Metaksas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Γεια σας παιδια, χρειαστηκε να κανω αρση ακινησιας για να πουλησω την μηχανη και μου εβγαλε στο site οτι εκρεμουν μονο τα τελη και υπαρχει ασφαλεια δηλαδη ενα Χ κοκκινο στα τελη και στην ασφαλεια ενα Τικ πρασινο, πληρωσα τα τελη για ολο το χρονο και τωρα μπορεσα να κανω αρση, το θεμα ειναι οτι εγω εχω να πληρωσω ασφαλεια 2 χρονια πως και ηταν ενεργη? θα πρεπει να ξανακανω ασφαλεια για την μεταβιβαση η μολις γινει η μεταβιβαση μπορει ο νεος αγοραστης να κανει?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Metaksas είπε Γεια σας παιδια, χρειαστηκε να κανω αρση ακινησιας για να πουλησω την μηχανη και μου εβγαλε στο site οτι εκρεμουν μονο τα τελη και υπαρχει ασφαλεια δηλαδη ενα Χ κοκκινο στα τελη και στην ασφαλεια ενα Τικ πρασινο, πληρωσα τα τελη για ολο το χρονο και τωρα μπορεσα να κανω αρση, το θεμα ειναι οτι εγω εχω να πληρωσω ασφαλεια 2 χρονια πως και ηταν ενεργη? θα πρεπει να ξανακανω ασφαλεια για την μεταβιβαση η μολις γινει η μεταβιβαση μπορει ο νεος αγοραστης να κανει? Αν έχει ασφάλεια μπορείς να το δεις απο το https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ασφάλεια για να το πουλήσεις.Δεν ξέρω με κτεο τι παίζει για μηχανές. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Ukforthemoment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα