Speculoos Δημοσ. 26 Ιουλίου Share Δημοσ. 26 Ιουλίου Τελικά για το γούστο μου πολύ μέτριο. Ενώ σου βγάζει μια γλυκιά νοσταλγία για όλες αυτές τις fantasy adventures που βλέπαμε μικροί, το "χιούμορ" του Waititi παραείναι με το ζόρι. Ουσιαστικά οι πάντες είναι κλώνοι ενός και μοναδικού αρχέτυπου χαρακτήρα κατι που κατανταει αρκετά κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου Οκτώβριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Αυγούστου Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Οκτώβριο Για realease τον οκτώμβριο δεν λέει και το trailler πάρα πολλά αλλά λόγο ηθοποιού, θα το βάλουμε στην λίστα μας ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Συγνωμη αν εχει ρωτηθει,αλλα μια Αμερικανικη σειρα με τιτλο ''Barry'',ειναι καλη? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 16 Αυγούστου Members Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 5 ώρες πριν, benign είπε Συγνωμη αν εχει ρωτηθει,αλλα μια Αμερικανικη σειρα με τιτλο ''Barry'',ειναι καλη? Ευχαριστω. Ωραίο ήταν το Barry, με μπόλικο μαύρο χιούμορ και αρκετά ιδιαίτερο, ενώ είναι από τις σειρές που μου άρεσε ο τρόπος που έκλεισε. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια άλλη σειρά για να το συγκρίνω ώστε να δώσω μια ιδέα σε όσους σκέφτονται να το δουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Όταν το ξεκίνησα περίμενα κάτι που να θυμίζει Dexter, ίσως και λόγω της φυσιογνωμικής ομοιότητας του πρωταγωνιστή, αλλά τελικά θα έλεγα ότι μάλλον μοιάζει περισσότερο στο ύφος με σειρές όπως το (πολύ καλό) Patriot ή ακόμη και, ίσως λιγότερο, με το Killing Eve. Το καλό με το Barry είναι ότι έχει μικρά επεισόδια, οπότε μπορείς να δεις 3-4 και αν δεν σου αρέσει το σταματάς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 10 hours ago, gsarig said: Ωραίο ήταν το Barry, με μπόλικο μαύρο χιούμορ και αρκετά ιδιαίτερο, ενώ είναι από τις σειρές που μου άρεσε ο τρόπος που έκλεισε. Προσπαθώ να σκεφτώ κάποια άλλη σειρά για να το συγκρίνω ώστε να δώσω μια ιδέα σε όσους σκέφτονται να το δουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Όταν το ξεκίνησα περίμενα κάτι που να θυμίζει Dexter, ίσως και λόγω της φυσιογνωμικής ομοιότητας του πρωταγωνιστή, αλλά τελικά θα έλεγα ότι μάλλον μοιάζει περισσότερο στο ύφος με σειρές όπως το (πολύ καλό) Patriot ή ακόμη και, ίσως λιγότερο, με το Killing Eve. Το καλό με το Barry είναι ότι έχει μικρά επεισόδια, οπότε μπορείς να δεις 3-4 και αν δεν σου αρέσει το σταματάς. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου Συγγνώμη, γιατι κανεις δεν με ενημερωσε οτι εχει βγει Orphan Black spin-off? Ειδα τα πρωτα 2 επεισόδια, αρκετα decent, παω πολυ την πρωταγωνιστρια, οκ προφανως Maslany δεν είναι, και γενικά original O.B επίσης δεν ειναι, αλλα νομιζω βλέπεται. Orphan Black: Echoes https://www.youtube.com/watch?v=-QqOkpu9_tg&t=1s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου Moderators Share Δημοσ. 24 Αυγούστου Στις 16/8/2024 στις 12:43 ΜΜ, Millennium είπε Μου άρεσε η πρώτη σαιζόν αλλά η φάτσα του Sly μοιάζει λίγο...φουσκωτή αυτή τη φορά; Θα το δω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για το Kaos από τον δημιουργό του ιδιαίτερου The end of the fucking world. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Στις 29/8/2024 στις 10:15 ΜΜ, Speculoos είπε Διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για το Kaos από τον δημιουργό του ιδιαίτερου The end of the fucking world. Δυνατο μεχρι στιγμης το ΚΑΟS. Πολυ δυνατο. Αν δεν το καταστρεψουν στα τελευταια επεισοδια, θα μιλαμε για σειρα διαμαντακι. Εν τω μεταξυ, θα μπορουσε να ειναι τερμα cringe ολο αυτο το α λα Percy Jackson approach της ελληνικης μυθολογιας στην συγχρονη εποχη, ομως το εχουν δεμενο πολυ καλα και το αποτελεσμα ειναι αρτιο. Δεν εχω διαβασει κατι για αυτο, αλλα αν μου ελεγε καποιος πως προκειται για μεταφορα comic/βιβλιου κλπ, δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο, τοσο αρτια το αποδιδουν (απο αποψη σεναριου εννοω). Βεβαια φαινεται σε σημεια οτι εχουν επηρρεαστει καπως απο το the Boyz, ή εμενα μου φαινεται ετσι. Καλα, οι ηθοποιοι ενας κι ενας στον ρολο τους εν τω μεταξυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 23 hours ago, stormrain said: Δυνατο μεχρι στιγμης το ΚΑΟS. Πολυ δυνατο. Αν δεν το καταστρεψουν στα τελευταια επεισοδια, θα μιλαμε για σειρα διαμαντακι. Εν τω μεταξυ, θα μπορουσε να ειναι τερμα cringe ολο αυτο το α λα Percy Jackson approach της ελληνικης μυθολογιας στην συγχρονη εποχη, ομως το εχουν δεμενο πολυ καλα και το αποτελεσμα ειναι αρτιο. Δεν εχω διαβασει κατι για αυτο, αλλα αν μου ελεγε καποιος πως προκειται για μεταφορα comic/βιβλιου κλπ, δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο, τοσο αρτια το αποδιδουν (απο αποψη σεναριου εννοω). Βεβαια φαινεται σε σημεια οτι εχουν επηρρεαστει καπως απο το the Boyz, ή εμενα μου φαινεται ετσι. Καλα, οι ηθοποιοι ενας κι ενας στον ρολο τους εν τω μεταξυ. Moυ έχει μείνει μόνο το φινάλε της σεζόν, μέχρι στιγμής είναι αρκετά bingeable με καλό χτίσιμο αν και με κάποιες αδυναμίες και σεναριακές ευκολίες που της κόβουν πόντους. Δεν είναι για όλους αλλά κυρίως για όσους τους αρέσει το dark Brittish comedy, φαίνεται να έχει στοιχεία από σειρές που δεν μοιάζουν μεταξύ τους όπως το Good Omens και το Succession χωρίς φυσικά να είναι αντιγραφή κάποιας από αυτών. Αυτό που με ενοχλεί στην σειρά είναι ο αχρείαστος διδακτισμός σε ό,τι αφορά τα θέματα κοινωνίας και προσδιορισμού φύλου το οποίο δεν δίνεται ως μέρος του σεναρίου αλλά μοιάζει με exposition το οποίο βασίζεται σε μια σειρά από tweets και όχι ως κομμάτι της πλοκής. Spoiler Δεν με ενοχλεί πχ ότι η Περσεφόνη είναι μαύρη, βρίσκω ότι ταιριάζει και περισσότερο στο concept της σειράς, ή το ότι οι Μοίρες και οι Eρινύες είναι queer και λεσβίες. Δε θα έβρισκα κάτι μεμπτό αν ο Ορφέας ήταν Φωφώ ή η Ευριδίκη Ρίκος αφού οι χαρακτήρες τους χτίζονται πέρα από το χρώμα του δέρματος και του φύλου τους. Όμως σε άλλες περιπτώσεις, όπως η σχέση του Θησέα με του Αστυάνακτα ή το origin story του Καινέα (το οποίο βασίζεται στον ορίτζιναλ μύθο) δίνονται όχι μόνο άγαρμπα αλλά και με έναν -σου κουνάω το δάχτυλο- τρόπο. Aν ξύσεις την μπογιά αυτή των δασκαλίστικων διαλόγων μένει μια αρκετά πρωτότυπη σειρά στην οποία οι 4 θεοί κλέβουν την παράσταση. Θα ήθελα όμως πέρα από τους 5 βασικούς θεούς να είχαμε κι άλλες εμφανίσεις από το δωδεκάθεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Speculoos είπε Moυ έχει μείνει μόνο το φινάλε της σεζόν, μέχρι στιγμής είναι αρκετά bingeable με καλό χτίσιμο αν και με κάποιες αδυναμίες και σεναριακές ευκολίες που της κόβουν πόντους. Δεν είναι για όλους αλλά κυρίως για όσους τους αρέσει το dark Brittish comedy, φαίνεται να έχει στοιχεία από σειρές που δεν μοιάζουν μεταξύ τους όπως το Good Omens και το Succession χωρίς φυσικά να είναι αντιγραφή κάποιας από αυτών. Αυτό που με ενοχλεί στην σειρά είναι ο αχρείαστος διδακτισμός σε ό,τι αφορά τα θέματα κοινωνίας και προσδιορισμού φύλου το οποίο δεν δίνεται ως μέρος του σεναρίου αλλά μοιάζει με exposition το οποίο βασίζεται σε μια σειρά από tweets και όχι ως κομμάτι της πλοκής. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν με ενοχλεί πχ ότι η Περσεφόνη είναι μαύρη, βρίσκω ότι ταιριάζει και περισσότερο στο concept της σειράς, ή το ότι οι Μοίρες και οι Eρινύες είναι queer και λεσβίες. Δε θα έβρισκα κάτι μεμπτό αν ο Ορφέας ήταν Φωφώ ή η Ευριδίκη Ρίκος αφού οι χαρακτήρες τους χτίζονται πέρα από το χρώμα του δέρματος και του φύλου τους. Όμως σε άλλες περιπτώσεις, όπως η σχέση του Θησέα με του Αστυάνακτα ή το origin story του Καινέα (το οποίο βασίζεται στον ορίτζιναλ μύθο) δίνονται όχι μόνο άγαρμπα αλλά και με έναν -σου κουνάω το δάχτυλο- τρόπο. Aν ξύσεις την μπογιά αυτή των δασκαλίστικων διαλόγων μένει μια αρκετά πρωτότυπη σειρά στην οποία οι 4 θεοί κλέβουν την παράσταση. Θα ήθελα όμως πέρα από τους 5 βασικούς θεούς να είχαμε κι άλλες εμφανίσεις από το δωδεκάθεο. Συμφωνώ γενικά, αν και σχετικα με το σποιλερ Spoiler Οσον αφορα τον Καινεα, πρεπει να πω πως βρήκα θετικο το οτι (επειδή τελευταία παιζει πολυ) δεν εκαναν κανενα ξεκουδουνο gender swap, βαζοντας ξερωγω την Ανδρομάχη να γινειται άνδρας ή τον Ποσειδώνα να γινεται γυναίκα και έδειξαν ένα πραγματικό origin που παιζει κατι τετοιο. Οτι το αποδίδουν αγαρμπα, ναι, το αποδίδουν. Και όντως υπαρχει ενας διδακτισμός σε σημεια. Καταλαβαίνω τι λες για τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, αλλα δεν ξερω, γενικα τα gender swaps μου κλωτσανε καπως. Αλλα καταλαβαινω και απολυτα τον αντίλογο και ως ενα σημειο τον δεχομαι. Παρεμπιπτόντως ενω αν μου ελεγε καποιος "ξερεις κατι, υπαρχει η ταδε σειρα και η Ευρυδίκη λεγεται Ριντι και η Περσεφόνη ειναι μαυρη, ενω οι Μοιρες και οι Ερινυες είναι drags και butches αντίστοιχα", διχως να το εχω δει, θα εβαζα τα γελια και θα κοροϊδευα, ολο αυτο δενει απολυτα κατα την γνωμη μου και δεν κλωτσαει καθολου. Κατα έναν κουφο τρόπο Σιγουρα θα παιξουν κι αλλοι θεοι στις επόμενες σεζον, απ'ο,τι διαβασα ο δημιουργός τους εχει σκεφτεί 3, οπότε ας ελπίσουμε ότι δεν θα φαει κανενα cancel και να ξενερωσουμε ολοι. Οτι δεν ειναι για όλους παντως, σιγουρα δεν ειναι. Αλλα μου αρεσει τρελα το οτι για τους φανς της μυθολογίας, μας πεταει κατι υπεροχα easter eggs κλείνοντας μας το ματι, πραγμα που το βρισκω τελειο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα