xrpana Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Έιπα να κάνω την ερώτηση εδώ στο αγαπημένο μας site. Αν κάποιο μέλος, έχει αυτό το ψυγείο, θα ήθελα να απατήσει εδώ δημόσια γιατί έχω μια απορία και ειλικρινά το σέρβις δεν το γνωρίζει. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από xrpana
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Yπάρχει εδω και 2 χρόνια στο σπίτι . Τι ακριβως απορία έχεις . Μεχρι στιγμης δε έχει αντιμετωπίσει θεμα
xrpana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σου Μελετη!! ειλικρινά δεν το πίστευα ότι θα απαντήσει κάποιος. Εισαι ο σωτηρας μου!!! που θα μου λυσει την απορια γιατι απο το σερβις δεν βρισκω ακρη !! Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που εχα με το σερβις δεν ξερει λεει αυτη την λεπτομερεια, γιατι υπαρχουν αρκετες μαρκες που φτιαχνουν. Οταν αλλαζουμε την θερμοκρασια της καταψυξης η της συντηρησης.. ακουγεται θορυβος απο το ηχειακι οταν παταμε το πληκτρο αφης?? δηλαδη απο 4 το κατεβαζουμε στο 3 , 2 κτ.. ακουγεται η αλλαγη που κανουμε? Εμενα δεν ακουγεται οταν αλλαζω την θερμοκρασια παρα μονο στα υπολοιπα πληκτρα, ετσι ειναι η εχω βλαβη? Δες μια το βιντεο για να καταλαβεις: https://drive.google.com/file/d/17treeZs1x64NDKSl15KZyvD2Z2RRmOb5/view Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από xrpana
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες που θα είμαι , αλλά νομίζω δε ακουγόταν στη αλλαγή θερμοκρασίας. Σίγουρα σφυρίζει εάν αφήσεις παραπάνω κάποια πόρτα . Επειδή είναι στο σπίτι του χωριού θα το ξέρω σε λίγες μέρες
xrpana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αγαπητε Μελέτη, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου με τον πιο ευγενικό τρόπο για την βοήθειά σου. Είμαι απόλυτα υπόχρεος για την ευγενή καλοσύνη και υποστήριξή σου . Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! (Πότε υπολογίζεις πάνω κάτω να πας στο χωρίο ; ) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από xrpana
meletis_m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα το θυμήθηκα , λοιπόν στη εναλλαγή θερμοκρασίας τόσο συντήρησης / κατάψυξης δε ακούγεται ήχος . Ήχος ακούγεται παρά μόνο εάν ξεχαστεί πόρτα για 1-2 λεπτά . Οπότε έτσι είναι κατασκευασμένο τι συγκεκριμένο μοντέλο.
xrpana Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γειά σου Μελέτη!! Στα υπόλοιπα πλήκτρα ακούς ήχο όταν τα επιλέγεις? Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από xrpana
meletis_m Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 8/9/2023 στις 2:05 ΠΜ, xrpana είπε Γειά σου Μελέτη!! Στα υπόλοιπα πλήκτρα ακούς ήχο όταν τα επιλέγεις? Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου Οχι δε ακούγεται κάτι , ούτε με τα υπόλοιπα πλήκτρα.
xrpana Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Έχεις πρόβλημα και εσύ, από τα υπόλοιπα πλήκτρα ακούω εγώ. Το βλέπεις και από το βίντεο που έχω ανεβάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα