eMike Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Αthanasios είπε Δε νομίζω πως υπάρχει κοροϊδία. Όπως είπαν κι άλλα παιδιά, είναι μέσα στους όρους που αποδεχόμαστε. Κι ένας από αυτούς τους όρους ήταν: "Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες" κλπ. Κάποτε το είχαν αυτό πολύ εμφανές στο κάτω μέρος και η bet365 και η Stoiximan, τώρα βλέπω το έχουν αφαιρέσει ή τουλάχιστον δεν το βλέπω κάπου εμφανές. Έχουν κόψει και ράψει τους όρους ακριβώς στα μέτρα τους έτσι ώστε να μην χάσουν ούτε 10 λεπτο του ευρώ. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως μιά απόδοση, έστω λόγω λανθασμένης πληροφόρησης από τον κεντρικό μπουκ, του 1.44 ρίχνει το ποσό από 400 στα 170. Μπορείς να στείλεις mail στο support τους και να ζητήσεις αναλυτική εξήγηση του τί συνέβη. Edit: Δοθείσης της ευκαιρίας, να σου πω εγώ τι έχω πάθει με την Stoiximan και να μου πείς αν θεωρείς πως είναι απάτη ή όχι. Έφυγα πριν από 2 χρόνια, διότι σε ένα καλό στοίχημα που είχα παίξει, ενώ τα παιχνίδια ήταν live κανονικά, μου είχε κλειδώσει το cashout για ανεξήγητο λόγο. Μέχρι το τέλος ήταν κλειδωμένο και εν τέλει το στοίχημα χάθηκε ενώ υπήρχαν προοπτικές για πολύ δυνατό cashout. Πριν από 1 χρόνο περίπου, μου έρχεται mail: "Bonus κατάθεσης 100% εως 50 ευρώ". Λέω ας δώσω μιά ευκαιρία ξανά, και απλά έβαλα ένα 10άρικο για να γίνουν 20. Παίζω 4άδα τα κλασικά κομπίνια που παίζω πάντα στις μικρές της Αγγλίας, τα οποία τα έχω με κόκκινο στη φωτό. Ο1.5 ημίχρονο, Ο3.5 τελικό, G/G με ένα 20άρικο με απόδοση 900 για 18000 περίπου. Από όταν η Γουέιμαουθ έβαλε το γκόλ, το cashout έμεινε μέχρι τέλους κλειδωμένο. Ξαναέφυγα από τη Stoiximan. Πριν καμία βδομάδα ήρθε πάλι το γνωστό mail για το bonus και έβαλα ένα 50άρικο αυτήν τη φορά. Και ρίχνω προχθές μιά 4άδα bet builder με 4 ευρώ με απόδοση 2500 περίπου, για 10000 ευρώ. Μόλις ο Βόλος έκανε το 1-0, το cashout κλείδωσε. Μόλις έκανε η ΑΕΚ το 1-1, κλείδωσαν οι κάρτες του Γαλλικού και μόλις η ΑΕΚ έκανε το 1-2, κλείδωσαν τα κόρνερ του Τούρκικου. Ενώ το στοίχημα πήγαινε καλά, με προοπτικές για δυνατό cashout, αυτό έμεινε μέχρι τέλους κλειδωμένο στο: "Η επιλογή Ο9.5 κόρνερ δεν είναι διαθέσιμη". Τι refresh, τι login/logout, τα ίδια σκατά. Εσύ ποτέ ξανά Bet365, εγώ ποτέ ξανά Stoiximan. Συγνώμη, για να καταλάβω. Έφυγες από τις δύο εταιρείες γιατί?... Γιατί ψάχνεις για μαλάκες και δε τους βρήκες? Έπαιξες 4 ευρώ για 10Κ και ήθελες να σου ανοίξει το cashout για να πάρεις τι? Πόσα? 40 ευρώ αν σου δώσει είναι 10 ΦΟΡΕΣ τα λεφτά σου..40 ευρώ.. Το έχουν σκεφτεί εκατομμύρια παίχτες πριν από εσένα. Το φοβερό με εσάς είναι ότι νομίζετε ότι σας αδικούν κιόλας.... 4 1
makis269 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 είναι δικαίωμά του να κάνει cash out όποτε θέλει δεν έκλεψε . το λάθος είναι καθαρά δικό τους και μόνο και όχι του φίλου . 1
duende Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 δεν ασχολουμαι με το αθλημα, αλλα εχω μια απορια. καποιος που συστηματικα κερδιζει, αφου ολες οι στοιχηματικες μπλοκαρουν τα ορια τους μετ απο λιγο, η και τα κερδη τους, δεν ειναι καλυτερα να παιζει σε οπαπ? φανταζομαι δε θα δινει τις ιδιες αποδοσεις, απο την αλλη δε μπορουν να του απαγορεψουν να παιξει ο,τι ποσο θελει η να του φανε τα λεφτα, σωστα? δε γνωριζω, ρωταω..
Narayan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Το ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που νομίζουν πως μπορούν να βγάλουν λεφτά από τον τζόγο με ξεπερνά. 6 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 21 hours ago, Nabuko said: Εν τω μεταξύ στο Βόλος - ΑΕΚ το έχουν λάθος το αποτέλεσμα 😄 Τι εννοεις; 2πλο και οβερ 2.5 ηρθε και 2πλο απο ημιχρονο. Εκτος αν λες για τις καρτες, εκει δεν ξερω τι εγινε
RipCity Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, duende είπε δεν ασχολουμαι με το αθλημα, αλλα εχω μια απορια. καποιος που συστηματικα κερδιζει, αφου ολες οι στοιχηματικες μπλοκαρουν τα ορια τους μετ απο λιγο, η και τα κερδη τους, δεν ειναι καλυτερα να παιζει σε οπαπ? φανταζομαι δε θα δινει τις ιδιες αποδοσεις, απο την αλλη δε μπορουν να του απαγορεψουν να παιξει ο,τι ποσο θελει η να του φανε τα λεφτα, σωστα? δε γνωριζω, ρωταω.. Ο ΟΠΑΠ όμως σε περιορίζει επειδή πρέπει να πας σε πρακτορείο οπότε παίζεις συγκεκριμένες ώρες, έχει χειρότερες αποδόσεις, ενώ δεν έχει και πολλές αγορές σε σχέση με το online. Επομένως αν κερδίζει κάποιος online δε σημαίνει πως μπορεί να κερδίσει και στον ΟΠΑΠ. 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το προβλημα εξ αρχης ειναι οτι ασχολειστε με τζογο. Νομιζετε οτι θα βγαλετε και λεφτα. Και μετα απορειτε γιατι ο κλεφτης που πληρωνετε εν γνωσει σας, σας εκλεψε. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από Ntinaras 13
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Kostasspil είπε Τι εννοεις; 2πλο και οβερ 2.5 ηρθε και 2πλο απο ημιχρονο. Εκτος αν λες για τις καρτες, εκει δεν ξερω τι εγινε Λέω για το τελικό αποτέλεσμα που γράφει 3-2 αντί για 2-3 1 1
GodzillaCover Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Narayan said: Το ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που νομίζουν πως μπορούν να βγάλουν λεφτά από τον τζόγο με ξεπερνά. Στην αρχή που έπαιζα γιούρια έχανα συνέχεια… Τωρα που παίζω πιο έξυπνα κερδίζω. Όχι πολλά, αλλά κερδίζω. 7 hours ago, makis269 said: είναι δικαίωμά του να κάνει cash out όποτε θέλει δεν έκλεψε . το λάθος είναι καθαρά δικό τους και μόνο και όχι του φίλου . Ποιος το λέει αυτό; Διάβασε τους όρους που έχεις αποδεχτεί όταν έκανες εγγραφή. Όποτε θέλουν μπορούν να στο κλειδώσουν. EDIT: Απαντάς στον TS μάλλον και όχι στον άλλον σχολιαστή, όπως νόμιζα αρχικά. Η απάντησή μου είναι ίδια. Δυστυχώς μπορούν να κανουν αυτό που έκαναν, το λέει στους όρους. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από GodzillaCover
Vault13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 H bet365 δινει τα καλυτερα cash out, δειτε τους αλλους… 1
makis269 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε το λέει στους όρους. λέει στους όρους ότι το cash out το μαγειρεύουν ενώ έχουν κλείσει συμφωνία με άλλο ποσό ? 1
Skrobo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 52 minutes ago, makis269 said: λέει στους όρους ότι το cash out το μαγειρεύουν ενώ έχουν κλείσει συμφωνία με άλλο ποσό ? Ναι: 15. Η bet365 διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει τη διευθέτηση ενός Cash Out αν το στοίχημα ή κάποια αγορά έχει διευθετηθεί λανθασμένα. 1 1
eMike Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Το cash out δεν είναι υποχρέωση της εταιρείας προς κανέναν. Είναι προσφορά προς τον παίχτη. Θέλει το βάζει δε θέλει δε το βάζει. Ειστε λίγο μπερδεμενοι μερικοί. 4
Kostasspil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) H bet με τα όποια ελαττώματά της, παραμένει καλύτερη και πιο αξιόπιστη από τις υπόλοιπες Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από Kostasspil 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα