Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 hours ago, HALF EVIL said:

Δεν έχει δει κανείς ακόμα το Bodies ; 

'Ειχε αρκετό ενδιαφέρον απλά τελειώνοντας μου άφησε την αίσθηση ότι έμπαζε από παντού.

Δημοσ.
On 14/11/2023 at 19:01, xavier said:

εμπιστευομαι φουλ τη brit marling , δεν ηξερα οτι δουλευε σε κατι νεο.

Στριμάρει παράλληλα και στο Disney+

Δημοσ.
On 12/11/2023 at 14:10, xavier said:

αμα δει κανενας, ας πει αποψη

Υποτίθεται ότι βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο.
Αλλά από το βιβλίο έχουν πάρει μόνο τον τίτλο, τον χωροχρόνο στον οποίο διαδραματίζεται και μία αναφορά σε μια φωτογραφία με ένα φάρο παλιάς εποχής που τον κτυπά ένα τεράστιο κύμα!!!

Είπαμε να ξεφύγεις από το βιβλίο αλλά εδώ μιλάμε για εντελώς άλλη ιστορία!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MV5BNTZmZTdlY2QtMjVhYS00ZmJlLWExYTctMTQwNWQ5ZTc5ODE0XkEyXkFqcGdeQXVyMTUyNjc3NDQ4._V1_.jpg

All the Light We Cannot See

Την ξεκίνησα χθες και μέχρι σήμερα έχω δει μέχρι το 2ο επεισόδιο. Το παρασκήνιο της ταινίας βρίσκεται στο τέλος του WWII και η σειρά διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας. Δεν είναι πίου πίου αλλά δραμματική. Ωστόσο η υπόθεση πρωτότυπη και όπου την συνοδεύουν δυνατό σενάριο, διάλογοι και ερμηνείες.

Μου ξινίζει στο imdb το 7.6 καθώς μέχρι τώρα φαίνεται για παραπάνω. Ελπίζω στα άλλα 2 επεισόδια που έχω ακόμη να δω να μην χαλάσει κάτι και απλώς να ήταν τύποι που περίμεναν πίου πίου και ξενέρωσαν. Μέχρι στιγμής πάντως την προτείνω.

Edit:

Είδα και τα άλλα 2. Αν χολένει λίγο ίσως είναι κάπως στο τελευταίο επεισόδιο. Μεμπτά σημεία γενικά στην σειρά δεν μπορώ να πω πως δεν μπορώ να βρω, αλλά γενικά είναι απ' τα λίγα projects που αξίζουν μέσα στο Netflix. Είναι όλο κι όλο 4 ωρίτσες.

Επεξ/σία από manolis940
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...