leros2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, θέλω για τον ανιψιό μου 1 Smartwatch μέχρι 100€ που : 1) να παίρνει τηλέφωνο σε αυτό χωρίς κινητο (να παίρνει sim δλδ) 2) Έχει GPS 3) Όσο το δυνατόν καλή μπαταρία για τα 100€ πχ: https://www.clevermarket.gr/proionta/asfaleia-kai-epivlepsi-chorou/syskeves-epivlepsis-sos-gia-ilikiomenous-paidia/cleverwatch_107932/ Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από leros2004
evach Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα σας, Διαθετω ενα Xiaomi S1 active,το οποιο μπορει να πραγματοποιει κλησεις μεσω bluetooth αλλα δεν παιρνει καρτα sim οπως ζητατε.Αυτο βεβαια ειναι κατι πολυ δυσκολο να βρειτε στην τιμη των 100€.Το xiaomi εχει ολες τις λειτουργιες ενος πολυ καλου smartwatch πχ κλησεις,sms,notifications,gps tracking,μπαταρια 470mha.Πολυ σημαντικο ειναι το οτι δεν εχει ανοιχτει ποτε και βρισκεται ακομα στην κλειστη συσκευασια του.Παρεχεται με αποδειξη αγορας και δυο χρονια εγγυηση κατασκευαστη. Η τιμη ειναι 95€.Θα χαρω πολυ αν το προτιμήσετε.
TheoAlex50 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, evach είπε Καλημερα σας, Διαθετω ενα Xiaomi S1 active,το οποιο μπορει να πραγματοποιει κλησεις μεσω bluetooth αλλα δεν παιρνει καρτα sim οπως ζητατε.Αυτο βεβαια ειναι κατι πολυ δυσκολο να βρειτε στην τιμη των 100€.Το xiaomi εχει ολες τις λειτουργιες ενος πολυ καλου smartwatch πχ κλησεις,sms,notifications,gps tracking,μπαταρια 470mha.Πολυ σημαντικο ειναι το οτι δεν εχει ανοιχτει ποτε και βρισκεται ακομα στην κλειστη συσκευασια του.Παρεχεται με αποδειξη αγορας και δυο χρονια εγγυηση κατασκευαστη. Η τιμη ειναι 95€.Θα χαρω πολυ αν το προτιμήσετε. Οντως παιρνει σιμ το συγκεκριμενο? Στις 4/9/2023 στις 8:58 ΜΜ, leros2004 είπε Καλησπέρα σε όλους, θέλω για τον ανιψιό μου 1 Smartwatch μέχρι 100€ που : 1) να παίρνει τηλέφωνο σε αυτό χωρίς κινητο (να παίρνει sim δλδ) 2) Έχει GPS 3) Όσο το δυνατόν καλή μπαταρία για τα 100€ πχ: https://www.clevermarket.gr/proionta/asfaleia-kai-epivlepsi-chorou/syskeves-epivlepsis-sos-gia-ilikiomenous-paidia/cleverwatch_107932/ Σε αυτη την τιμη δυσκολο για σιμ.
Kag1ante Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Διαθετω ενα Xiaomi S1 active,το οποιο μπορει να πραγματοποιει κλησεις μεσω bluetooth αλλα δεν παιρνει καρτα sim οπως ζητατε.Αυτο βεβαια ειναι κατι πολυ δυσκολο να βρειτε στην τιμη των 100€. Ο άνθρωπος ψάχνει κατι σε Kids Tracker παρα smartwatch. Αυτα παίρνουν καρτα sim, εχουν LPS ή GPS και αφηνουν στο παιδι να κανει κλησεις κανονικα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2023 από Kag1ante 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα