Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/02/2024 at 18:25, GhostRiderLSOV said:

Συνέχεια της παλιάς σειράς. (yay!)
Αλλά από σημερινή Marvel/Disney... (Hm...)
Αλλά έχει το παλιό theme; (yay!)

Θα δείξει. :P

μαλλον ειναι καλο δεν προλαβα να το δω απλα απο 2-3 reviews

https://www.imdb.com/title/tt16026746/?ref_=nv_sr_srsg_4_tt_6_nm_2_q_xmen%20

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Βγήκαν τα πρώτα 2 επεισόδια. (δεν ήταν άσχημα)
Η εισαγωγή είναι μια ανανεωμένη έκδοση της παλιάς. ^_^

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει μερικα αποσπάσματα της δημιουργού στο τελευταίο βίντεο του drinker. "Η κοπέλα" η όπως αλλιώς προσδιορίζεται είναι για το φρενοκομείο. Ξεχειλίζει από ναρκισσισμό. Καλές θεάσεις σε όσους θα το δουν…. όταν με το καλό βγει η σειρά οποίος βρει λευκό male χαρακτήρα σε ρόλο καλού ας το ποστάρει :P

IMG-1926.jpg

Jedi traper…. Yo motherfuckers! 🤘

Spoiler

IMG-1915.jpg

Έχει κόψει αλυσο και μια εκ των πρωταγωνιστών.

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
On 21/03/2024 at 07:32, panagiotis54 said:

https://www.imdb.com/title/tt16026746/?ref_=nv_sr_srsg_4_tt_6_nm_2_q_xmen%20

On 21/03/2024 at 14:46, GhostRiderLSOV said:

Βγήκαν τα πρώτα 2 επεισόδια. (δεν ήταν άσχημα)
Η εισαγωγή είναι μια ανανεωμένη έκδοση της παλιάς. ^_^

To art direction και η εισαγωγή είναι τέλεια αλλά δείχνει ότι στηρίζεται πιο πολύ απ όσο πρέπει στο nostalgia factor για να πετύχει τον σκοπό της. Σίγουρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα και φυσικά με άλλα μάτια βλέπω τη σειρά στα 40 μου απ'όταν την έβλεπα στα 13 όμως το πρώτο επεισόδιο πέρα από το nostalgia και τα πολλά easter eggs (από τη νοοτροπία των comics εκείνης της εποχής με το αχρείαστο name dropping και το exposition μέχρι το infamous booty της Rogue) δεν έδειξε πολλά και παραπήγε γρήγορα. Επίσης φαντάζομαι θα τριγκάρει πολλούς ο (λίγο άκυρος tbh) φανερά non-binary Morph.

Δημοσ.
Στις 22/3/2024 στις 5:31 ΜΜ, DeadOrganPlayer είπε

Άλλη ένα origin χαρακτήρα απ' το σύμπαν του batman όπου δεν θυμίζει τίποτα σε αυτόν. Αρχικά η μύτη του που είναι και το χαρακτηριστικό του για το οποίο τον φωνάζουν πιγκουίνο, δείχνει πολύ βίαιος ενώ είναι ιδιαίτερα πανούργος και ύπουλος και γι αυτό τα "όπλα" του τα κρύβει μέσα στην ομπρέλα του η οποία παρεμπιπτόντως δεν την βλέπω πουθενά στο trailer. Καταλαβαίνω να θες να κάνεις κάποια πράγματα πιο ρεαλιστικά έτσι ώστε ο θεατής να δένεται καλύτερα με την ταινία. Οπότε λογικό είναι να μην βάλεις μία μύτη σαν αυτή που βλέπουμε στα κόμικς αλλά μια χαρά θα μπορούσε να υπάρχει μία κάποιου είδους ρεαλιστική παραμόρφωση σε αυτή όπως άλλωστε έχει γίνει και σε παλαιότερες ταινίες batman.

Αν βγάζαμε τον τίτλο άντε και το κουτσό πόδι που φαίνεται σε μία σκηνή θα επέμενα ότι πρόκειται για origin story του Falcone ή του Maroni.

• Like 1
Δημοσ.
43 minutes ago, manolis940 said:

Άλλη ένα origin χαρακτήρα απ' το σύμπαν του batman όπου δεν θυμίζει τίποτα σε αυτόν. Αρχικά η μύτη του που είναι και το χαρακτηριστικό του για το οποίο τον φωνάζουν πιγκουίνο, δείχνει πολύ βίαιος ενώ είναι ιδιαίτερα πανούργος και ύπουλος και γι αυτό τα "όπλα" του τα κρύβει μέσα στην ομπρέλα του η οποία παρεμπιπτόντως δεν την βλέπω πουθενά στο trailer. Καταλαβαίνω να θες να κάνεις κάποια πράγματα πιο ρεαλιστικά έτσι ώστε ο θεατής να δένεται καλύτερα με την ταινία. Οπότε λογικό είναι να μην βάλεις μία μύτη σαν αυτή που βλέπουμε στα κόμικς αλλά μια χαρά θα μπορούσε να υπάρχει μία κάποιου είδους ρεαλιστική παραμόρφωση σε αυτή όπως άλλωστε έχει γίνει και σε παλαιότερες ταινίες batman.

Αν βγάζαμε τον τίτλο άντε και το κουτσό πόδι που φαίνεται σε μία σκηνή θα επέμενα ότι πρόκειται για origin story του Falcone ή του Maroni.

Ο χαρακτηρας του Penguin εχει πολλες και διαφορες εκδοχες, σε σχεση με την εμφανιση του πισω στο 1941. Παρα πολλες ειχαν μεταξυ αλλων, και μεγαλη μυτη.

Αρκετες ομως, οχι, οπως και οι παρακατω

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Δεδομενου η σειρα προκειται να διαδραματιζεται στην αρχη της σταδιοδρομιας του, λογικα θα δουμε πολυ περισσοτερα για το χαρακτηρα και τις ιδιοτητες του οσο περναει ο καιρος, οπως αντιστοιχα εγινε και με την ταινια Joker.

Σε καθε περιπτωση ομως η εμφανιση του δεν ειναι ασχημη, ουτε φυσικα και εξωπραγματικη.

Οχι δηλαδη αν δεν συγκριθει αμεσα με το πως εμοιαζε ο χαρακτηρας σχεδον 85 χρονια πριν.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Speculoos είπε

Επίσης φαντάζομαι θα τριγκάρει πολλούς ο (λίγο άκυρος tbh) φανερά non-binary Morph.

Ισχύει, γιατί απ' ότι διάβασα και σε Marvel Wiki, μπορεί π.χ. αν μεταμορφωθεί σε Ρινόκερο να έχει μεγαλύτερη δύναμη και αν και μπορεί να αντιγράψει τα πάντα, π.χ. τις λεπίδες του Wolverine, δεν είναι το ίδιο ανθεκτικές όπως το αδαμάντιο που έχει ο Logan. Και βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε Colossus για να μπλοκάρει χτυπήματα, μετά σε Psylocke και παλεύει σαν αυτή, κλπ. Το οποίο, οκ για τα cameos, αλλά...οκ, δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια ακριβώς που κάνουν αυτοί (νομίζω).
Και ναι, το είχαν πει πριν ξεκινήσει ότι είναι non-binary.

Δημοσ.
1 hour ago, GhostRiderLSOV said:

Ισχύει, γιατί απ' ότι διάβασα και σε Marvel Wiki, μπορεί π.χ. αν μεταμορφωθεί σε Ρινόκερο να έχει μεγαλύτερη δύναμη και αν και μπορεί να αντιγράψει τα πάντα, π.χ. τις λεπίδες του Wolverine, δεν είναι το ίδιο ανθεκτικές όπως το αδαμάντιο που έχει ο Logan. Και βλέπουμε να μεταμορφώνεται σε Colossus για να μπλοκάρει χτυπήματα, μετά σε Psylocke και παλεύει σαν αυτή, κλπ. Το οποίο, οκ για τα cameos, αλλά...οκ, δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια ακριβώς που κάνουν αυτοί (νομίζω).
Και ναι, το είχαν πει πριν ξεκινήσει ότι είναι non-binary.

Κι εγώ για τα cameos/easter eggs νομιζω τον έβαλαν. Έδειξε πχ στο πρώτο τόσο prof X όσο και Blob στην τελευταία μάχη με τα sentinels. Πέραν τούτου δε βλέπω κάποια άλλη λογική. Είναι εξάλλου και ο μόνος που δεν έδειξε στο επεισόδιο κάποιο backstory/ προσωπικό δαίμονα. (Και οι storm/bishop ίσως αλλά παραήταν badass)

• Like 1
Δημοσ.

παντως αυτος ο μονολογος του πινγουινου...εμενα που δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος με το αθλημα των κομικ, δεν μου εκανε με πινγουινο...οκ μοιαζει με γκανγκστερ αλλα περιμενα ενα στοιχειο που να εδειχνε οτι ειναι στο gotham οτι ειναι στον κοσμο του batman, θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια υπερ γαματη γκανστερο ταινια μεν και οχι πως ο κολιν επαιζε ασχημα, απλα θα περιμενα να δω λιγο απο αυτο το στοιχειο....αλλα ισως οταν βγουν επομενα trailers, ετσι και αλλιως αυτο ειναι teaser, να μας δειξουν καπως προς τα που θελουν να το πανε

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/3/2024 στις 2:32 ΜΜ, Getta Robo είπε

Ο χαρακτηρας του Penguin εχει πολλες και διαφορες εκδοχες, σε σχεση με την εμφανιση του πισω στο 1941. Παρα πολλες ειχαν μεταξυ αλλων, και μεγαλη μυτη.

Αρκετες ομως, οχι, οπως και οι παρακατω

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Δεδομενου η σειρα προκειται να διαδραματιζεται στην αρχη της σταδιοδρομιας του, λογικα θα δουμε πολυ περισσοτερα για το χαρακτηρα και τις ιδιοτητες του οσο περναει ο καιρος, οπως αντιστοιχα εγινε και με την ταινια Joker.

Σε καθε περιπτωση ομως η εμφανιση του δεν ειναι ασχημη, ουτε φυσικα και εξωπραγματικη.

Οχι δηλαδη αν δεν συγκριθει αμεσα με το πως εμοιαζε ο χαρακτηρας σχεδον 85 χρονια πριν.

Η μόνη με γαλλική όμορφη μυτούλα είναι η 2η την οποία ομολογώ πως δεν την γνώριζα 😜 Δεν ξέρω γιατί δεν επικράτησε σαν εκδοχή μες στο χρόνο ενώ η πρώτη και η 3η είναι εκείνη που έχει περισσότερο επικρατήσει, γιατί ναι μεν έχει μια ιδιαιτερότητα η μύτη, αλλά κάποιος μπορεί να την δει ως ανθρώπινη.

Δεν ξέρω τι origin story έχουν δώσει στην εκδοχή της 2ης, πως προκύπτει το όνομα του, αν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν αυτών που περιέγραψα και έτσι στηρίζεται σε αυτή την ενδεχόμενη εκδοχή.

Ίσως φταίει ότι τον γνώρισα και εγώ σαν χαρακτήρα με τον Danny DeVito στο Batman Returns και μέχρι και αυτός της σειράς Gotham ως όψη με χάλαγε παρόλο που σαν χαρακτήρας θύμιζε αρκετά με πιγκουίνο στα πρώτα του βήματα. Όμως αυτός εδώ δεν χάνει μόνο στην όψη, αλλά όπως είπα αν του έλειπε ο τίτλος, δεν νομίζω κανείς από εμάς να έλεγε "Να ένα origin story του πιγκουίνου".

Δημοσ.
On 26/03/2024 at 07:31, manolis940 said:

Η μόνη με γαλλική όμορφη μυτούλα είναι η 2η την οποία ομολογώ πως δεν την γνώριζα 😜 Δεν ξέρω γιατί δεν επικράτησε σαν εκδοχή μες στο χρόνο ενώ η πρώτη και η 3η είναι εκείνη που έχει περισσότερο επικρατήσει, γιατί ναι μεν έχει μια ιδιαιτερότητα η μύτη, αλλά κάποιος μπορεί να την δει ως ανθρώπινη.

Δεν ξέρω τι origin story έχουν δώσει στην εκδοχή της 2ης, πως προκύπτει το όνομα του, αν έχει άλλα χαρακτηριστικά πέραν αυτών που περιέγραψα και έτσι στηρίζεται σε αυτή την ενδεχόμενη εκδοχή.

Ίσως φταίει ότι τον γνώρισα και εγώ σαν χαρακτήρα με τον Danny DeVito στο Batman Returns και μέχρι και αυτός της σειράς Gotham ως όψη με χάλαγε παρόλο που σαν χαρακτήρας θύμιζε αρκετά με πιγκουίνο στα πρώτα του βήματα. Όμως αυτός εδώ δεν χάνει μόνο στην όψη, αλλά όπως είπα αν του έλειπε ο τίτλος, δεν νομίζω κανείς από εμάς να έλεγε "Να ένα origin story του πιγκουίνου".

Απο το Batman Begins του 2005, η DC εκανε καποιες κινησεις για να εχει επι το πλειστον πιο αληθοφανεις χαρακτηρες. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις, αλλα μειωνεται το υπερφυσικο στοιχειο, ειδικα σε "απλους" ανθρωπους οπως ο Joker και ο Penguin.

Ο τελευταιος στα κωμικ εχει τεραστιες αλλαγες, σε σχεση με αυτα που θυμομασταν απο την κλασικη ταινια, την σειρα κτλ. Οπως και πολλοι ακομα αλλωστε.

Αυτο που ειπες για τις διαφορες, σε μεγαλο βαθμο ισχυει και για τον Joker. Αλλα με την ερμηνεια του Joaquin Phoenix, ελαχιστοι νοιαστηκαν για το ποσο πιστη εκδοχη του χαρακτηρα ηταν, παντα σε σχεση με τα κωμικ.

Το ιδιο θελω να πιστευω και για το πιγκουινο του Colin Farrell, αφου ηταν αριστος ρολος στο τελευταιο Batman, και ειναι επισης παρα πολυ καλος ηθοποιος ο ιδιος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...