basilis_k6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, petaw-se-oneiro είπε Μια γνώμη είναι αυτή. Μια άλλη γνώμη είναι αυτή Δεν παίρνω καμια θέση. Παραθέτω απόψεις. ωραιο βιντεο αλλα γελασα πολυ που ενα αμαξι του 2012 το αγορασε το 2017 απο 20κ στα 7,4κ. μαλλον στη χωρα του τα μτχ ειναι σε φυσιολογικες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ωραιο βιντεο αλλα γελασα πολυ που ενα αμαξι του 2012 το αγορασε το 2017 απο 20κ στα 7,4κ. μαλλον στη χωρα του τα μτχ ειναι σε φυσιολογικες τιμες. Ναι γενικά έχω ακούσει ότι σε άλλες χώρες επειδή είναι πανάκριβα τα συνεργεία με το που λήξει η εγγύηση τα σπρώχνουν όσο όσο. Εν Ελλάδι αρχές του 2021 πηρα ενα corsa diesel του 2015 με 8.000 κ τωρα στα ιδια χμ/κατάσταση τα βλέπω γύρω στα 10 πουλιούνται. Το ίδιο παραδόξως και με μια octavia βενζίνη του 2007. 5.000 αγορά το 2021 τωρα τα βλέπω γύρω στα 6.500 στα ίδια χμ/κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, petaw-se-oneiro said: Μια γνώμη είναι αυτή. Μια άλλη γνώμη είναι αυτή Δεν παίρνω καμια θέση. Παραθέτω απόψεις. Mη στρεψοδικείς, δε μίλησα για αμαξάρες του κουτιού. Έγραψα ξεκάθαρα για αυτοκίνητα καινούρια και μεταχειρισμένα, με ορίζοντα ζωής όμως τα 10 , όχι τα 25-30 (!!!!!) χρόνια - φαντάζομαι άλλωστε ότι ο TS δεν έδωσε ένα σεβαστό ποσό στο 20ετίας αμάξι του για να το πετάξει σε 3-4 χρόνια. Θα πάει καλό 2030 με ένα όχημα που φτιάχτηκε στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Εύχομαι, τουλάχιστον με ασφάλεια και γι' αυτόν, και για τους γύρω του, που δεν ήταν κιόλας τμήμα της λήψης απόφασης γι' αυτή την επένδυση... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από MikhailBakurin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 10 hours ago, MikhailBakurin said: Mη στρεψοδικείς, δε μίλησα για αμαξάρες του κουτιού. Έγραψα ξεκάθαρα για αυτοκίνητα καινούρια και μεταχειρισμένα, με ορίζοντα ζωής όμως τα 10 , όχι τα 25-30 (!!!!!) χρόνια - φαντάζομαι άλλωστε ότι ο TS δεν έδωσε ένα σεβαστό ποσό στο 20ετίας αμάξι του για να το πετάξει σε 3-4 χρόνια. Θα πάει καλό 2030 με ένα όχημα που φτιάχτηκε στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Εύχομαι, τουλάχιστον με ασφάλεια και γι' αυτόν, και για τους γύρω του, που δεν ήταν κιόλας τμήμα της λήψης απόφασης γι' αυτή την επένδυση... Έπρεπε να κάνω κάτι άμεσα. Και εμένα δεν μου φαίνεται να οδηγώ το 2028 αμάξι 30 ετών, με 400000km. Παρεμπιπτόντως, πέρασε παλικάρι τον έλεγχο καυσαερίων στο κτεο 😁😁 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 @hurin Εντυπώσεις με το LPG πλέον ; Πόσα έχεις συμπληρώσει μέχρι στιγμής ; Λειτουργία στο υγραέριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Just now, meletis_m said: @hurin Εντυπώσεις με το LPG πλέον ; Πόσα έχεις συμπληρώσει μέχρι στιγμής ; Λειτουργία στο υγραέριο; Καλησπέρα, έχω κάνει σχεδόν 2500km με 140€. Φοβερή οικονομία! Για να μην μείνει στάσιμη η βενζίνη και χαλάσει, κάνω στην αρχή κάθε διαδρομής μερικά χιλιόμετρα με βενζίνη, και μετά βάζω σε λειτουργία το υγραέριο. Γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, hurin είπε Καλησπέρα, έχω κάνει σχεδόν 2500km με 140€. Φοβερή οικονομία! Για να μην μείνει στάσιμη η βενζίνη και χαλάσει, κάνω στην αρχή κάθε διαδρομής μερικά χιλιόμετρα με βενζίνη, και μετά βάζω σε λειτουργία το υγραέριο. Γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Να τους πεις να στο ρυθμίσει να κάνει μεικτό ψεκασμό βενζίνης εάν δε το έχει ήδη , για να μη χρειάζεται να το γυρνάς χειροκίνητα . Και προστατεύεις βαλβίδες και ανανεώνεις τη βενζίνη αφού θα καταναλώνει κάποιο ποσοστο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, meletis_m said: Να τους πεις να στο ρυθμίσει να κάνει μεικτό ψεκασμό βενζίνης εάν δε το έχει ήδη , για να μη χρειάζεται να το γυρνάς χειροκίνητα . Και προστατεύεις βαλβίδες και ανανεώνεις τη βενζίνη αφού θα καταναλώνει κάποιο ποσοστο Κάνει ψεκασμό βενζίνης, αλλά την τρώει πολύ αργά και δεν θέλω να μένει πολύ καιρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, hurin είπε Κάνει ψεκασμό βενζίνης, αλλά την τρώει πολύ αργά και δεν θέλω να μένει πολύ καιρό Μέχρι 2 μήνες είσαι οκ. Εγώ χοντρικά κάθε 2 ανεφοδιασμούς βάζω και βενζίνη ώστε να έχει σταθερά >¼ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
INFLUENCER Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κανω 30.000 χλμ το ετος και θα πω οτι το πετρελαιο ειναι μονοδρομος. Με 1 service το χρονο για λαδια, μετα απο 220.000 χλμ δεν καιει ουτε σταγονα! Δεν εχω αλλαξει τιποτα πανω στο αμαξι. Οταν λεω τιποτα το εννοω, οι μονες αλλαγες ειναι: λαδια και φιλτρο καμπινας ανα 30.000 χλμ ή 2 χρονια και καθε 60.000 χλμ ή 4 χρονια το φιλτρο αερα και το φιλτρο πετρελαιου. Καταναλωση σε μικτο κυκλο 4.8 λιτρα. Με 2.500 στροφες εχω 165 χλμ στο κοντερ! H 6η ταχυτητα τερματιζει στα 200 χλμ με 3.000 στροφες! 😁 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από INFLUENCER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, INFLUENCER είπε Κανω 30.000 χλμ το ετος και θα πω οτι το πετρελαιο ειναι μονοδρομος. αν δεν θες υγραέριο ή αν δεν έχεις πρατήρια φυσικού αερίου στην περιοχή σου (δλδ 3η επιλογή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, INFLUENCER είπε Κανω 30.000 χλμ το ετος και θα πω οτι το πετρελαιο ειναι μονοδρομος. Με 1 service το χρονο για λαδια, μετα απο 220.000 χλμ δεν καιει ουτε σταγονα! Δεν εχω αλλαξει τιποτα πανω στο αμαξι. Οταν λεω τιποτα το εννοω, οι μονες αλλαγες ειναι: λαδια και φιλτρο καμπινας ανα 30.000 χλμ ή 2 χρονια και καθε 60.000 χλμ ή 4 χρονια το φιλτρο αερα και το φιλτρο πετρελαιου. Καταναλωση σε μικτο κυκλο 4.8 λιτρα. Με 2.500 στροφες εχω 165 χλμ στο κοντερ! H 6η ταχυτητα τερματιζει στα 200 χλμ με 3.000 στροφες! 😁 Άσε με να φανταστώ, έχεις και BMW 116d ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Κάνοντας προσωπικά 50.000χλμ τον χρόνο, πιστεύω ότι για ταχύτητες εθνικής / ταξίδι το πετρέλαιο είναι πραγματικά μονόδρομος. Αν δεν μένει ο άνθρωπος κέντρο Αθήνας, δεν είναι απαραίτητο να πάρει Euro 6, καθώς μπορεί έτσι να εκμεταλευτεί τη μεγάλη διαφορά σε τιμή ακριβώς λόγω του Euro και να πάρει κάτι οικονομικό για να δει πώς θα πάει η δουλειά. Επίσης, επειδή αναφέρεται συνέχεια στο forum, ας μην γενικεύουμε λέγοντας ότι τα αυτοκίνητα εισαγωγής ή από leasing είναι απαραίτητα κακά. Υπάρχουν πολύ καλές περιπτώσεις, αρκεί να ξέρει κανείς πού να απευθυνθεί, να έχει υπομονή και τα λεφτά στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, BritGreek είπε Κάνοντας προσωπικά 50.000χλμ τον χρόνο, πιστεύω ότι για ταχύτητες εθνικής / ταξίδι το πετρέλαιο είναι πραγματικά μονόδρομος. 5 ώρες πριν, korakios είπε αν δεν θες υγραέριο ή αν δεν έχεις πρατήρια φυσικού αερίου στην περιοχή σου (δλδ 3η επιλογή) _____________ 47 λεπτά πριν, BritGreek είπε Αν δεν μένει ο άνθρωπος κέντρο Αθήνας, δεν είναι απαραίτητο να πάρει Euro 6 το έκανε υγραέριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, korakios είπε _____________ το έκανε υγραέριο Λάθος μου. Sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα