Getta Robo Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μετα το εκπληκτικο X-Men, καιρος να υπαρξει και το Spider-Man 98.... Η σειρα αγαπηθηκε και μας χρειαζεται ο εκτος κυκλος παρα πολυ. Επεξ/σία 4 Μαϊου από Getta Robo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαϊου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Είδα χθές το τελευταίο επεισόδιο (από τα 6) του Parasyte the Grey του Netflix. Εντάξει συμπαθητικό ήταν για σκότωμα ώρας όχι για παραπάνω.Αρκετά αντιπροσωπευτικό το imdb του πιστεύω. Επεξ/σία 8 Μαϊου από Millennium 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Το είδα και εγώ πρόσφατα και μου άρεσε, για σκότωμα της ώρας όπως είπες γενικά τέτοιες σειρές. Γουστάρω Κορεάτικο splatter/gore/zombie/horror κλπ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαϊου On 11/04/2024 at 18:57, Thresh said: Άρχισε κι αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 8 Μαϊου Share Δημοσ. 8 Μαϊου Το είχαμε ανάγκη https://www.imdb.com/title/tt32244679/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 9/11/2023 στις 7:13 ΜΜ, HALF EVIL είπε Δεν έχει δει κανείς ακόμα το Bodies ; Το βλέπω αυτη τη στιγμή. Είμαι στο επεισόδιο 6. Πολύ δυνατό σήριαλ. Το θεωρώ καλύτερο από το 3 body problem. Ελπίζω να έχει ικανοποιητικό φινάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου On 08/05/2024 at 15:54, Thresh said: Άρχισε κι αυτό. Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαϊου 3 minutes ago, coffeex said: Αξίζει; Δεν έχω προλάβει ακόμα. Dark Matter: Season 1 | Rotten Tomatoes Not bad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Το βιβλίο Dark Matter πάντως είναι καλούτσικο. Αν τη δει κανείς ας πει γνώμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου 18 ώρες πριν, Millennium είπε Το βιβλίο Dark Matter πάντως είναι καλούτσικο. Αν τη δει κανείς ας πει γνώμη. To έχω διαβάσει και το βρήκα πολύ καλό αλλά το trailer δείχνει όλη την ιστορία, μόνο ένα κομμάτι δεν δείχνουν (και μάλλον το έχουν ως έκπληξη). Προσωπικά περιμένω να βγουν όλα τα επεισόδια και μετά θα τη δω, βλέπω την έχουν μεταφέρω πιστά οπότε δεν περιμένω αλλαγές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Στις 13/5/2024 στις 3:39 ΜΜ, coffeex είπε Αξίζει; Αρκετα καλα τα 3 πρωτα επισοδεια σου κραταν το ενδιαφερον οτι κατι καλο εχουμε εδω και μακαρι να συνεχισει ετσι και στα υπολοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Στις 4/5/2024 στις 6:19 ΜΜ, Thresh είπε Εννοείται ότι το περιμένουμε και φυσικά θα το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα