morpheous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 gamw tis tainioules...! odos shn season 1 eixa ta paxakia tis...alla eidate ti kanei to hollywood!
radeon9700 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Molis tin ida tin tenia ..... arketa kali gia auto ton tipo tenias kai gw stin sistinw anepifilaxta ..... i Elisha Cuthbert ola ta leuta milame ......... ax bax kai ksana ax bax ...... Kai epidi eime kalos tha sas dosw kai 2 photos tis na dite akros apoliptikes ........ > http://dim.akatanomastos.net/a2.jpg http://dim.akatanomastos.net/elisha_cuthbert_8.jpg
brandon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 apsogi tenia me mia apsogi protagonistria ... ean eiste neos deite tin (kai tha sas figoune ta matia)
epote Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 ean eiste neos deite tin ean eiste geros deite th alla parte prota ta xapia sas
LL_NEO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 ότι Μάριέ μου τουλάχιστον να μην έχεις πιει καφέ πριν τη δεις γιατί ενδέχεται να έχουμε δράματα
predator Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 asxeth erwthsh noumero 523: uphrxe kai seira omonymh?:roll:
marios1957 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Αφού την πασπάτεψα,την ανακάτεψα και την κοσκίνισα,είπα να τη δω και γω.Με παρέα,μην έχουμε και δράματα. Τι μλκία ήταν....Η εγώ έχω γεράσει,η τα Αμερικανάκια όσο πάνε και εξΑμερικανίζονται τελείως. Γρήγορα στον Γαλλικό κινηματογράφο,να κατέβει η (άθλια) γεύση. ΠωΠωΠω ένα φέσι.
ClouD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Αφού την πασπάτεψα,την ανακάτεψα και την κοσκίνισα,είπα να τη δω και γω.Με παρέα,μην έχουμε και δράματα. Τι μλκία ήταν....Η εγώ έχω γεράσει,η τα Αμερικανάκια όσο πάνε και εξΑμερικανίζονται τελείως. Γρήγορα στον Γαλλικό κινηματογράφο,να κατέβει η (άθλια) γεύση. ΠωΠωΠω ένα φέσι. Χμμμ. Βασικά μια ταινία χωρίς νόημα. Μια ταινία χωρίς τίποτα το ενοχλητικό από αυτά τα αμερικανικά (βλέπε μάχες με άπειρες σφαίρες κλπ κλπ). Μια ταινία από αυτές που έχουν αρκετά πράγματα να κρατήσουν ένα πιτσιρίκι κοντά της : ωραίες γυναίκες, σ'αγαπω μ'αγαπάς επιφανειακό concept, ατάκες του στυλ μου κλέψανε το μπιφτέκι μου καθώς και στάσεις του τύπου : "Είμαι ο πολύ, αλλά ο πολύ λέμε, cool τύπος". Μια ταινία από αυτές που βλέπουν και έχουν να μπουρδολογούν πάνω σε αυτήν όσοι δεν αναζητούν νόημα. Καθώς και μια ταινία, από αυτές που σου μηδενίζουν με ήπιο ρυθμό το χρόνο της ζωής σου. Μια ταινία από αυτές που θα δικαιολογούταν η ύπαρξη της για να παρηγορήσει κανέναν πονεμένο, αλλά δεν το καταφέρνει. Μια ταινία που θαρείς ότι ξεπήδησε στη μάχη με τις αμέτρητες προϋπάρχουσες για την ανάδειξή της σε προτεινόμενη "χαλαρή" ταινία. Μια ταινία που απλά δεν έχει λόγο να υπάρχει, μια και τόσες άλλες έχουν ότι έχει και αυτή. Τώρα φίλε Μάριε αν αυτό : το απίστευτα μονότονο και συνηθισμένο που δυστυχώς το δέχεται το πλήθος ως νέο και το μόνο που κερδίζει είναι μία παράταση στην απραξία και στην στασιμότητα (=/=εξέλιξη) του, είναι αυτό που σου προκαλεί την αίσθηση του πικρού, τότε πραγματικά χαίρομαι.
marios1957 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Έλα,υπάρχει ακόμα "σκεπτόμενος Έλληνας"!!! Υπάρχει λοιπόν ελπίδα...
epote Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Έλα,υπάρχει ακόμα "σκεπτόμενος Έλληνας"!!! ayto einai elafros prosvlitiko, opos kai to pio ekleptismeno post tou cloud i might add. Theoro ton eayto mou mallon arketa kaliergimeno, parolayta vrika thn tainia eyxaristh kai nai vrisko ton agelopoulo vareto
dim_b Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 ClouD και marios1957, δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε, αλλά όταν καθήσατε να δείτε αυτή την ταινία, δεν ξέρατε τι θα βλέπατε; Περιμένατε να δείτε κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει ο Cloud; Μάλλον όχι. Οπότε, το να κατακρίνουμε μιά ταινία που δεν προσπαθεί να "κρυφτεί" είναι μάλλον άδικο. Είναι μιά καθαρά ψυχαγωγική ταινία και τίποτε περισσότερο.
LL_NEO Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Άλλωστε σε ταινία με τίτλο The girl next door και με πρωταγωνίστρια την Elisha ε συγνώμη ρε παιδιά τι ακριβώς ταινία περιμένατε να δείτε; Το δράμα της Ιρακινής μάνας που ο γιός της τα έφτιαξε με Αμερικάνο πεζοναύτη;
marios1957 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 epote,δεν είμαι σε θέση να κρίνω.Είμαι fan σου,το ξέρεις.Άλλωστε,ολόκληρο δωμάτιο δημιουργήθηκε για πάρτη σου. LL,πάντα γ@μ@τος,τέτοια θέλω!lolololol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.