Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mechpanos είπε

Όπως όλα τα μηχανήματα, έχουν κι αυτά την φθορά τους! Η οποία επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όπως από το αν βλέπει σκίαση ή όχι ένα πάνελ, σε όλη την επιφάνεια ή όχι , και για πόση ώρα. Μια κολώνα ας πούμε, η οποία ρίχνει έναν γραμμικό ίσκιο σε μέρος της επιφάνειας του πάνελ, τα σακατεύει! Στα πάρκα αποφεύγονται τέτοια φαινόμενα σε στέγες όμως που γειτνιάζουν με άλλα κτίρια, δέντρα κλπ, πολλές φορές όχι!

Η σκίαση καταστρέφει τα πάνελ!; 😲

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου έδωσαν μια προσφορά για ΦΒ στο σπίτι στο χωριό 2.25kW με πάνελ Sharp NU-JC 375W και inverter GoodWe.

Τιμή περίπου 4.400Ε με το κλειδί στο χέρι (τελική θα δώσει μετά από αυτοψία).

Είναι καλή η τιμή για τον εξοπλισμό και δεδομένου ότι το σπίτι είναι σε ένα ορεινό χωριό στην Μεσσηνία και η εταιρία βρίσκεται στον Πύργο;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, red7genius είπε

Μου έδωσαν μια προσφορά για ΦΒ στο σπίτι στο χωριό 2.25kW με πάνελ Sharp NU-JC 375W και inverter GoodWe.

Τιμή περίπου 4.400Ε με το κλειδί στο χέρι (τελική θα δώσει μετά από αυτοψία).

Είναι καλή η τιμή για τον εξοπλισμό και δεδομένου ότι το σπίτι είναι σε ένα ορεινό χωριό στην Μεσσηνία και η εταιρία βρίσκεται στον Πύργο;

Για την τιμή δεν μπορώ να σου πω. Αν είναι η εταιρεία που ξέρω εμπιστεύσου την με κλειστά μάτια κι ας βγει λίγο πιο ακριβή από κάποιον άλλο πάντως. Έχω συνεργαστεί μαζί τους πριν 10 χρόνια περίπου, άριστη δουλειά και σε ότι χρειάστηκε είναι δίπλα μου συντηρήσεις, υποστήριξη, επαφή με τις εταιρείες για να καλύψουν εγγυήσεις όταν χρειάστηκε, κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Για την τιμή δεν μπορώ να σου πω. Αν είναι η εταιρεία που ξέρω εμπιστεύσου την με κλειστά μάτια κι ας βγει λίγο πιο ακριβή από κάποιον άλλο πάντως. Έχω συνεργαστεί μαζί τους πριν 10 χρόνια περίπου, άριστη δουλειά και σε ότι χρειάστηκε είναι δίπλα μου συντηρήσεις, υποστήριξη, επαφή με τις εταιρείες για να καλύψουν εγγυήσεις όταν χρειάστηκε, κλπ.

δεν είναι κακό να αναφέρεται μια εταιρεία που είναι συνπεπης στη δουλειά της...δεν μπορεί να θεωρηθεί διαφημηση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

δεν είναι κακό να αναφέρεται μια εταιρεία που είναι συνπεπης στη δουλειά της...δεν μπορεί να θεωρηθεί διαφημηση

Αν δεν έχουν πρόβλημα οι διαχειριστές, ας την αναφέρω:
https://www.oleng.eu

Άψογη συνεννόηση, γρήγορη αδειοδότηση, πολύ καλή μελέτη του έργου με τις ιδιαιτερότητες που είχε, και από την ολοκλήρωση τέλειο after sales service. Και σαν γραφείο τεχνικά έχει πολύ καλό επίπεδο και οι τεχνικοί έχουν άριστη τεχνική κατάρτιση και συμπεριφορά, ευγένεια, μιλάνε ωραία σέβονται τον χώρο που μπαίνουν (επιχείρηση με ΦΒ στην στέγη) που για εμένα είναι σημαντικό. Κάνουν την δουλειά τους με ηρεμία ησυχία δεν φωνάζουν δεν ενοχλούν (έχετε υπόψη από μαστόρους!!!), ζητούν ευγενικά πρόσβαση στον χώρο που θέλουν και ενημερώνουν για ό,τι χρειαστεί. Από τις ευχάριστες συνεργασίες γι' αυτό και δεν φείδομαι τα καλά λόγια.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις καλυτερες.Τους δινουμε κατα καιρους πολλα πραγματα στο κομματι ΙΤ και οπου τους εχουμε συστησει για δουλεια ειναι ολοι χαρουμενοι.

Προχωρα αφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Η εταιρεία είναι αυτή που ανέφερε ο @mechpanos. Όντως στην πρώτη επικοινωνία μέσω email φάνηκαν εξυπηρετικότατοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, red7genius είπε

Η εταιρεία είναι αυτή που ανέφερε ο @mechpanos. Όντως στην πρώτη επικοινωνία μέσω email φάνηκαν εξυπηρετικότατοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά.

Η εταιρεία είναι Πύργο και εσύ Αθήνα; Θα σε εξυπηρετήσουν στην Αθήνα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, telis είπε

Η εταιρεία είναι Πύργο και εσύ Αθήνα; Θα σε εξυπηρετήσουν στην Αθήνα;

Όπως αναφέρω στο ποστ, η εγκατάσταση αφορά σπίτι σε χωριό της Μεσσηνίας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα , ξέρει κανείς κάποιο γραφείο/ επιχείρηση που να είναι καλή στην Αθήνα ψάχνω πληροφορείς να δω αν με συμφέρει.

Δημοσ.
Στις 7/5/2022 στις 6:47 ΜΜ, nikolastas είπε

Καλησπέρα , ξέρει κανείς κάποιο γραφείο/ επιχείρηση που να είναι καλή στην Αθήνα ψάχνω πληροφορείς να δω αν με συμφέρει.

αν βρεις κάτι, πες μου σε παρακαλώ. το ψάχνω και εγώ

Δημοσ.

Ερώτηση και από μενα μιας και δεν ειδα καποια σχετική απάντηση διαβάζοντας το νημα. Ζητείται να γινει τοποθέτηση 2 πανελ περι των 700W συνολο και συνδεσή τους με inverter που θα έχει ταυτόχρονα συνδεση και με το δικτυο της ΔΕΗ και θα δινει ρευμα σε συσκευές συνολου 1500W. Το σκεπτικό είναι ότι ενέργεια να καταφέρνει να παίρνει από τα πανελ μεσα στη μέρα και το υπολοιπο να το τραβαει ο inverter από το δικτυο.

Το κανουν αυτό όλα τα inverters? Ή κανένα και περιμένουν πχ πρωτα να ειναι από τα πανελ και αν τυχόν δε φτανει γυρνάνε σε δικτυο για ολο το απαιτουμενο ρευμα? Αν το κανουν μονο καποια ειδικά inverters κανενα ονομα για να δουμε και τιμές θα ηταν ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και έχω την δυαντότητα σε σπίτι που θα ανακαινίσω να βάλω φωτοβολταϊκα σε ορισμένο σημείο της στέγης (μονοκατοικία) θέλω να βάλω φωτοβολταϊκα. Δεν θα πάω σε τραπεζικό δανεισμό και θα βάλω αντλία θερμότητας για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης τον χειμώνα. 

Με το Net Metering θα συμψηφίζεται η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από αυτή που θα τραβάω από το δίκτυο ενώ η πλεονάζουσα θα χαρίζεται ενώ με το φωτοβολταϊκα στις στέγες θα παίρνω χρήματα για κάθε kwh και θα συμψηφίζεται με τον λογαριασμό ρεύματος. Τι να διαλέξω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...