blacckvodka Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 στους 10 αγωνες. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στο 80 και ήθελε ένα γκολ για να πάρω 500. Το cash out έδινε 409,71 οποτε με 5 ευρώ που έπαιξα δεν με χαλαγαν. Έκανα αμέσως αίτημα ανάληψης και μετά από 8 ώρες έλαβα το email της δεύτερης φωτογραφίας.Εν τέλη έκριναν ότι το ποσό cash out ήταν περίπου στα 170 ευρώ. Με 9 στους 10 αγώνες επαναλαμβάνω και αρκετό χρόνο για άλλο 1 γκολ στον τελευταίο. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια. απλά έχασα τις πρώτες 2 φορές τα κέρδη μέχρι να καταλάβω ότι δεν αφήνεις τίποτα μέσα στο λογαριασμό χωρίς αίτημα ανάληψης. Θέλω γνώμη για ν αλλάξω εταιρεία και αν αντιμετώπισε κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο σε μια από τις πιο φασιστοαπατεωνιστικες εταιρίες online στοιχήματος Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από blacckvodka
MontzOlee Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Ντροπή και αίσχος και ας μην τζογαρω ποτέ 3
bill999r Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Το έχουν κάνει κ σε εμένα με cash out. Πρώτα μου τράβηξαν πίσω το ποσό και μετά μου έστειλαν το μέιλ. Την προτιμούσα παλιότερα λόγω πολύ γρήγορου interface, πλέον όμως παίζω στη fonbet που δίνει καλύτερες αποδόσεις και καλύτερα Cash out 1 1
dimitris_dimos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Εκ πείρας μάλλον δεν ήταν κοροιδία, μου έχει συμβεί σχεδόν σε όλες τι εταιρείες παρόμοιο συμβάν. Αν θεωρείτε ότι η bet365 είναι από τις φασιστοαπατεωνιστικες εταιρίες, τότε μάλλον δεν έχετε δει τις υπόλοιπες στην πράξη. Δυστυχώς είναι άγραφος νόμος ότι όταν ένας παίκτης κερδίζει κατά συρροήν (πολύ σπάνιο) οι εταιρείες ξεκινούν και βάζουν όρια στον παίκτη ή του κλείνουν για πάντα τον λογαριασμό. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν υπάρχει πραγματική ευκαιρία για πραγματικό κέρδος. Κρίνοντας από τον τρόπο που παίζετε και τις αποδόσεις θα σας συμβούλευα αντι να τα παίζετε, να τα γράφετε σε ένα τετράδιο και στο τέλος της χρονιάς να δείτε πόσο πλην (δηλαδή συν :P) είσασταν! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από dimitris_dimos 4
eMike Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν υπάρχει καμία κοροϊδία. Τον έχεις αποδεχτεί τον όρο όταν γράφτηκες. Και ένα 5χρονο μπορεί να καταλάβει ότι είναι paranormal το cashout που σου δίνει. Και το ξέρεις κι εσύ, γι αυτό και πήγες σφαίρα να προλάβεις να τα βγάλεις. 4
GodzillaCover Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ήταν λογικό αυτό το Cash Out. Προφανώς κάπου λέει στους όρους ότι αν γίνει λάθος μπορούν να το αλλάξουν. Ηθικό; Δεν ξέρω, μάλλον όχι. Κανονικά δικό τους το λάθος, να το λουστούν. Νόμιμο; Ναι. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, blacckvodka είπε 9 στους 10 αγωνες. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στο 80 και ήθελε ένα γκολ για να πάρω 500. Το cash out έδινε 409,71 Αρχικα,εχουν το δικαιωμα. Κατα δευτερον,σαν εμπειρος παιχτης,ξερεις πολυ καλα οτι αυτο ειναι σιγουρα λαθος. Παρ ολα αυτα,εγω εχω κανει διαγραφη,μετα απο αρκετα foul που εχουν κανει. Μεγαλυτερο αυτο που ειχα βαλει ορια στο λογαριασμο,να μη μπορω να κανω αμεσο πονταρισμα ή αμεσο cash out. Σε συνδυασμο και με το ΑΘΛΙΟ support,μια μερα τους εριξα ενα ασχημο κραξιμο και ζητησα διαγραφη. 1
blacckvodka Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, eMike είπε Δεν υπάρχει καμία κοροϊδία. Τον έχεις αποδεχτεί τον όρο όταν γράφτηκες. Και ένα 5χρονο μπορεί να καταλάβει ότι είναι paranormal το cashout που σου δίνει. Και το ξέρεις κι εσύ, γι αυτό και πήγες σφαίρα να προλάβεις να τα βγάλεις. Θα μου απαντήσεις και σε κάτι άλλο? Όταν μπαίνει γκολ και μου δίνει για τους 5 από τους 6 αγώνες 250.... τα παίρνω.... και μετά από 3 λεπτά ακυρώνεται το γκολ γιατί προσπάθησαν να μου κάνουν το ίδιο πάλι? Αφού το cash out ειναι οτι τη δεδομένη χρονική στιγμή που το πάτησες το γκολ μετρούσε. Και το έχει παραδεχτεί εμμεσα και η κοπέλα της υποστήριξης αλλά δεν μπορούσε λέει να κάνει κάτι γι αυτό.... φταίω εγώ μετά που κάνω κατευθείαν αίτημα και τα βγάζω? Δεν είμαι έμπειρος παίχτης απλά κάνω Καλές επιλογές στο live 36 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αρχικα,εχουν το δικαιωμα. Κατα δευτερον,σαν εμπειρος παιχτης,ξερεις πολυ καλα οτι αυτο ειναι σιγουρα λαθος. Παρ ολα αυτα,εγω εχω κανει διαγραφη,μετα απο αρκετα foul που εχουν κανει. Μεγαλυτερο αυτο που ειχα βαλει ορια στο λογαριασμο,να μη μπορω να κανω αμεσο πονταρισμα ή αμεσο cash out. Σε συνδυασμο και με το ΑΘΛΙΟ support,μια μερα τους εριξα ενα ασχημο κραξιμο και ζητησα διαγραφη. Φίλε Σταμάτη μόνο σκρατς και μπαρμπούτι από δω και πέρα
StamTheMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, blacckvodka είπε Φίλε Σταμάτη μόνο σκρατς και μπαρμπούτι από δω και πέρα Μονο ρωσσικη ρουλετα φιλε Γιωργο.
Αthanasios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, blacckvodka είπε 9 στους 10 αγωνες. Ο τελευταίος αγώνας ήταν στο 80 και ήθελε ένα γκολ για να πάρω 500. Το cash out έδινε 409,71 οποτε με 5 ευρώ που έπαιξα δεν με χαλαγαν. Έκανα αμέσως αίτημα ανάληψης και μετά από 8 ώρες έλαβα το email της δεύτερης φωτογραφίας.Εν τέλη έκριναν ότι το ποσό cash out ήταν περίπου στα 170 ευρώ. Με 9 στους 10 αγώνες επαναλαμβάνω και αρκετό χρόνο για άλλο 1 γκολ στον τελευταίο. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια. απλά έχασα τις πρώτες 2 φορές τα κέρδη μέχρι να καταλάβω ότι δεν αφήνεις τίποτα μέσα στο λογαριασμό χωρίς αίτημα ανάληψης. Θέλω γνώμη για ν αλλάξω εταιρεία και αν αντιμετώπισε κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο σε μια από τις πιο φασιστοαπατεωνιστικες εταιρίες online στοιχήματος Δε νομίζω πως υπάρχει κοροϊδία. Όπως είπαν κι άλλα παιδιά, είναι μέσα στους όρους που αποδεχόμαστε. Κι ένας από αυτούς τους όρους ήταν: "Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες" κλπ. Κάποτε το είχαν αυτό πολύ εμφανές στο κάτω μέρος και η bet365 και η Stoiximan, τώρα βλέπω το έχουν αφαιρέσει ή τουλάχιστον δεν το βλέπω κάπου εμφανές. Έχουν κόψει και ράψει τους όρους ακριβώς στα μέτρα τους έτσι ώστε να μην χάσουν ούτε 10 λεπτο του ευρώ. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως μιά απόδοση, έστω λόγω λανθασμένης πληροφόρησης από τον κεντρικό μπουκ, του 1.44 ρίχνει το ποσό από 400 στα 170. Μπορείς να στείλεις mail στο support τους και να ζητήσεις αναλυτική εξήγηση του τί συνέβη. Edit: Δοθείσης της ευκαιρίας, να σου πω εγώ τι έχω πάθει με την Stoiximan και να μου πείς αν θεωρείς πως είναι απάτη ή όχι. Έφυγα πριν από 2 χρόνια, διότι σε ένα καλό στοίχημα που είχα παίξει, ενώ τα παιχνίδια ήταν live κανονικά, μου είχε κλειδώσει το cashout για ανεξήγητο λόγο. Μέχρι το τέλος ήταν κλειδωμένο και εν τέλει το στοίχημα χάθηκε ενώ υπήρχαν προοπτικές για πολύ δυνατό cashout. Πριν από 1 χρόνο περίπου, μου έρχεται mail: "Bonus κατάθεσης 100% εως 50 ευρώ". Λέω ας δώσω μιά ευκαιρία ξανά, και απλά έβαλα ένα 10άρικο για να γίνουν 20. Παίζω 4άδα τα κλασικά κομπίνια που παίζω πάντα στις μικρές της Αγγλίας, τα οποία τα έχω με κόκκινο στη φωτό. Ο1.5 ημίχρονο, Ο3.5 τελικό, G/G με ένα 20άρικο με απόδοση 900 για 18000 περίπου. Από όταν η Γουέιμαουθ έβαλε το γκόλ, το cashout έμεινε μέχρι τέλους κλειδωμένο. Ξαναέφυγα από τη Stoiximan. Πριν καμία βδομάδα ήρθε πάλι το γνωστό mail για το bonus και έβαλα ένα 50άρικο αυτήν τη φορά. Και ρίχνω προχθές μιά 4άδα bet builder με 4 ευρώ με απόδοση 2500 περίπου, για 10000 ευρώ. Μόλις ο Βόλος έκανε το 1-0, το cashout κλείδωσε. Μόλις έκανε η ΑΕΚ το 1-1, κλείδωσαν οι κάρτες του Γαλλικού και μόλις η ΑΕΚ έκανε το 1-2, κλείδωσαν τα κόρνερ του Τούρκικου. Ενώ το στοίχημα πήγαινε καλά, με προοπτικές για δυνατό cashout, αυτό έμεινε μέχρι τέλους κλειδωμένο στο: "Η επιλογή Ο9.5 κόρνερ δεν είναι διαθέσιμη". Τι refresh, τι login/logout, τα ίδια σκατά. Εσύ ποτέ ξανά Bet365, εγώ ποτέ ξανά Stoiximan. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Αthanasios
Skrobo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, Αthanasios said: Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως μιά απόδοση του 1.44 ρίχνει το ποσό από 400 στα 170. Ο TS σε 10 λεπτά μπορεί να έχανε το στοίχημα και να λάμβανε 0 (και, για την ιστορία, τον έχασε τον τελευταίο αγώνα). Και τα 170 χάρη τα λες.
RipCity Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, Skrobo είπε Ο TS σε 10 λεπτά μπορεί να έχανε το στοίχημα και να λάμβανε 0 (και, για την ιστορία, τον έχασε τον τελευταίο αγώνα). Και τα 170 χάρη τα λες. Δεν είναι χάρη, έτσι λειτουργεί το risk management. Τι θα του έλεγαν ακυρώνουμε το cashout και στο βγάζουμε εντελώς χαμένο? Αυτό θα ήταν όντως για καταγγελία, ενώ τώρα έκαναν μια διόρθωση για να μην έχει να τους πει κανείς τίποτα και μάλλον του έκοψαν και παραπάνω απ' όσο έπρεπε. 1
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Αthanasios είπε Εν τω μεταξύ στο Βόλος - ΑΕΚ το έχουν λάθος το αποτέλεσμα 😄
Skrobo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, RipCity said: Τι θα του έλεγαν ακυρώνουμε το cashout και στο βγάζουμε εντελώς χαμένο? Εχει γίνει άπειρες φορές με αγώνες που έχουν σημειωθεί με λανθασμένα αποτελέσματα Αν του έδιναν ~390 ευρώ πριν ξεκινήσει ο 10ος αγώνας που ειχε απόδοση 1.4, κυριολεκτικά θα του έκαναν χάρη. Θα του επέτρεπαν, πρακτικά, να σπάσει ενα παρολί και να πάρει κανονικά τα λεφτά του μέχρι εκείνη την στιγμή, σαν να μην υπηρχε ο επιπλέον αγώνας με το ρίσκο του. Οταν ξεκίνησε ο αγώνας, περνούσε η ώρα και δεν επιβεβαιωνόταν το αποτέλεσμα του παρολί, τα λεφτά φυσικά και θα έπεφταν. Ο φίλος έκανε cash out 10 λεπτά πριν πάρει 0. Τα 170 ηταν τρομερά καλό deal. Εσυ πόσα πιστεύεις οτι θα έπρεπε να του δώσουν με γνώμονα οτι: α) τα ~390 ειναι το μέγιστο ΠΡΙΝ ξεκινήσει ο αγώνας ΚΑΙ αν η στοιχιματική θέλει να σε βοηθήσει και β) ο αγώνας σε 10 λεπτά θα έληγε χαμένος ; 1
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Skrobo είπε Τα 170 ηταν τρομερά καλό deal. Αυτό. Τα 409 μάλλον ήταν το κασάουτ που έδιναν στο 51' που έγινε το 1-0. Στο 80' και όπως πήγαινε το ματς τα 170 ήταν λογικό ποσό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα