Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Ελπίζω να είμαι στο σωστό section για το θέμα μου.

Ενω δούλευε το καινούργιο λαπτοπ μια χαρά με το Ίντερνετ μέχρι τώρα, σήμερα συνδέεται κανονικά με το δίκτυο αλλά δεν φορτώνει καμία σελίδα , ακόμα και αν πάω δίπλα από το ρουτερ . Έκανα restart το ρουτερ και το λαπτοπ , μετά τα ίδια .

Με το κινητό και με το παλιό λαπτοπ όλα φορτώνουν άψογα ακόμα και στο παραδίπλα δωμάτιο . 

Επεξ/σία από nikcrf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν κατέβασα τίποτα , τι DNS να βάλω τώρα είναι στο αυτόματο , αν επιλέξω χειροκίνητα θα πρέπει να βάλω εγώ να νούμερα , τι νούμερα να βάλω ; 

Edit : Έβαλα τα dns της Google έκανα επανεκκίνηση αλλά όλες οι σελίδες φορτώνουν χωρίς αποτέλεσμα , έβαλα και μιας άλλης , τα ίδια .

Επεξ/σία από nikcrf
Δημοσ.
7 hours ago, Damianus said:

Πιο πιθανό με τον Browser, add-ons, να έχει θέμα.

Δοκίμασε άλλον η κάνε reset τις ρυθμίσεις.

με τα ping μπορει να δει ευκολα.αν περασουν ολα τα ping μετα ειναι browser

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@poulinosσυγγενικο μου προσωπο πηγε στη wind τωρα 2-3 εβδομαδες και ολο αυτο το διαστημα εχει προβλημα με το ιντερνετ και καποιες φορες και το σταθερο, δλδ μπορει να εχει πχ  6 ωρες ιντερνετ και να κανει διακοπη μετα για χ λεπτα ή ωρα κοκ, το ιδιο και με το σταθερο 

πηρα στο 13700 και στο τσατ και μου λενε θα το κοιταξει τεχνικος και θα σας καλεσει και δεν κανουν τπτ, δεν με καλει κανεις, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.
On 09/09/2023 at 14:08, Titos301 said:

@poulinosσυγγενικο μου προσωπο πηγε στη wind τωρα 2-3 εβδομαδες και ολο αυτο το διαστημα εχει προβλημα με το ιντερνετ και καποιες φορες και το σταθερο, δλδ μπορει να εχει πχ  6 ωρες ιντερνετ και να κανει διακοπη μετα για χ λεπτα ή ωρα κοκ, το ιδιο και με το σταθερο 

πηρα στο 13700 και στο τσατ και μου λενε θα το κοιταξει τεχνικος και θα σας καλεσει και δεν κανουν τπτ, δεν με καλει κανεις, τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

αν εχει voip ειναι λογικο να πεφτει και το σταθερο μαζι με το internet.αμα δεν πιανουν τα χερια του να κανει ελεγχους πχ αν εχει Vdsl θα δει για παραλληλα(bridge taps) τοτε υποχρεωτικα το δινει βλαβη γιανα ερθουν να κανουν ελεγχους στο σπιτι του. μπορει και να ειναι κατι εξω αλλα μπορει και να φταιει κατι μεσα στο σπιτι.λαθος καλωδιωση,να μην εχει βαλει καπου φιλτρο κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

αν εχει voip ειναι λογικο να πεφτει και το σταθερο μαζι με το internet.αμα δεν πιανουν τα χερια του να κανει ελεγχους πχ αν εχει Vdsl θα δει για παραλληλα(bridge taps) τοτε υποχρεωτικα το δινει βλαβη γιανα ερθουν να κανουν ελεγχους στο σπιτι του. μπορει και να ειναι κατι εξω αλλα μπορει και να φταιει κατι μεσα στο σπιτι.λαθος καλωδιωση,να μην εχει βαλει καπου φιλτρο κτλ.

image.png.7eebb5d0f1723f2009a907d1333ae71f.pngεδω ειναι ενα σκριν

Δημοσ.
18 hours ago, Titos301 said:

εδω ειναι ενα σκριν

καλο ειναι να δουμε και ποσο συγχρονιζει.με 30αρι margin βεβαια και σε Up και σε down ειναι κουφο να εχει οποιοδηποτε προβλημα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...