Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπαν και άλλοι, από την στιγμή που δέχεστε τούς όρους, και λάθος ή σωστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά μόνο να μιλήσεις με support.

Έχω δει πόλους που τους κάναν limit, δεν τους δώσανε cash out η παίζανε με 2-3 ευρα για 500-1000 και ούτε κάθε εξής. Εεε τι θα κάνουν και η Bookers? Θα κλείσουν το μαγαζί?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υποθέτω πως η εν λόγω εταιρία λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Δες τι ορίζουν οι νόμοι λειτουργίας τέτοιων εταιριών στην Ελλάδα.

Οι όροι χρήσης δεν είναι πάνω από το νομικό πλαίσιο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για κανονικούς απατεώνες.

Έκανα το λάθος να ανοίξω λογαριασμό (αν και έχω να παίξω στοίχημα εδώ και 10 χρόνια), ανέβασα ότι έγγραφο μου ζήτησαν και έκανα κατάθεση €86. Αμέσως μετά μου έγραψαν ότι "Εξαιτίας της φύσης της δραστηριότητάς σας, έχει ληφθεί η απόφαση να κλείσει ο λογαριασμός σας με άμεση ισχύ. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη μπλα μπλα".

Προσπάθησα να κάνω ανάληψη και δεν μπόρεσα. Δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο ή το email, ενώ η ταυτότητα που ανέβασα ξαφνικά εξαφανίστηκε και πρέπει να την ξανανεβάσω για να γίνει η ταυτοποίηση λογαριασμού, χωρίς την οποία δεν μπορώ να κάνω ανάληψη. Αν γίνει ταυτοποίηση γράψτε μου.

Μου έφαγαν €86 οι αλήτες.

Επεξ/σία από Νίκος Καλ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Αν το cashout που έδιναν ήταν λιγότερα λόγω λάθους από αυτά που θα έπρεπε να δώσουν θα επικοινωνούσαν με τον ίδιο τρόπο ζητώντας συγνώμη και πιστώνοντας το ποσό ή θα έκαναν την πάπια;

Επίσης υπάρχουν καθαροί κανόνες για τα ποσά του cashout(δεν παίζω και δεν γνωρίζω) ή είναι ότι θέλει ο book;

Αν είναι ότι θέλει ο book πως προκύπτει ότι έγινε λάθος; (Eκτός από το εμπειρικό που αναφέρθηκε με μία γρήγορα ματιά που διάβασα τις απαντήσεις σας)

Επεξ/σία από user2163
typo
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, user2163 είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Αν το cashout που έδιναν ήταν λιγότερα λόγω λάθους από αυτά που θα έπρεπε να δώσουν θα επικοινωνούσαν με τον ίδιο τρόπο ζητώντας συγνώμη και πιστώνοντας το ποσό ή θα έκαναν την πάπια;

Επίσης υπάρχουν καθαροί κανόνες για τα ποσά του cashout(δεν παίζω και δεν γνωρίζω) ή είναι ότι θέλει ο book;

Αν είναι ότι θέλει ο book πως προκύπτει ότι έγινε λάθος; (Eκτός από το εμπειρικό που αναφέρθηκε με μία γρήγορα ματιά που διάβασα τις απαντήσεις σας)

Μπορεί να περάσει κάτι λανθασμένα, ένα γκολ, μια κόκκινη, ο χρόνος και αλλάζει το κασαουτ
Οχι βέβαια, άλλωστε και τι να πεις στο τσατ; Έπρεπε να δίνει λόγω λάθους περισσότερα το κας αλλά εγώ γνωρίζοντας ότι είναι λιγότερα, πήγα και το πάτησα;

Δημοσ.

μιλαμε για εταιρεια που ειναι ο ορισμος του αχρηστοι.

ειχα λογαριασμο οπου:

1)εκανα καταθεσεις 100(ναι εκατο) ευρω. Συνολο! ολα τα χρονια που ημουν στην 365.

2) δεν εκανα ΠΟΤΕ αναληψη.

3) δεν ειχα ποτέ μεγάλο υπολοιπο.

4)  τα στοιχηματα μου ηταν παντα μονοψηφιο νουμερο.

5) δεν επαιζα ποτε περιεργα αθληματα/πρωταθληματα.

και αυτοι οι ηλιθιοι μου εβαλαν περιορισμους τύπου ενα ευρω μεγιστο και μετα απο καποιους μηνες μου τον κλειδωσαν.

Στο τελος εκανα αναληψη το αστρονομικο ποσο των 13(ναι καλα διαβαζετε δεκατρια) ευρω.

Ευχομαι λουκετο στην εταιρεια.

Δημοσ.

ειμαι ασχετος με τους τεχνικους ορους που αναφερεις στο προβλημα σου με την στοιχηματικη εταιρεια και λες οτι σε κοροιδεψαν αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αυτος ο κοσμος με τα ιντερνετικα στοιχηματα ειναι εξ ορισμου κοροιδια.Σιγα μην σε επαιζαν τιμια

με αλλα λογια και μονο που συμμετεχεις σε τετοια κοροιδο εισαι

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/1/2024 στις 10:47 ΜΜ, Νίκος Καλ είπε

Μιλάμε για κανονικούς απατεώνες.

Έκανα το λάθος να ανοίξω λογαριασμό (αν και έχω να παίξω στοίχημα εδώ και 10 χρόνια), ανέβασα ότι έγγραφο μου ζήτησαν και έκανα κατάθεση €86. Αμέσως μετά μου έγραψαν ότι "Εξαιτίας της φύσης της δραστηριότητάς σας, έχει ληφθεί η απόφαση να κλείσει ο λογαριασμός σας με άμεση ισχύ. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη μπλα μπλα".

Προσπάθησα να κάνω ανάληψη και δεν μπόρεσα. Δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο ή το email, ενώ η ταυτότητα που ανέβασα ξαφνικά εξαφανίστηκε και πρέπει να την ξανανεβάσω για να γίνει η ταυτοποίηση λογαριασμού, χωρίς την οποία δεν μπορώ να κάνω ανάληψη. Αν γίνει ταυτοποίηση γράψτε μου.

Μου έφαγαν €86 οι αλήτες.

Αυτά δεν υπάρχουν πουθενά. Απλά δε τα λες όλα....

• Like 1
Δημοσ.

Αν διαβασα καλα ειναι η πιο κερδοφορα την εχει μια κυρια και εγινε παμπλουτη με 40 δις, ε καπως πρεπει να βγουνε τοσα λεφτα

Δημοσ.

Πρέπει να πω χάρην δικαιοσύνης, ότι μου επέστρεψαν την κατάθεσή μου μετά από 3 μέρες.

Το γιατί έκλεισαν τον λογαριασμό με το καλημέρα χωρίς λόγο... ο Θεός και η ψυχή τους.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μου αρέσει που μπαίνουν στο νήμα άτομα που δεν ασχολούνται καν με το στοίχημα αλλά έχουν και άποψη και γνωρίζουν κιόλας τι κάνουμε εμείς λάθος ... λες και δεν ξέρουμε απο μόνοι μας οτι είμαστε εθισμένοι ή οτιδήποτε... μάλλον μας περνάνε για ανήλικα ή τελείως χαζούς. Πάτε και στα φόρουμ των αλκοολικών να τους πείτε οτι το ποτό βλάπτει??? :)

Στο θέμα μας τώρα η 365 είναι όντως με διαφορά το καλύτερο στοιχηματικό site απο όλες τις απόψεις. Το μεγαλύτερο θέμα ίσως να παρουσιάζετε στα cash-out των στοιχημάτων με πολλά legs στο NBA ... εκεί λίγο κάπου χάνει την μπάλα και συνήθως την πατάς για 1 πόντο 1 ριμπάουντ και τέτοια φάση γιατί δε στο ανοίγει ποτέ.... Σε όλα τα άλλα νομίζω είναι πολύ οκ

Στο συγκεκριμένο βετ που σας δείχνω περίμενα το τελευταίο ματς και απο πολύ νωρίς με 1-2 γκολ ήδη στο ματς έδινε πάνω απο 1.7κ cashout... να ξέρετε πάντα το cashout εχει παντα μεσα του και την πιθανοτητα του αν θα επιβεβαιωθεί το παιχνίδι δλδ την προοπτικη του.

Εαν περιμένεις 5 γκόλ σε ένα ματς Πας Γιάννενα - Κηφησία πιθανότατα να μην στο ανοίξει και ποτέ... και άλλο σε ένα ματς ινδίας ή κάποια κατηγορία που τα έχουν στο νερό

Απο το στοίχημα και με τον τρόπο που παίζουν οι περισσότεροι είναι δύσκολο να βγάλουν χρήματα... όπως όμως σε ολα τα πράγματα υπάρχει και η σωστή προσέγγιση και ο τρόπος του να μετριάσεις την χασούρα ή ακόμα και να βγάζεις ένα κέρδος. Αυτό που χρειάζεται είναι σύνεση , το να μην είσαι πλεονέκτης και να μην παρασύρεσαι είτε αρνητικά είτε θετικά με την εξέλιξη των πραγμάτων

https://imgur.com/vzqdQFe

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...