Προς το περιεχόμενο

[Laser printer/πολυμηχανημα] Brother DCP-L2530DW με WiFi 149.95€ @gadgetplays.gr

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά, θέλει λίγο προσοχή αν έχεις πολύ υγρασία σπίτι.. Για πάνω απο χρόνο ο λέιζερ που έχω, εβγαζε άθλια. Τελείως αχνά. Τελικά έφταιγε ότι τον είχα στο πάτωμα. Ειχα μάρμαρο κάτω και ηταν κρύο. Μόλις τον έβαλα σε ξύλινο έπιπλο και μείωσα και την υγρασία με αφυγραντηρα, διαπίστωσα ότι εβγαζε πάλι μια χαρά. Τον είχα για πέταμα αν συνέχιζε να βγάζει αχνά. Με την υγρασία η σκόνη κολαει και δε δουλεύει σωστά ο λέιζερ. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billpao είπε

Με πιστωτική το ρισκάρουμε λέτε;

Εγώ δε θα το έκανα. Δεν είναι ότι θα χάσεις λεφτά. Αλλά μπορεί να θέλει τρέξιμο μετά και να χάσεις χρόνο και αναμονή κάποιες ημέρες (worst case). Γενικά νομίζω δεν είναι να δίνουμε θάρρος -με πληρωμή σε μετρητά- στα μαγαζιά που βγάζουν διαθεσιμότητες 10-30 ημερών. Ας μην τους καλομαθαίνουμε.

Εκτός αν δεν είσαι Θεσσαλονίκη και θέλεις τόσο πολύ την προσφορά. Εκεί τα ζυγίζεις μόνος σου.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2

Εχω τον brother Πολυμηχανημα MFC- L27100W. Εδωσα 200 ευρωπουλα πριν απο 2 χρονια κΑΙ Δεν τα εχω μετανιωσει. Εχεο βγει σκυλι και τα μελανια τα nonameκανουν 9ευρω για 3000σελιδες (αν και μου φτανουν 2000 περιπου οταν αρχιζουν να αγνοφαινονται) Ντραμερ δεν εχω αλλαξει ακομα αλλα υπαρχει ιμιτασιον και αυτο. Δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα στην εγκτασταση του τονερ.Βλεπει οτι δεν ειναι γνησιο αλλα το δεχεται.

• Like 2

On 05/09/2023 at 12:08, DownUNDERground said:

Βρήκα μια προσφορά που είναι λίγο εξειδικευμένη, αλλά αξίζει να μπει κυρίως για όσους είναι Θεσσαλονίκη.

Η διαθεσιμότητα εμφανίζεται στις 10-30 μέρες. Αν σας σταλεί σπίτι πρέπει να πληρώσετε με κάρτα ή τραπεζική μεταφορά (δεν προτείνω σε καμία περίπτωση το δεύτερο).

Όμως αν μένετε Θεσσαλονίκη μπορείτε να βάλετε παραλαβή στο κατάστημα και πληρωμή με αντικαταβολή, οπότε δε χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε. Μάλιστα έτσι η τελική τιμή είναι 146.85€ καθώς γλυτώνετε τα μεταφορικά.

https://gadgetplays.gr/product/εκτυπωτής-πολυμηχάνημα-brother-femmla0096-wifi-μαύρο/

Επόμενο κατάστημα στα 181€: https://www.skroutz.gr/s/15301886/Brother-DCP-L2530DW-Aspromayro-Polymichanima-Laser-me-WiFi-kai-Mobile-Print.html

Αν σας κάτσει, με 35€ έκπτωση έχετε σχεδόν βγάλει τα λεφτά για το επόμενό σας αυθεντικό toner. Το καλό με τους Brother είναι ότι δέχονται και μη αυθεντικά toner για να τη βγάλετε πιο φθηνά αν θέλετε.

Το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη αναφέρει το μοντέλο ως femmla0096-wifi ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα στο Σκρουτζ ως DCP-L2530DW. Εννοείται ότι είναι το ίδιο μοντέλο σωστά;

43 λεπτά πριν, simaras είπε

Το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη αναφέρει το μοντέλο ως femmla0096-wifi ενώ τα υπόλοιπα καταστήματα στο Σκρουτζ ως DCP-L2530DW. Εννοείται ότι είναι το ίδιο μοντέλο σωστά;

Νομίζω πως ναι, αλλά καλύτερα όποιος ενδιαφέρεται για αγορά να τους πάρει ένα τηλέφωνο πριν για επιβεβαίωση.

• Like 1

Ελέγχοντας το EAN: 4977766782777 βρήκα αυτό: 

• Σημαντικές πληροφορίες: Τα μενού του εκτυπωτή είναι διαθέσιμα μόνο στα ισπανικά και στα πορτογαλικά.
  • Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παίδες,

με πήραν τηλέφωνο για να παραλάβω.

Πιστεύω ακόμη πως αξίζει. Δεν προέκυψε κάτι καινούργιο φαντάζομαι; Το μόνο "πρόβλημα" που βρίσκω είναι με τον Scanner του που δεν έχει την τροφοδοσία, οπότε για πολλά έγγραφα θα δυσκολευτούμε λίγο, αλλά ήταν γνωστό εξ' αρχής.

• Like 3

2 λεπτά πριν, eselor είπε

Καλησπέρα παίδες,

με πήραν τηλέφωνο για να παραλάβω.

Πιστεύω ακόμη πως αξίζει. Δεν προέκυψε κάτι καινούργιο φαντάζομαι; Το μόνο "πρόβλημα" που βρίσκω είναι με τον Scanner του που δεν έχει την τροφοδοσία, οπότε για πολλά έγγραφα θα δυσκολευτούμε λίγο, αλλά ήταν γνωστό εξ' αρχής.

Μωρέ μπράβο! Το 10-30 ημέρες βλέπω το τίμησαν και με το παραπάνω!😄

Καλή παραλαβή.

• Like 1

Στις 7/9/2023 στις 2:48 ΜΜ, simaras είπε

Πχ υπάρχει κίνδυνος από αχρησία να ξεραίνεται το τόνερ και να μην εκτυπώνει; 

ειχα αγορασει εναν λειζερ hp φτηνο πριν 15 χρονια. πριν 10 χρονια πηρα εναν επσον ινκτζετ με φτηνα μελανια. 7 χρονια ο λειζερ αποθηκη. αφου κολλησε ο επσον στην τριετια και εμεινα κανα δυο χρονια χωρις εκτυπωτη (ελεγα να τον φτιαξω- καθαρισω με βιντεακια απ το νετ αλλα δεν το κανα ποτε). εφερα ξανα την αντικα στο γραφειο. την ξεσκονισα, κουνησα το τονερ οπως οταν βαζεις νεο και δουλεψε κανονικα!

υγ. τα ρολλερακια που τραβανε το χαρτι πρεπει να επαθαν κατι,  πηγα να τον ανοιξω αλλα ηταν πανω απ τις ικανοτητες μου και πηρα νεο. ο νεος λειζερ hp μου κανει βλακειες με τους drivers των windows παντως.

• Like 1

Εγώ δεν παρήγγειλα διότι τους έστειλα μήνυμα για μια διευκρίνιση και δε μου απάντησαν ποτέ.Τους πήρα τηλ την επόμενη πρωινές ώρες,κανένας δε σήκωσε το τηλέφωνο.Οποτε λέω,άστο καλύτερα....

Συμφωνα με αυτο

https://www.e-shop.gr/polymixanima-brother-dcp-l2530dw-b-w-laser-wifi-p-PER.209121

ο εκτυπωτης υποστηριζει "Ασύρματη εκτύπωση: AirPrint, Ασύρματη εκτύπωση: AirPrint, Cortado Cloud Print, Google Cloud Print, iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin, Mopria., Google Cloud Print, iPrint&Scan, Brother Print Service Plugin, Mopria."
Μπορει κανεις να ελέγξει αν με καποιο απο ολα αυτα μπορεις να εκτυπωνεις απομακρυσμενα ? Εγω στην Αθηνα και ο printer στην Αλεξανδρουπολη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...