shootkgoal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Χαιρετώ τους φίλους του ινσομνια Εγώ φέτος τελείωσα το ΓΕΛ και έδωσα πανελλαδικές χωρις να περάσω κάπου με επιτυχία κατά προτίμηση δεν θέλω να δώσω πανελλαδικές χωρις να κάνω κάτι Δηλαδή θέλω να κάνω αίτηση σε εσπερινό ΕΠΑΛ που με βάση το απολυτήριο Λυκείου που έχω μπορώ να ξεκινήσω την φοίτηση από την β' Λυκείου και έχω δύο ερωτήσεις γιατί δεν βρίσκω πουθενά τις απαντήσεις 1) Μπορώ να δώσω πανελλαδικές μέσω ΓΕΛ όσο είμαι στην β λυκείου του εσπερινού ΕΠΑΛ επειδή έχω το απολυτήριο Λυκείου ή επειδή φοιτώ σε ΕΠΑΛ δεν γίνεται; 2) Μόλις πάρω το απολυτήριο ΕΠΑΛ θα έχω και απολυτήριο ΕΠΑΛ και απολυτήριο ΓΕΛ θα μπορώ να δώσω πανελλαδικές μέσω του εσπερινού ΕΠΑΛ ή θα αναγκαστώ να ξαναδώσω μέσω ΓΕΛ; Επιπλέον θέλω απαντήσεις κατά προτίμηση που γνωρίζουν τι γίνεται Ευχαριστώ πολύ 👍
leonkoum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1. Ναι 2. Ναι, με το 1% το εσπερινό, με 10% το ημερήσιο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από leonkoum 1
shootkgoal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Ωραία σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα