hurin Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Όλα καλά μέχρι τώρα, απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κάνει 13.472χλμ από τέλος Σεπτέμβρη με κόστος καυσίμου 805€ υγραέριο και 160€ βενζίνη, 965€ συνολικά. Με αποκλειστική χρήση βενζίνης θα μου έβγαινε 2290€!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 6 ώρες πριν, hurin είπε Όλα καλά μέχρι τώρα, απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κάνει 13.472χλμ από τέλος Σεπτέμβρη με κόστος καυσίμου 805€ υγραέριο και 160€ βενζίνη, 965€ συνολικά. Με αποκλειστική χρήση βενζίνης θα μου έβγαινε 2290€!!! Πολύ ωραία έχεις κάνει την απόσβεση ηδη και πλέον είναι καθαρό όφελος σε σχέση με την χρήση της βενζίνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 hours ago, hurin said: Όλα καλά μέχρι τώρα, απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω κάνει 13.472χλμ από τέλος Σεπτέμβρη με κόστος καυσίμου 805€ υγραέριο και 160€ βενζίνη, 965€ συνολικά. Με αποκλειστική χρήση βενζίνης θα μου έβγαινε 2290€!!! *Ψιλο-άσχετο. Με ηλεκτρικό και φορτίζοντας σπίτι, θα ήσουν κάπου στα 350 ευρώ. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Vasilisxd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 39 minutes ago, Vasilisxd said: *Ψιλο-άσχετο. Με ηλεκτρικό και φορτίζοντας σπίτι, θα ήσουν κάπου στα 350 ευρώ. Δεν το βλέπω, κόστος αγοράς, επισκευές, φόρτιση, το κάνουν πολύ δύσκολο. Μόνη περίπτωση αλλαγής αυτοκινήτου να επανέλθει το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο εκεί που πρέπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Vasilisxd είπε *Ψιλο-άσχετο. Με ηλεκτρικό και φορτίζοντας σπίτι, θα ήσουν κάπου στα 350 ευρώ. Ψιλό άσχετο αλλα εγκατάσταση αερίου κάνει 700-1000€ στο ήδη υπάρχον αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να κοστίζει 2.000€. Επίσης μένω στον 5ο όροφο στον Βύρωνα οπότε δεν μπορώ να πετάξω μπαλαντεζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, hurin said: Δεν το βλέπω, κόστος αγοράς, επισκευές, φόρτιση, το κάνουν πολύ δύσκολο. Μόνη περίπτωση αλλαγής αυτοκινήτου να επανέλθει το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο εκεί που πρέπει. Ναι, η φόρτιση σπίτι είναι η βασική προϋπόθεση για αγορά ηλεκτρικού. BYD ATTO 3 | Το κορυφαίο ηλεκτρικό SUV της BYD (bydauto.gr) Δες π.χ αυτή την προσφορά που τρέχει τώρα στο Atto στα 26.500€. Μιλάμε για SUV με φουλ εξτρά, 200 άλογα, 2.5€/100χλμ με τεχνολογία / ποιότητα πολύ ακριβότερων αυτοκίνητων και όλα αυτά χωρίς σέρβις, άψογη μπαταρία με δοκιμασμένη αντοχή 1.5 εκατομμυρίου χιλιομέτρων. Review Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Vasilisxd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ετήσιο σέρβις λοιπόν, με το κοντέρ να έχει δείξει 20.000km. 356h lpg + 28h βενζίνη. Μου είπε ο μάστορας να το χρησιμοποιώ περισσότερο με βενζίνη. Στα της οικονομίας, ξόδεψα 1200€ lpg + 220€ βενζίνη. Μου βγήκαν 7€/100km αντί για ~16€/100km αν κινιόμουν μόνο με βενζίνη, πάνω από 50% οικονομία. Επίσης, καλόμαθα και βάζω το AC πολύ πιο συχνά απότι παλιά! Απόλυτα ευχαριστημένος, μακάρι να συνεχίσει έτσι απροβλημάτιστα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από hurin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hurin είπε Ετήσιο σέρβις λοιπόν, με το κοντέρ να έχει δείξει 20.000km. 356h lpg + 28h βενζίνη. Μου είπε ο μάστορας να το χρησιμοποιώ περισσότερο με βενζίνη. Στα της οικονομίας, ξόδεψα 1200€ lpg + 220€ βενζίνη. Μου βγήκαν 7€/100km αντί για ~3300€/100km αν κινιόμουν μόνο με βενζίνη, σχεδόν 50% οικονομία. Επίσης, καλόμαθα και βάζω το AC πολύ πιο συχνά απότι παλιά! Απόλυτα ευχαριστημένος, μακάρι να συνεχίσει έτσι απροβλημάτιστα. Ε δεν ειναι ακριβως ετσι.Εχοντας στο προηγουμενο αυτοκινητο μου αεριο για πανω απο 10 χρονια,αν με ρωτουσες σημερα αν το ξαναεκανα και εαν εβαζα παλι αεριο παλι ,η απαντηση μου θα ηταν ρητα και κατηγορηματικα οχι!! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από jimmy1966 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, jimmy1966 said: Ε δεν ειναι ακριβως ετσι.Εχοντας στο προηγουμενο αυτοκινητο μου αεριο για πανω απο 10 χρονια,αν με ρωτουσες σημερα αν το ξαναεκανα και εαν εβαζα παλι αεριο παλι ,η απαντηση μου θα ηταν ρητα και κατηγορηματικα οχι!! Πως είναι τότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, NickTG είπε Πως είναι τότε? ειναι πως αν εχεις ενα βενζινοκίνητο σωστο και καλο αμαξι,δεν του βαζεις επουδενι αεριο γιατι το καταστρεφεις.Καποια στιγμη θα παρεις τον κινητηρα στο χερι!!!Εκτος αν εχεις κανενα χρεπι και κανεις και χιλιομετρα πολλα,παραπανω απο τον μεσο ορο ενος φυσιολογικου οδηγου,τοτε ναι. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου jImmy τρομερα επιχειρηματα μπραβο.Αλλος ενας Ελληνουτζος επιστημονας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, fabiawrc είπε jImmy τρομερα επιχειρηματα μπραβο.Αλλος ενας Ελληνουτζος επιστημονας. Ωπα ρε μεγαλε!!!Γνωριζομαστε και απο χθες;Σε ποιον νομιζεις οτι μιλας;Σε κανενα κολητο σου;Για χαλαρωσε σε παρακαλω!!Την αποψη μου και μονο εγραψα απο την πανω απο 10 χρονια εμπειρια μου με το αεριο.Αν δεν θες να λεμε τη γνωμη μας,φιμωσε μας αν μπορεις!!Αν δεν σου αρεσει η αποψη μου ,μην την σχολιαζεις.Τους χαραχτηρισμους στην κασιδα σου και μονο να τους κανεις ... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από jimmy1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εαν γινει σωστη εγκαταστηση και ρυθμιση(εκτος απο καποια μοτερ που ειναι black-list)τα μοτερ δεν παιθαινουν ΤΙΠΟΤΑ.Eνοειται οτι βαζεις αεριο σε σωστα συντηρημενο αμαξι. Εχω 2 αυτοκινητα με υγραεριο το 1 με πανω απο 300.000 με υγραεριο. Προβληματα φυσικα και υπαρχουν αναλογα με τι μαστορα θα μπλεξεις.Προσεχεις για να εχεις. Μαθε λοιπον να μην γενικευεις για να μην σε λενε επιστημονα λοιπον.Δεν σε φιμωνω αλλα δεν μπορω την ασχετοσυνη και την γενικολογια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από fabiawrc 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, fabiawrc είπε Εαν γινει σωστη εγκαταστηση και ρυθμιση(εκτος απο καποια μοτερ που ειναι black-list)τα μοτερ δεν παιθαινουν ΤΙΠΟΤΑ. Εχω 2 αυτοκινητα με υγραεριο το 1 με πανω απο 300.000 με υγραεριο. Προβληματα φυσικα και υπαρχουν αναλογα με τι μαστορα θα μπλεξεις.Προσεχεις για να εχεις. Μαθε λοιπον να μην γενικευεις για να μην σε λενε επιστημονα λοιπον. Ενταξει μονο εσυ προσεχεις για να εχεις!!Μονο εσυ εχεις κανει σωστη εγκατασταση!!Μονο εσυ εχεις μοτερ που δεν παθαινουν τιποτα!!!Ολοι οι αλλοι περασαμε τα αερια στον μαναβη της γειτονιας μας!!Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω,και φυσικα δεν εχω κανενα λογο να μη συμφωνησω με αυτα που αναφερεις!!Απλα εγω επουδενι δεν θα εριχνα λεφτα να βαλω αεριο παλι σε αυτοκινητο μου!!Για πανω απο 10 χρονια φορουσα αεριο brc ,περασμενο απο σωστο εγκαταστατη,σωστα ρυθμισμενο ,κ.λ.π και δεν ειχα κανενα προβλημα!!Αλλα γνωριζω και αλλους 20 που εχουν συνεχως προβληματα!!Και πηραν τους κινητηρες στο χερι!!Στο δικο μου το αμαξι,που δεν ηταν σε καμια black list (ΠΕΖΩ 407 1800 κ.ε)δεν αντιμετώπισα κανενα θεμα,αλλα αν βαλεις στην εξισωση οτι το αμαξι ηταν σχεδον καινουριο οταν εβαλα αεριο,εσκασα κανενα 1300ρι στην τοποθετηση,συν στα 10 χρονια αλλαγη φιαλης και εξτρα ΚΤΕΟ κ.λ.π ,εχοντας κανει μονο καμια 80ρια χιλιαδες χλμ ,πιστευω πως ποτε μου δεν εκανα αποσβεση τα λεφτα μου και για αυτο δεν θα ξαναεβαζα αεριο,οπως εγραψα.Και γνωριζω πολλους με απειρα προβληματα εξαιτιας της μετατροπης σε αεριο που εκαναν!!Ναι ειναι μια οικονομικη λυση μονο για οσους εχουν χρεπια και κανουν πολλα χιλιομετρα.Οτι και να γραψεις δεν με πειθεις,φυσικα δεν περιμενω και εγω να σε πεισω,μιας και δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου η αποψη σου και το αν σε πεισω!!Απλα μαθε οτι πριν χαραχτηριζεις τους αλλους,βαζε το ρημαδι το ακατοικητο να δουλεψει πριν!!!Γιατι αν το δουλευες λιγο το ρημαδι το ακατοικητο θα ζητουσες μια συγνωμη για το χαραχτηρισμο.Αλλα βλεπω οτι ουτε καν την στοιχειωδη ευγενεια δεν εχεις!! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από jimmy1966 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabiawrc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Οικονομικη λυση μονο ΓΙΑ ΧΡΕΠΙΑ.....Γελαει ο κοσμος. Μaster direct αψογα κιτ ακομα και για καινουργια αυτοκινητα με κλειδωμενο προγραμματισμο απο το εργοστασιο για να μην εχεις θεματα. Prins εγκαταστασεις σε ακριβα αυτοκινητα κλπ.... Ο αλλος εδω μεσα εγραφε οτι δεν του αρεσει το αεριο γιατι το θεωρει βαλκανιλα...δεν πειραζει πληρωστε εσεις βενζινες και αφηστε εμας τους ασχετους να βαζουμε με 68 λεπτα. Επουδενι δεν βαζουμε αεριο και το μοτερ καταστρεφονται.Και θες να σου ζητησω και συγνωμη.Το ληγω εδω δεν ασχολουμαι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα