Προς το περιεχόμενο

Αρχάριος: Με ποία γλώσσα να αρχίσω να μαθαίνω προγραμματισμο

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντάω στο φίλο geo1st487 οτι θέλω να ασχολήθώ με τον προγραμματισμό για χόμπι όπως και οι υπολογιστές τους τελευταίους 6 μήνες έχουν γίνει το κύριο χόμπι μου. τώρα αν μπορέσω αυτό που μ' αρέσει να το κάνω επάγγελμα τόσο το καλύτερο για μένα γιατι θα κάνω κάτι που θα μ' αρέσει, πάντος δεν έχω επαγγελματική προοπτική.

Δημοσ.
Mages' date=' tha ithela na prostheso mia apopsi sto thema meta ta arxika posts, oson afora tin epaggelmatiki plewra tou programmatismou.

Koitontas genika sto internet kai stin agora ergasias blepo pos poly synithes apaitoumeno einai i gnosi SQL, Oracle kai genika databases.

Ena psaksimo sto dice.com, sto careerbuilder.com kai sto kariera.gr kanei emfanes ton prosanatolismo tis agoras se databases. Fysika i gnosi tis C++ kai Java einai poly simantiki, alla sto metepeita prosanatolismo kalo einai na ginei check sto what is really hot now.

As min ksexname oti i pliroforiki einai mia ewreia ennoia (security, hardware, web, networks...). An exete diafores real-world experiences, feel free to post.[/quote']Diki mou gnomi einai na ksekiniseis me Visual Basic. Einai Arketa apli kai efkoli. Einai kali akoma kai gia na matheis thn nootropia tou programmatismou.

Stin sinexeia omos anelipos na Matheis JAVA . . . ;-)

Einai me liga logia . . . . TO MELON

Apla paizei se ola ta Leitourgika sistimata . . ..

Δημοσ.

Βασικά πιστέυω ότι δεν είναι θέμα γλώσσας αλλά της εφαρμογής που θέλεις να φτιάξεις. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του προγράμματος που φτιάχνεις, χρησιμοποιείς και άλλη γλώσσα.Π.χ. αν θέλεις να φτιάξεις GUI τότε η καλύτερη λύση είναι Java, άμα όμως σε ένα πρόγραμμα δεν χρησιμοποιείς κλάσεις και αντικείμενα πιο το νόημα να μην χρησιμοποιήσεις διαδικαστικό προγραμματισμό. Εξάλου πιστέυω ότι αν έχεις βασικές γνώσεις π.χ. από C μπορείς πολύ εύκολα να προγραμματίσεις σε οποιαδήποτε άλλη διαδικαστική γλώσσα προσαρμόζοντας τον εαυτό σου στις απαιτήσεις της καθεμίας. Όσο αφορά C++ και Java, αν διαβάσεις λίγο (και κατανοήσεις, αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο) το μοντέλο του αντικειμενοστρεφούς προγραμματισμού τότε είσαι καλυμένος.

ΥΓ.αποψή μου πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...