μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα στην τράπεζα ( για να σας προλάβω εδώ είναι χωριό και δεν υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση παρά μόνο κατι πολύ παλιά σπίτια που μένουν κυρίως αλλοδαποί εργάτες). Ήρθαμε εδώ στο συγκεκριμένο σπιτι απο το 2006 έως και σήμερα τα τελευταία 2 μένω μόνη μου διότι έχασα τον πατέρα μου και η μητέρα μου μένει στη δίκη της μητέρα λόγω περίθαλψης! Τι δικαιώματα έχω και πως μπορώ να κινηθώ γνωρίζει κάποιος;
bill_zaf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μαλλον ο παπους αφησε διαθηκη κ το σπιτι δεν τους ανήκει ολοκληρο η χρωσταγε ενα σωρο λεφτα κ δεν κανουν αποδοχη κληρονομιας ή εμφανίστηκαν τπτ εξωγαμα του παπου() ,οποτε τσεπωνουν το ενοίκιο οσο μπορουν 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Emma1906 said: Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας! Μένω σε ένα σπιτι χωρίς ενοικιαστήριο εδώ και πολλά χρόνια! Ενοικιαστήριο είχαμε με τους γονείς μου όταν ζούσε αυτός ο άνθρωπος που είχε το σπιτι έπειτα εκείνος πέθανε το 2015 εάν θυμάμαι και μας ενημέρωσαν τα παιδιά του για άλλο λογαριασμο τράπεζας που θα μπαίνει το ενοίκιο. Έτσι και έγινε απο τότε λοιπόν είμαστε χωρίς ενοικιαστήριο προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί με τους γιούς του θανόντος και δεν μου σηκώνουν τα τηλέφωνα γιατί μια φορά που το σήκωσαν τους είπα ότι θέλω ενοικιαστήριο και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου κάνουν. Τα χρήματα μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα στην τράπεζα ( για να σας προλάβω εδώ είναι χωριό και δεν υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση παρά μόνο κατι πολύ παλιά σπίτια που μένουν κυρίως αλλοδαποί εργάτες). Ήρθαμε εδώ στο συγκεκριμένο σπιτι απο το 2006 έως και σήμερα τα τελευταία 2 μένω μόνη μου διότι έχασα τον πατέρα μου και η μητέρα μου μένει στη δίκη της μητέρα λόγω περίθαλψης! Τι δικαιώματα έχω και πως μπορώ να κινηθώ γνωρίζει κάποιος; Οι επιλογές σου είναι δύο, είτε συνεχίζεις να μένεις μέσα πληρώνοντας το συμφωνημένο ενοίκιο, είτε το αφήνεις και φεύγεις. Να τους υποχρεώσεις να σου κάνουν μισθωτήριο δεν μπορείς. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα