Toufas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 ntaks...oraio to moro...kai i ipothesi gia teen flick itan kaloutsiki protinomeni tenia gia ena vradaki ksegniasto (apla sas leo oti se ena simio vlepoume to diaforiko tis kim me ena kokkino string...)
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 (apla sas leo oti se ena simio vlepoume to diaforiko tis kim me ena kokkino string...) Μα καλά πως της το επέτρεψε ο Jack? Btw είδατε πως στρώνει ο άνθρωπος. Θυμάστε κάτι κοιλίτσες στο season1 και κάτι μάγουλα; Αχ ρε. Πως εξελίσσονται έτσι σε ...νιτσες
epote Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Θυμάστε κάτι κοιλίτσες στο season1 και κάτι μάγουλα ρε ηταν πολυ πιτσιρικα εκει
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Λολ βρε Γιάννη η ταινία γυρίστηκε δυο χρόνια μετά την πρώτη σεζόν, λες αυτή να ήταν η φυσιολογική εξέλιξη της Elisha? Έπεσε μπόλικο ρετους
epote Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 LL_NEO, file paizei, prepei na deis emena diafora mesa se 10 mines gia na katalaveis:P e kai 2 xronia apo ta 17 sta 19 einai kalh diafora ntaksi retous tha epese alla poso pia?
agiosall~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Το καλυτερο ειναι να postarete 2 fotos μια για το πριν και μια για το μετα για να τις συγκρινουμε... Ετσι θα βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα για το ποσο ρετους επεσε...
BLISS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Thn tainia den thn eida, ta trailers omws htan diafwtistika....
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Μόλις την είδα, πολύ ωραία ταινία, πολύ καλύτερη απ'όσο περίμενα και την συστήνω ανεπιφίλακτα. Η Elisha μου μάτωσε την ταλαιπωρημένη μου καρδιά.....
epote Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Η Elisha μου μάτωσε την ταλαιπωρημένη μου καρδιά..... thats a terible understatement. I have lost my will to live ενα σας λεω we never get to touch her... μεχρι που ειδα την ταινια νομιζα οτι ειχα πιασει πατο...τωρα ειναι ο πατος, καμια 30αρια μετρα σκατα και μετα εγω (οπως θα ελεγε η rachel) more like πατησε, κοματιασε, εκαψε, εφτυσε, εθαψε τη πονεμενη καρδια μου και παρακαλουσα να το κανει κιαλλο σταζει μελια ε? τωρα αναφορικα με τη ταινια, τιποτα το εξαιρετικο, καλυτερη απο το 99% των teen movies παντος
Jastonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 xwris na thn exw dei, pisteuw einai mia tainia pou prepei na thn deis monos sou.. gia na thn bgaleis eksw aneta...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.