terry308 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε πάντως θα κοιτούσα και κανα ibiza με φυσικό αέριο , νομίζω τα πρώτα είχαν και 40λ βενζίνης (αντί 9λ των σημερινών) 👍 σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Πήρα απόφαση να πάω για μετατροπή σε υγραέριο. Μίλησα με συνεργείο στο Χαλάνδρι και μου πρότεινε zavolli. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, hurin είπε Πήρα απόφαση να πάω για μετατροπή σε υγραέριο. Μίλησα με συνεργείο στο Χαλάνδρι και μου πρότεινε zavolli. πρέπει πρώτα να φτιάξεις την κατανάλωση λαδιού , μη δώσεις τζάμπα λεφτά για υγραέριο τώρα όσο για το σύστημα , σημασία έχει ο εγκαταστάτης , ρώτα στο fb group ή στο αντίστοιχο νήμα εδώ για απορίες 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, hurin είπε Πήρα απόφαση να πάω για μετατροπή σε υγραέριο. Μίλησα με συνεργείο στο Χαλάνδρι και μου πρότεινε zavolli. Υπάρχει σχετικό νήμα για το υγραέριο όπως σωστά γράφτηκε . Το συγκεκριμένο σύστημα να ξέρεις έχει πρόσβαση μόνο το δίκτυο συνεργατών Για μένα δες εάν λαδωνει τα μπουζί και πάρε μια συμπίεση κυλίνδρων πριν ξεκινήσεις . Γιατί θα έχεις θέματα εάν λαδωνει με ρεταρισματα . Δοκίμασε και κανένα πρόσθετο για εσωτερική πλύση εάν δε το έχεις κάνει ήδη , να δεις τη πορεία κατανάλωσης λαδιού . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, hurin είπε Πήρα απόφαση να πάω για μετατροπή σε υγραέριο. Μίλησα με συνεργείο στο Χαλάνδρι και μου πρότεινε zavolli. Δες και landirenzo, brc και lovato κατά την γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Πήγα συνεργείο, μέτρησαν συμπίεση κυλίνδρων και βρήκανε τους 2 στα 200 και τους άλλους 2 στα 175. Φυσιολογική φθορά απότι μου είπαν. Άλλαξα πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια, τα μπουζιά είναι καινούργια. Έκλεισα ραντεβού την δευτέρα να γίνει η εγκατάσταση. Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να βάλει την τάπα δίπλα στης βενζίνης, αλλιώς στον προφυλακτήρα. Δεν ξέρω που να βάλει τον δείκτη. Μου είπε να το βάλει στο κέντρο του ταμπλό, αλλά δεν θέλω λαμπάκια, το βράδυ είναι ενοχλητικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, hurin είπε Πήγα συνεργείο, μέτρησαν συμπίεση κυλίνδρων και βρήκανε τους 2 στα 200 και τους άλλους 2 στα 175. Φυσιολογική φθορά απότι μου είπαν. Άλλαξα πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια, τα μπουζιά είναι καινούργια. Έκλεισα ραντεβού την δευτέρα να γίνει η εγκατάσταση. Μου είπε ότι θα προσπαθήσει να βάλει την τάπα δίπλα στης βενζίνης, αλλιώς στον προφυλακτήρα. Δεν ξέρω που να βάλει τον δείκτη. Μου είπε να το βάλει στο κέντρο του ταμπλό, αλλά δεν θέλω λαμπάκια, το βράδυ είναι ενοχλητικά. Βάλτο πάνω απο το αριστερό σου γόνατο δίπλα στον διακόπτη των φώτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι πολύ καμπυλωτά εκεί. Αλλά δεν βλέπω άλλη λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, hurin είπε Πήγα συνεργείο, μέτρησαν συμπίεση κυλίνδρων και βρήκανε τους 2 στα 200 και τους άλλους 2 στα 175. Φυσιολογική φθορά απότι μου είπαν. Άλλαξα πολλαπλασιαστή και μπουζοκαλώδια, τα μπουζιά είναι καινούργια. για το λάδι όμως τι είπαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Νορμάλ για τα χιλιόμετρα που κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, hurin είπε Νορμάλ για τα χιλιόμετρα που κάνει Για τα χλμ που έχει στην πλάτη του και για Audi είναι "αποδεκτή" η κατανάλωση. Για τα χλμ που κάνει όμως όχι, Normal δεν είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, liakinen said: Για τα χλμ που έχει στην πλάτη του και για Audi είναι "αποδεκτή" η κατανάλωση. Για τα χλμ που κάνει όμως όχι, Normal δεν είναι. Τον ρώτησα τον μάστορα, δεν μου είπε για επισκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, hurin είπε Τον ρώτησα τον μάστορα, δεν μου είπε για επισκευή. αν εννοείς αυτόν που θα σου περάσει υγραέριο , προφανώς δε θα σου έριχνε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, korakios said: αν εννοείς αυτόν που θα σου περάσει υγραέριο , προφανώς δε θα σου έριχνε άκυρο Το συνεργείο μου ρώτησα που το πηγαίνω 5 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, hurin είπε Το συνεργείο μου ρώτησα που το πηγαίνω 5 χρόνια Τι λάδια ακριβώς βάζεις ; Γιατί υπάρχουν και λάδια για φορτωμένους κινητήρες σε χιλιόμετρα . Κάνε μια πλύση εσωτερική με πρόσθετο και αλλαγή λαδιών & φίλτρου και παρακολούθησε το . Για το υγραέριο τι σύστημα θα βάλεις ; δηλαδή με ποια μπεκ υγραερίου/εγκέφαλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα