Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, HALF EVIL said:

Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια και δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν τελικά μου αρέσει ή όχι, πράγμα ασυνήθιστο αφού μέσα στην πρώτη μισή ώρα καταλαβαίνω πάνω κάτω τι πρόκειται να δω. 

Άλλες γνώμες; 

Δες την όλη και αποφάσισε. Θα με ενδιέφεραν και μένα γνώμες για τη συγκεκριμένη.

Δημοσ.
Στις 14/10/2023 στις 1:25 ΜΜ, HALF EVIL είπε

Έχω δει τα τρία πρώτα επεισόδια και δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν τελικά μου αρέσει ή όχι, πράγμα ασυνήθιστο αφού μέσα στην πρώτη μισή ώρα καταλαβαίνω πάνω κάτω τι πρόκειται να δω. 

Άλλες γνώμες; 

Στις 14/10/2023 στις 4:10 ΜΜ, Millennium είπε

Δες την όλη και αποφάσισε. Θα με ενδιέφεραν και μένα γνώμες για τη συγκεκριμένη.

Το αρχίζω σε λίγο..😋

Λογικά αύριο θα χω  άποψη..😋

Εκτός αν το τελειώσατε ήδη και έχετε εσείς γνώμη.Αν δεν αξίζει, να μη το  δω καν🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, lovesucks είπε

Το αρχίζω σε λίγο..😋

Εκτός αν το τελειώσατε ήδη και έχετε εσείς γνώμη.Αν δεν αξίζει, να μη το  δω καν🙂

Δεν το είδα ακόμα ολο. Πάντως ακούγονται καλά . Ειδωμεν 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, lovesucks said:

Το αρχίζω σε λίγο..😋

Εγώ πιάστηκα τώρα με άλλη σειρά και δε ξέρω πότε θα το δω. Από ότι μου λέει φίλος μου πάντως είναι κλασικός Flanagan. Δηλαδή ρίχνει το βάρος στο story/drama και στους διαλόγους και το horror κομμάτι έρχεται μετά.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Kasrith said:

Πουθενά ο αδερφός του??

No idea και δεν άκουσα καλά λόγια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/10/2023 στις 12:03 ΜΜ, Thresh είπε

Σούπερ σειρά εδώ και τόσα χρόνια.....

Κακως αυτός ο ταλαντούχος γλυκός άνθρωπος δεν έκανε την συνέχεια εδώ και 10 χρόνια .....

• Like 1
Δημοσ.

Ολοκλήρωσα τη σειρά κι έχω να πω πως δεν με απογοήτευσε, ειδικά το τέλος της..

Τα 3 πρώτα επεισόδια ήταν κάπως περίεργα, συμφωνώ με τον @HALF EVIL απόλυτα, όμως παρακάτω όσο έδενε η ιστορία τόσο περισσότερο κολλούσα. Αξίζει να τη δείτε κατά τη γνώμη μου.

https://www.news247.gr/magazine/culture/to-the-fall-of-the-house-of-usher-den-lipatai-katholou-tous-egklimatika-plousious-iroes-tou/

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...