Basilhs1982 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, momotis είπε Στην 4η σκάει ένας KOBE και με τελείωσε μόνο με 3ποντα. Έμπαιναν όλα σερί,δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.Έχασα με 10.Διάβασα κάτι περι ζεν κτλ. Εγω δεν εχω ομάδα για unlimited ακόμα. Απο ενα παιχνίδι unlimited που εχω παίξει και μερικά ΤΤΟ, έχει πέσει χρήμα... κλασικά πραγματα στις μερες μας. Έφαγα κι εγώ ενα παρόμοιο πετσωμα σε ΤΤΟ πάντως, δεν θυμάμαι ποιον diamond είχε αλλά σε κάποια φαση πρέπει να μου έβαλε 3-4 τρίποντα μαζεμένα κι έχασα το παιχνίδι. Τα τρίποντα φέτος μπαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με το περσινό, αλλά σίγουρα δυσκολότερα σε σχέση με το 22. Υγ. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα με το crossplay, ίσα - ίσα βρίσκει αντίπαλο σχεδόν άμεσα.
momotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Το trendsetter pack δεν έχει μπεί ακόμα wtf?
Gkostas2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Ρε παίδες, πως στο καλό μπορώ να παίξω μια κανονική σεζόν, χωρίς το MyGM κλπ κλπ; Πάω στο Era, επιλέγω την τωρινή γενιά και μου βγάζει αν θέλω να μου φτιάξει draft class κλπ. Θέλω απλά να παίξω μια κανονική σεζόν, πόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ένα φυσιολογικό μενού; Επίσης πως γίνεται να χάνονται τόσα πολλά λέι απ κάτω από το καλάθι. Γενικά μου φαίνεται ότι έχουν δώσει έμφαση στο MyTeam/MyPLAYER που από εκεί βγάζουν λεφτά και όλα τα υπόλοιπα modes τα έχουν παρατημένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα