Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω το Bodies και μέχρι στιγμης (4/8) είναι πολύ ενδιαφέρον. Όχι τόσο καλό όσο το Dark που το παρομοιάζουν σε μερικά review αλλά παρόμοιο concept και ατμόσφαιρα και πολύ καλά γυρισμένο. Οι φαν του είδους να το δουν, μην αποθαρρυνθούν από το 7,5 που έχει στο imdb.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DeadOrganPlayer είπε

Βλέπω το Bodies και μέχρι στιγμης (4/8) είναι πολύ ενδιαφέρον. Όχι τόσο καλό όσο το Dark που το παρομοιάζουν σε μερικά review αλλά παρόμοιο concept και ατμόσφαιρα και πολύ καλά γυρισμένο. Οι φαν του είδους να το δουν, μην αποθαρρυνθούν από το 7,5 που έχει στο imdb.

Το είχα βρει τις προάλλες και το έβαλα στην λίστα, κυρίως για τον Stephen Graham που μ'αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Θα το τσεκάρω σύντομα.

Μιας και ανέφερα τον συγκεκριμένο ηθοποιό, έχει βγει και μια νέρα σειρά που παίζει, η οποία αρχικά ήταν ταινία. Δεν την έχω δει ακόμα, η ταινία πάντως αξίζει.

https://www.imdb.com/title/tt22889176/     Boiling Point (σειρά)

https://www.imdb.com/title/tt11127680/     Boiling Point (ταινία)

Δημοσ.
1 minute ago, Speculoos said:

Είναι remake αυτού που βλέπανε οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας πριν 40 χρόνια;

Ναι. Είναι μεταφορά γνωστού ιστορικού μυθιστορήματος του James Clavell.

Δημοσ.
On 04/11/2023 at 11:02, Millennium said:

Είναι η πρώτη original marvel σειρά με r-rating στο Disney+ ή ιδέα μου; Στα θετικά ότι φαίνεται να φεύγουν από την ιδέα ενός συνεχόμενου Phase και συγκεντρώνονται σε character arks.

Την Echo σαν χαρακτήρα  την είχα ξεχάσει εντελώς, τη ξαναθυμήθηκα πριν μερικούς μήνες όταν την έβαλαν στο Marvel Snap. Άραγε να παίζει να δούμε και κάποιο crossover με Daredevil ή Moon Knight σε μελλοντική σεζόν;

• Super Moderators
Δημοσ.
On 06/11/2023 at 14:04, Speculoos said:

Είναι η πρώτη original marvel σειρά με r-rating στο Disney+ ή ιδέα μου;

Έχει κάποιο ενδιαφέρον όμως ο χαρακτήρας της? Semi-ρητορική ερώτηση. 😛

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thresh είπε

Tερμα αδιαφορος χαρακτηρας imo, αλλα οντως παιζει να την δουμε σε καποιο cross over οποτε εχει ενδιαφερον απο αυτην την αποψη μαλλον. Εν τω μεταξυ εχω την αισθηση πως καπου την ειχαμε ξαναδει να κανει cameo αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το που, οχι snap ομως.

Edit: A ναι, στον Γερακοματη (Καμπανά tribute 😛 ) 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, stormrain said:

Εν τω μεταξυ εχω την αισθηση πως καπου την ειχαμε ξαναδει να κανει cameo αλλα δεν μου ερχεται με τιποτα το που, οχι snap ομως.

Στο Hawkeye.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Thresh είπε

Στο Hawkeye.

Ναι ναι το editαρα μετα.

Παντως οτι θα την δω την σειρα, θα την δω, ειμαι περιεργος να δω πως θα την χειριστουν.

Δημοσ.
4 hours ago, Thresh said:

Meh, ακόμα δλδ και ως υλικό από τα κόμικ. Μόνο το πρώτο πρώτο ark με τον Daredevil ψιλοάξιζε αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Ίσως να έδενε καλύτερα αν υπήρχε ως χαρακτήρας στην ορίτζιναλ σειρά του Netflix imho. Δηλαδή χωρίς Daredevil δεν ξέρω τι νόημα έχει.

Spoiler

Στα κόμικς το origin του χαρακτήρα είναι ίδιο με το trailer, o Kingpin σκοτώνει τον πατέρα της και την μεγαλώνει σαν κόρη. Ενήλικη πια γνωρίζει τον Ματ Μέρντοκ και ερωτεύονται, τυφλός ο ένας κουφή η άλλη, μοναδικό αγκάθι στη σχέση τους η άποψή τους για τον Kingpin, λεπτομέρειες. Ως Echo κυνηγάει τον Daredevil κι ενώ είναι έτοιμη να τον σκοτώσει του βγάζει τη μάσκα, βλέπει ότι είναι ο Ματ και τότε πιστεύει ότι ο Kingpin είναι κακός.

Το Hawkeye δεν το έχω δει, έχω ξεχάσει ότι υπάρχει και σαν σειρά. Νομίζω ότι και το Disney+ το ίδιο γιατί ποτέ δεν μου το βγάζει στα προτεινόμενα. 😂

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, stormrain said:

Ναι ναι το editαρα μετα.

Το διάβαζα Γεροκομάτη κι αναρωτιόμουν τι είναι... 😛

7 minutes ago, Speculoos said:

Meh, ακόμα δλδ και ως υλικό από τα κόμικ. Μόνο το πρώτο πρώτο ark με τον Daredevil ψιλοάξιζε αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Ίσως να έδενε καλύτερα αν υπήρχε ως χαρακτήρας στην ορίτζιναλ σειρά του Netflix imho. Δηλαδή χωρίς Daredevil δεν ξέρω τι νόημα έχει.

Reveal hidden contents

Στα κόμικς το origin του χαρακτήρα είναι ίδιο με το trailer, o Kingpin σκοτώνει τον πατέρα της και την μεγαλώνει σαν κόρη. Ενήλικη πια γνωρίζει τον Ματ Μέρντοκ και ερωτεύονται, τυφλός ο ένας κουφή η άλλη, μοναδικό αγκάθι στη σχέση τους η άποψή τους για τον Kingpin, λεπτομέρειες. Ως Echo κυνηγάει τον Daredevil κι ενώ είναι έτοιμη να τον σκοτώσει του βγάζει τη μάσκα, βλέπει ότι είναι ο Ματ και τότε πιστεύει ότι ο Kingpin είναι κακός.

Το Hawkeye δεν το έχω δει, έχω ξεχάσει ότι υπάρχει και σαν σειρά. Νομίζω ότι και το Disney+ το ίδιο γιατί ποτέ δεν μου το βγάζει στα προτεινόμενα. 😂

Μάλιστα...not great, not terrible.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...