manousos34 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα γνώμες από πιο έμπειρους και παλιούς μιας και σκέφτομαι καιρό για αλλαγή τηλεόρασης.βλεποντας τις τώρα προσφορές (1+2 καλές) έλεγα να περιμένω Μπλάκ φραιντει για κάτι καλύτερο,αλλά με την τώρα εμπειρία μου και βάση τα περσινά που παρακολουθουσα οι διαφορές ήταν 50€ μέχρι την καλύτερη τιμές Σκρουτζ.ακομα και σε περσινά μοντέλα πιστεύουμε ότι θα πέσει πχ μια qn90b κάτω από 1000€? 🤔
korakios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Στην καλύτερη (πλην σπάνιων) εξαιρέσεων , να πάρεις κάτι απο γνωστή αλυσίδα σε τιμές skroutzομάγαζου 2
spyros66666 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Το ίδιο σκεφτόμουν εδώ και ένα μήνα. Να περιμένω black friday ή όχι. Πλέον ο θέσμος έχει καταντήσει του 50αρικου , δεν ξέρω να μια Oled ή Qned απο 1500 θα την βρεις στα 800 ή 900. Νομίζω καλύτερο είναι να βρείς μια προσφορά είτε απο επίσημο κατάστημα είτε σκρούτζ , και να βρεις και κάποιον φίλο γνωστό να κόψετε ένα τιμολόγιο. Εγώ έτσι το έκανα και πήρα κάτι που ήθελα ( black friday δεν θα βρεις πάντα τη μάρκα και το μοντέλο που θέλεις) και τώρα δεν έχω να περιμένω για τον Νοέμβριο
filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν νομίζω να αξίζει να περιμένεις BF. Τα τελευταία 2-3 χρόνια οι προσφορές είναι αστείες. Καλύτερες προσφορές θα βγουν τα Χριστούγεννα . 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 24 minutes ago, filip123go said: Δεν νομίζω να αξίζει να περιμένεις BF. Τα τελευταία 2-3 χρόνια οι προσφορές είναι αστείες. Καλύτερες προσφορές θα βγουν τα Χριστούγεννα . Το θέμα είναι ότι από BF και μετά αρχίζουν οι προσφορές της προκοπής, οι τρέχουσες τιμές ειδικά για τα μοντέλα του 2023 είναι τραγικές. 1
antnatal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 οι καλύτερες προσφορές είναι με την επιστροφή μετρητών μέσω καρτών (Πειραιώς, Eurobank, Εθνική). Μετά τα Χριστούγεννα, να περάσει και η περίοδος των αρχικών εργοστασιακών τιμών. Εδώ κάλα καλά δεν έχουν έρθει τα νέα μοντέλα.
manousos34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Η αλήθεια είναι τα φετινά όλα είναι στο θεό οι τιμές τα μισά χωρίς λόγο μιας και είναι τα ίδια με πέρυσι με πιο φρέσκο λογισμικό. Για 22 μοντέλα θα μπορούσαν και καλύτερες τιμές πχ. Q60b στα 800€ ένα 650αρι έπαιρνε...🤔
power_1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Πριν την αγορα μιας τηλεορασης (αν εχεις συγκεκριμενο baget ) πρεπει να λαβεις υποψιν σου τα εξης : α) Τα περσινα μοντελα εχουν χαμηλοτερες τιμες απο τα φετεινα (λογο ξεστοκαρισματος ) κι μπορεις να βρεις προσφορες αλλα οσο πλησιαζουμε προς το bf το stock μειωνεται . β) Τα φετεινα μοντελα εχουν υψηλες αρχικες τιμες ακομη γιατι δεν εχουν κι πολυ χρονο που εχουν βγει στην αγορα και καποια μοντελα του 2023 δεν κυκλοφορησαν ακομη,οι τιμες οσο πλησιαζουμε στο bf και τα χριστουγεννα θα γινονται ποιο "λογικες" κι αν συνδιαστουν με " επιστροφη " λογο καρτων κι ιδανικα ταυτοχρονα με δωροεπιταγες αναλογα την τιμη της τηλεορασης ,οπως εγινε περιση τον Νοεμβριο πριν το Μoudial απο το mediamarkt (το οποιο αποχωρησε απο την Ελλαδα) τοτε εκανες το deal του...αιωνα. γ) Δεν υπαρχει ανταγωνισμος πλεον στην Ελλαδα μεταξυ των αλυσιδων λιανικης( Η μονη πολυεθνικη που εμεινε ειναι η dixxon ,που κι αυτη πουλα τον Κωτσοβολο αρα πιθανον να μεινουμε μονο με ενχωριες αλυσιδες ,Οτε+Γερμανος,public+,Plaisio κι ισως την ΔΕΗ που μπορει να αγορασει τον Κωτσοβολο). δ) Οι περιοδοι που συνηθως γινονται σε ποιο μαζικο βαθμο προσφορες ειναι bf ,γιορτες Χριστουγεννων κι πριν απο μεγαλα αθλητικα event (οπως το euro 2024 που θα ειναι μια καλυ ευκαιρια για τις επιχειρησεις να ξεστοκαρουν τα μοντελα του 23 κι για τους καταναλωτες να αγορασουν μια τηλεοραση που δεν χρειαζονται αμεσα )
Noobios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να το ανακινησω λιγο το θεμα μιας και εγω ειμαι στην φαση αγορας 65 oled. Οι C2 ειναι πλεον εξαντλημενες απο παντου εκτος απο εκθεσιακα και ηταν αναμενομενο μιας και οι διαφορες με την C3 ειναι παρα πολυ μικρες. Οποτε αναγκαστικα ειμαι μεταξυ Samsung OLED S90C παιζει στα 1800 https://www.skroutz.gr/s/40947977/Samsung-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-QE65S90CATXXH-HDR-2023.html και LG OLED C3 παιζει στα 2200 περιπου https://www.skroutz.gr/s/42201651/LG-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-Evo-OLED65C36LC-HDR-2023.html Εχω ηδη παρει μια τιμη για την C3 στα 1899 που μου ειπε οτι θα ειναι η τιμη BF η οποια ειναι καλη θεωρω. Καποιοι μου λενε οτι ισως παει χαμηλοτερα με συνδυαστικη με καμια καρτα κτλ αλλα δεν ξερω. Περιμενουμε η χτυπαμε; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από Noobios
manolol20 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Noobios είπε Να το ανακινησω λιγο το θεμα μιας και εγω ειμαι στην φαση αγορας 65 oled. Οι C2 ειναι πλεον εξαντλημενες απο παντου εκτος απο εκθεσιακα και ηταν αναμενομενο μιας και οι διαφορες με την C3 ειναι παρα πολυ μικρες. Οποτε αναγκαστικα ειμαι μεταξυ Samsung OLED S90C παιζει στα 1800 https://www.skroutz.gr/s/40947977/Samsung-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-QE65S90CATXXH-HDR-2023.html και LG OLED C3 παιζει στα 2200 περιπου https://www.skroutz.gr/s/42201651/LG-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-Evo-OLED65C36LC-HDR-2023.html Εχω ηδη παρει μια τιμη για την C3 στα 1899 που μου ειπε οτι θα ειναι η τιμη BF η οποια ειναι καλη θεωρω. Καποιοι μου λενε οτι ισως παει χαμηλοτερα με συνδυαστικη με καμια καρτα κτλ αλλα δεν ξερω. Περιμενουμε η χτυπαμε; Στην ίδια φάση είμαι και εγώ. Λόγο μετακόμισης, πάω για νέα τιβι. Για την S90C σκεφτόμουν απλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένουμε BF.
Noobios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Κοιτα αυτο που με καθησυχαζει και γιαυτο πιστευω πρεπει να περιμενουμε ειναι οτι ειναι μοντελα 2023 οποτε δεν υπσρχει κανενα θεμα διαθεσιμοτητας. Αρα δεν εχουμε να χασουμε κατι. Παραπανω δεν θα πανε.
thanosAIAS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Στις 18/10/2023 στις 2:49 ΜΜ, Noobios είπε Να το ανακινησω λιγο το θεμα μιας και εγω ειμαι στην φαση αγορας 65 oled. Οι C2 ειναι πλεον εξαντλημενες απο παντου εκτος απο εκθεσιακα και ηταν αναμενομενο μιας και οι διαφορες με την C3 ειναι παρα πολυ μικρες. Οποτε αναγκαστικα ειμαι μεταξυ Samsung OLED S90C παιζει στα 1800 https://www.skroutz.gr/s/40947977/Samsung-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-QE65S90CATXXH-HDR-2023.html και LG OLED C3 παιζει στα 2200 περιπου https://www.skroutz.gr/s/42201651/LG-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-OLED-Evo-OLED65C36LC-HDR-2023.html Εχω ηδη παρει μια τιμη για την C3 στα 1899 που μου ειπε οτι θα ειναι η τιμη BF η οποια ειναι καλη θεωρω. Καποιοι μου λενε οτι ισως παει χαμηλοτερα με συνδυαστικη με καμια καρτα κτλ αλλα δεν ξερω. Περιμενουμε η χτυπαμε; Πρόσεχε πάντως, η σειρά s95c, αλλά διάβασα και για την s90c, έχει σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, χάνει το σήμα ξαφνικά όταν την έχεις συνδεδεμένη με PC για παιχνίδια, δεν ξέρω αν το κάνει και στις κονσόλες. Κάποιοι κατηγορούν το one connect box, αλλά αν το κάνει και στην 90c κάτι άλλο παίζει. Επίσης η s95c δεν έχει full HDMI 2.1 δηλαδή 48Gbps Υπάρχουν πολλά θέματα με τις νέες τεχνολογίες. Ψαξτο λιγάκι.
manolol20 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Πρόσεχε πάντως, η σειρά s95c, αλλά διάβασα και για την s90c, έχει σοβαρά προβλήματα. Συγκεκριμένα, χάνει το σήμα ξαφνικά όταν την έχεις συνδεδεμένη με PC για παιχνίδια, δεν ξέρω αν το κάνει και στις κονσόλες. Κάποιοι κατηγορούν το one connect box, αλλά αν το κάνει και στην 90c κάτι άλλο παίζει. Επίσης η s95c δεν έχει full HDMI 2.1 δηλαδή 48Gbps Υπάρχουν πολλά θέματα με τις νέες τεχνολογίες. Ψαξτο λιγάκι. Προτείνεις να πάμε στο προηγούμενο μοντέλο? (S95B) Ή να ψαχτουμε για κάτι άλλο?
thanosAIAS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ιδέα...όλα έχουν τα συν και πλην. Απλά στο έγραψα γιατί και εγώ τη σκεφτόμουνα αλλά μετά από αυτό δεν. Η s95b είχε άλλο πρόβλημα. Έβγαλαν firmware update που ουσιαστικά νερφαρε την τηλεόραση, κατέβασε τη φωτεινότητα της πολύ, οπότε οι χρήστες ουρλιαξαν. Δεν είχε πάντως τέτοια θέματα. Συν το ότι έχει και πάνελ 1ης γενιάς, σημαντικά λιγότερο φωτεινό. Πάντως όσοι δοκίμασαν qd-oled έπαθαν πλάκα, δε μπορούν να γυρίσουν πίσω. Ακόμη και οι OLED της LG τους φαίνονται χειρότερες. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από thanosAIAS 1
Noobios Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δεν πηρε πουθενα το ματι μου κατι σε official review. Η S90C προτεινεται ως top choice editors choice στα περισσοτερα γνωστα site του εξωτερικου με 2η την C3. Εννοειται στην κατηγορια τους. Θα ριξω και μια ματια στο reddit για αυτα που λες. Παντως σε πανελ ειναι αρκετα πιο φωτεινο απο την C3. Απο την αλλη βεβαια υπαρχει και ο καρκινος της Samsung που λεγεται Tizen OS το οποιο ειναι απο μονο του λογος να μην την παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα