Katemoss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπερα παιδια, Ενας πελάτης μου απ την Αμερική ήθελε να μου στειλει χρήματα μεσω paypal.Ολα καλα εως εδω,φτιαχνω λογαριασμο και συνδέω την καρτα μου με τον λογαριασμο.Μου κραταει γυρω στα 100 για προμήθεια το προσπερνάω,το θεμα ειναι οτι τα χρηματα γραφει ειναι υπο δέσμευση και οτι θελουν 24 μερεσ για να ρθουν που ειναι την δευτερα.Ειναι νορμαλ τοσεσ μερεσ?Μηπωσ εχω κανει καποιο λαθος?Στο τελοσ μηπωσ δεν ρθουν σαν χρηματα ξερω εγω?Δεν το πολυεχω με την paypal.Εχω το αναγνωριστικό. Μπορώ με κάποιον τρόπο να δω που βρισκονται και αν θα ρθουν?αχαχαχαχα .ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας εκ των προτερων .
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Katemoss είπε καλησπερα παιδια, Ενας πελάτης μου απ την Αμερική ήθελε να μου στειλει χρήματα μεσω paypal.Ολα καλα εως εδω,φτιαχνω λογαριασμο και συνδέω την καρτα μου με τον λογαριασμο.Μου κραταει γυρω στα 100 για προμήθεια το προσπερνάω,το θεμα ειναι οτι τα χρηματα γραφει ειναι υπο δέσμευση και οτι θελουν 24 μερεσ για να ρθουν που ειναι την δευτερα.Ειναι νορμαλ τοσεσ μερεσ?Μηπωσ εχω κανει καποιο λαθος?Στο τελοσ μηπωσ δεν ρθουν σαν χρηματα ξερω εγω?Δεν το πολυεχω με την paypal.Εχω το αναγνωριστικό. Μπορώ με κάποιον τρόπο να δω που βρισκονται και αν θα ρθουν?αχαχαχαχα .ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας εκ των προτερων . Εφόσον τα χρήματα ειναι απο πληρωμή για επαγγελματικό σκοπο αγορα κλπ, τοτε δεσμεύονται απο το ππ για τις μερες που ανέφερες, περιμένει τον αγοραστή να δει αν θα κάνει αμφισβήτηση η οχι, αν ο αγοραστης πει το "οκ" τοτε μετα τις μερες αυτές θα μπορείς να τα αποσύρεις απο το ππ
Katemoss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση σου. Τα χρήματα δεν ειναι για αγορα καποιου προιοντοσ αλλα για πληρωμη για τισ νομικεσ υπηρεσιεσ που προσέφερα. Οποτε θα μπουν στον λογαριασμο τησ paypal και μετα θα τα μεταφερω στην καρτα που χω συνδεσει?Στο τελευταιο σταδιο εαν τα λεω σωστα θα παρει παλι προμήθεια?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, Katemoss είπε ευχαριστω παρα πολυ για την απάντηση σου. Τα χρήματα δεν ειναι για αγορα καποιου προιοντοσ αλλα για πληρωμη για τισ νομικεσ υπηρεσιεσ που προσέφερα. Οποτε θα μπουν στον λογαριασμο τησ paypal και μετα θα τα μεταφερω στην καρτα που χω συνδεσει?Στο τελευταιο σταδιο εαν τα λεω σωστα θα παρει παλι προμήθεια? Ολα λαθος τα λες😁 Οταν τα χρηματα αποδεσμευτούν θα μπορείς να τα μεταφέρεις μονο σε κάποιο ελληνικό ιβαν που θα συνδέσεις στο ππ, μεταφορές σε κάρτες δεν μπορούν να γίνουν. Προμήθεια σε αυτην την περίπτωση εχεις μόνο απο την ελλ. τράπεζα, οποία και αν ειναι αυτη, δες τον τιμοκατάλογο της τράπεζα σου. 50€ οι συμβουλές μου για το δικηγορικό ταμείο😁
CyberCr33p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Paypal αυτή τη δέσμευση την κάνει μόνο για νέους λογαριασμούς και για τις πρώτες πληρωμές που γίνονται σε αυτούς τους λογαριασμούς. Μετά από ένα σημείο δεν κάνει δέσμευση των ποσών που μπαίνουν. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από CyberCr33p
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 On 05/09/2023 at 13:22, Katemoss said: Οποτε θα μπουν στον λογαριασμο τησ paypal και μετα θα τα μεταφερω στην καρτα που χω συνδεσει? στο λογαριασμο που θα πρεπει να δηλωσεις στο Paypal περα απο την καρτα που εχεις δηλωσει πιθανοτατα ηδη
Katemoss Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Σας ευχαριστω πολυ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!!🌹 1
erastis77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 5/9/2023 στις 12:53 ΜΜ, Katemoss είπε καλησπερα παιδια, Ενας πελάτης μου απ την Αμερική ήθελε να μου στειλει χρήματα μεσω paypal.Ολα καλα εως εδω,φτιαχνω λογαριασμο και συνδέω την καρτα μου με τον λογαριασμο.Μου κραταει γυρω στα 100 για προμήθεια το προσπερνάω,το θεμα ειναι οτι τα χρηματα γραφει ειναι υπο δέσμευση και οτι θελουν 24 μερεσ για να ρθουν που ειναι την δευτερα.Ειναι νορμαλ τοσεσ μερεσ?Μηπωσ εχω κανει καποιο λαθος?Στο τελοσ μηπωσ δεν ρθουν σαν χρηματα ξερω εγω?Δεν το πολυεχω με την paypal.Εχω το αναγνωριστικό. Μπορώ με κάποιον τρόπο να δω που βρισκονται και αν θα ρθουν?αχαχαχαχα .ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας εκ των προτερων . Συγγνώμη 100 ευρώ σας κράτησε η Paypal για προμήθεια;
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 On 05/09/2023 at 14:26, NikosKallithea said: Ολα λαθος τα λες😁 Οταν τα χρηματα αποδεσμευτούν θα μπορείς να τα μεταφέρεις μονο σε κάποιο ελληνικό ιβαν που θα συνδέσεις στο ππ, μεταφορές σε κάρτες δεν μπορούν να γίνουν. Προμήθεια σε αυτην την περίπτωση εχεις μόνο απο την ελλ. τράπεζα, οποία και αν ειναι αυτη, δες τον τιμοκατάλογο της τράπεζα σου. 50€ οι συμβουλές μου για το δικηγορικό ταμείο😁 σε οποιοδηποτε iban.δεν χρειαζεται να ειναι ελληνικο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα