Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Αυτό ακριβώς. Δεν είπαμε με 20Κ ότι θα αλλάξουμε τη ζωή του παιδιού αλλά ένα μαξιλαράκι ασφαλείας να έχει για να ξεκινήσει ..

Ntinara ας πεθάνουμε φτωχοί αδερφέ χαλάλι. 
Μακάρι εσυ να μπορείς να παρέχεις περισσότερα ,εμείς εκεί φτάνουμε κ ας πάρει και στρογγυλοφαναρο . 

οι τωρινές ανάγκες του παιδιού είναι ήδη υπολογισμένες , αλλιώς δεν θα κάναμε παιδί.

αν έχεις κατι τόσο δυνατό επενδυτικό πες μας να γίνουμε κι εμείς πλούσιοι… 😭

Ωραίο και έξυπνο αλλα μάλλον μιλάς για αρκετά μεγαλύτερο κεφάλαιο σίτε μηνιαίο είτε ΚΑΤ έτος ..

Έκλαψα αδερφέ , έκλαψα …😭

εγω πάντως που δεν είδα έτοιμα 20κ κ έμεινα Αθήνα στην αρχή με 780€ θα προτιμήσω να φάω ένα σουβλάκι την βδομάδα κ τα αλλά να τα δώσω στο παιδί μου όπως το βλέπω ..

Ευχαριςτω παρά πολύ κ εσυ να αποκτήσεις ότι επιθυμείς

Δεν έχεις άδικο φίλε ειδικά τώρα με αυτά που γίνονται .. 

Κάτι αντίστοιχο με αυτό που λες της ρεβο έχω κάνει στην Πειραιώς κ μαζεύω 500-600 το χρόνο χωρίς να το καταλάβω 

ισως κάνω αυτό  που , έξυπνο ακούγεται κ δεν σου φαίνεται κιόλας ..

Όχι εντάξει παίδες δεν χαλάει το θέμα , ίσα ίσα βλέπω ακριβώς ότι πίστευα. 
υπαρχει χάσμα μεταξύ της κοινωνίας.

για κάποιον τα 20κ είναι πασατέμπο , για κάποιον μια περιουσία.

ο καθένας όμως στην τελική θα κάνει αυτό που μπορεί κ τον παίρνει . Εγώ αποφάσισα να βάζω 1000-1500€ στην άκρη το χρόνο γιατί έως εκεί φτάνω. 
μακαρι να μπορέσω να του αγοράσω πολυκατοικία αλλά από το να τα φάω σουβλάκια καλύτερα στα 18 του να του πω αυτά είναι από μένα κ αξιοποίησε τα όπως θες.

Ευχαριστούμε πολύ , εύχομαι ότι καλύτερο κ σε σένα κ την οικογένεια σου αδερφέ.

Κατα την αποψη μου, μην του πεις εχω αυτα να παρτα και κανε το κομματι σου. Απλα οταν φτασει 18 χρονω και θέλει να σπουδασει θα μπορεσεις να το βοηθησεις επειδη θα παιρνεις απ τα μαζεμενα . Η αν δει καποιο μεταπτυχιακό μετά. Η να τον βοηθήσεις στο να παρει αμαξι ή να νοικιασει σπιτι. Βέβαια υποθετικα ειναι όλα δεν ξερεις τι γινεται στο επομενο second οχι σε 20 χρονια. Το νοημα της αναρτησης μου ειναι μην του τα δωσεις "χερατα" σε 18-20 χρονια , βοηθησε τον/την σε κατι που χρειάζεται - να ανοίξει τα φτερα του που λεμε.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...