Giorgos859 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας έχω 1 σποτ το οποίο είχα βάλει καινούργια λαμπα η οποία έπειτα κάηκε, έβαλα καινούργια και είδα ότι μέσα σε 2 μέρες την έκαιγε. Έπειτα ξανά έβαλα καινούργια αλλά δεν άναβε το φως. Το έχω δοκιμάσει με 2 ξεχωριστές καινουργιες λαμπες που κάνουν για το σποτ αλλά δεν ανάβει. Τι έχει γίνει?
Petros Electron Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολυ γενικη ερωτηση για σου απαντησω τι μπορει να φταιει. Για να σε βοηθησω πες μου σε παρακαλω τα εξης : 1) Τι ντουι ειναι?. Εφοσον λες σποτ να φανταστώ ντουι τύπου GU, GU9,G10 ή τυπος MR πχ MR16 ? (Αν δεν ξέρεις βαλε φωτο). 2) Τι τυπο λάμπας βαζεις?. LED η halogen ? 3) Σε τι κατάσταση ειναι το ντουι?, ειναι πλαστικό η κεραμικό?. Θα βοηθαγε μια φωτο , και εχε στον νου σου προσοχή στο ρεύμα γιατι ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Αν δεν εχεις τις απλες βασικες γνωσεις καλύτερα να το δει ηλεκτρολόγος. Πιθανόν να εχει κοπει (καει) κάποια επαφή του για αυτο και πλεον δεν ανάβει καμια λάμπα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα