Προς το περιεχόμενο

TV Season 2023-2024

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο νετφλιξ βγήκε το Ripley  σε σειρά 

Είναι  φυσικά remake της κλασικής ταινίας ,ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ 

ωραίο το πρώτο επ απλα πιστεύω ο ματ Ντέιμον του πήγαινε ο Ρόλος  γάντι .

το μόνο που δε με άρεσε Ότι  σκηνοθετικά για κσπιο λόγο  τη καναν ασπρόμαυρη Απλα έχει αγωνία πως θα τελιωσει αφού το φιναλε της ταινίας με είχε ξενερώσει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 7/3/2024 στις 9:34 ΠΜ, DeadOrganPlayer είπε

Λένε ότι είναι πολύ καλή μεταφορά του science fiction horror manga "Parasyte" του Hitoshi Iwaaki. Να τους πιστέψω. Καλή σειρά (δείχνει να έχει και συνέχεια). Δεν είναι κορυφαία, αλλά έχει μια πρωτοτυπία, καλούς ηθοποιούς και μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζει την εσωτερική σύγκρουση που βιώνει ο πρωταγωνιστής (μη πω παραπάνω για όσους δε το έχουν δει). Προσωπικά μου άρεσε. Όπως μου άρεσε, που δεν είναι σειρά με 20 επεισόδια που γενικά σε κουράζουν.       

Στις 25/2/2024 στις 11:17 ΠΜ, johny f είπε

Σε αυτο το σημειο να ενημερωσουμε το επιβατικο κοινο οτι σημερα ξεκινησε το 126ο spinoff των Ζομπιων.

MV5BYjc3YWM3MjctZDAzNy00OWY4LTkwNjMtMWM2YTg1ZWRlMDAwXkEyXkFqcGdeQXVyMTY3MDE5MDY1._V1_.jpg

Και ως πιστοι σειρών με ζόμπια προφανώς δε θα το αφήναμε. Πάντως οι σειρές που ακολούθησαν το τέλος της ομώνυμης σειράς, το "The Walking Dead Dead City" και το "The Walking Dead Daryl Dixon" μπορώ να πω ικανοποίησσαν τις προσδοκίες μου, για να μη πω ότι πολύ καλύτερες από κάποια season της της ομώνυμης σειράς ή του "Fear the Walking Dead" (προσωπική μου άποψη προφανώς).  

7 ώρες πριν, Millennium είπε

Το θεωρώ σχεδόν απίθανο να γίνει καλή μεταφορά μιας και είναι αρκετά ιδιαίτερο, αλλά το trailer μπορώ να πω ότι μου άρεσε.

• Like 1

η Riley Keough μου αρεσει παρα πολυ και στο girlfriend experience και στην daisy jones και σε καποιες απο τις ταινιες της. Μαζί της η Lily Gladstone που εγινε πιο γνωστη απο την τελευταια ταινια του σκορτσεζε που πηρε και την υποψηφιοτητα για το οσκαρ. Μαγκιορα η Keough ωραιος ο ρολος, να δουμε αν θα μπορεσουν να δωσουν κατι πρωτοτυπο στο σεναριο. Για οσους μεγαλωσσαν με την εναλλακτικη μουσικη των 90ς , η σειρα συνοδευεται απο φανταστικες μουσικες.

• Like 4

On 22/04/2024 at 21:18, xavier said:

Σειρα του Park Chan-wook, πολυ δυνατη.

Πάρα πολύ δυνατή αλλά δυστυχώς για όσους έχουμε HBO Max είναι unwatcheable λόγω ενός bug με τους υπότιτλους. Στο πρώτο επεισόδιο έχεις επιλογή είτε για υπότιτλους στους βιετναμέζικους διαλόγους είτε στους αγγλικούς. Παλευόταν. Στο δεύτερο όταν μιλάνε βιετναμέζικα απλά γράφει (speaking in vietnamese), καθόλου πρακτικό όταν τα 2/3 του επεισοδίου είναι στα βιετναμέζικα. 😂

Άριστο service από το ΗΒΟ...

Πόσο τραγικό το ΗΒΟ...Με το release του τρίτου επεισοδίου αντί να διορθώσουν το πρόβλημα με τους υπότιτλους έβγαλαν τους υπότιτλους από όλα τα βιετναμέζικα κομμάτια οπότε είναι απλά αδύνατο κάποιος να δει την σειρά.

Το πρόβλημα απότι είδα είναι μόνο στο ΗΒΟ Max και όχι στο Max που είναι άλλη πλατφόρμα και προς το παρόν εξυπηρετεί μόνο ΗΠΑ και μέρος της Λατινικής Αμερικής. Δυστυχώς η σειρά δεν τα πάει καθόλου καλά σε viewership και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ΗΒΟ χάνει συνέχεια συνδρομητές, δεν το βλέπω να διορθώνει το πρόβλημα σύντομα.

Όταν με το καλό τελειώσει θα την κατεβάσω παράνομα και θα την δω κανονικά με υπότιτλους, δεν μου έχει μείνει άλλη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...