Ins0mniac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ok, δεν το είχα υπόψιν, οπότε για να δουλέψεις σκουπάκι/κομπρεσεράκι απλά πατάς το start και αποφασίζει μόνο του αν και πότε θα εκκινήσει τον θερμικό κινητήρα. Πάντως από ότι διαβάζω το compass μόνο με τη μπαταρία δεν μπορεί να κάνει "λίγα χλμ", μόνο παρκάρισμα και να κινηθεί σε μποτιλιάρισμα με πολύ μικρές ταχύτητες. Σκέψου ότι παράλληλα φορτίζει, έχω κινηθεί και με 50χλμ/ώρα με τη μπαταρία, και έχω βγάλει και τη φρακαρισμενη σταδίου έτσι. Σκέψου ότι το 1000αρι προηγούμενο μου στις ίδιες συνθήκες κατω από 9,2 δεν έπεφτε πότε, τώρα είμαι γύρω στο 6,5. Προφανώς καίει παραπάνω από ένα πλαγκιν αλλά τα τόσα χιλιάρικα της διαφοράς δε θα τ απάνω ποτε απόσβεση με τις διαδρομές που κάνω. Ναι απλά μήπως είναι καλύτερο να απενεργοποιησω το σταρτστοπ για όσο διάστημα χρησιμοποιώ τα μηχανήματα? Τα οποία για να απαντήσω στο φίλο πιο πάνω δυστυχώς τα έχω αγορασμένα από πιο παλιά οπότε δεν αξίζει να ξαναδωσω λεφτά..
Joshua21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, Ins0mniac said: Σκέψου ότι παράλληλα φορτίζει, έχω κινηθεί και με 50χλμ/ώρα με τη μπαταρία, και έχω βγάλει και τη φρακαρισμενη σταδίου έτσι. Σκέψου ότι το 1000αρι προηγούμενο μου στις ίδιες συνθήκες κατω από 9,2 δεν έπεφτε πότε, τώρα είμαι γύρω στο 6,5. Προφανώς καίει παραπάνω από ένα πλαγκιν αλλά τα τόσα χιλιάρικα της διαφοράς δε θα τ απάνω ποτε απόσβεση με τις διαδρομές που κάνω. Δεν χρειάζεται να το σκεφτώ, μια έχουμε υβριδικό στην οικογένεια (Yaris 2018) ξέρω και πως δουλεύει, και την τεράστια διαφορά στην κατανάλωση. Τα plug-in είναι πανάκριβα, κατά κάποιο τρόπο είναι σαν να αγοράζεις ηλεκτρικό πληρώνοντας έξτρα τον θερμικό κινητήρα. 15 minutes ago, Ins0mniac said: Ναι απλά μήπως είναι καλύτερο να απενεργοποιησω το σταρτστοπ για όσο διάστημα χρησιμοποιώ τα μηχανήματα? Δεν βλέπω σε τι θα ωφελούσε κάτι τέτοιο, αντιθέτως το αυτοκίνητο ξέρει με ακρίβεια ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να λειτουργήσει ο θερμικός κινητήρας ώστε να φορτίσει τις μπαταρίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα