Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristos97 είπε

ποιος αγοραζει ακομη απο αυτους;

Εχω αγορασει απο Κωτσο 3 πραγμα τα τελευταια 10 χρονια. Κατι ηχεια 5.1 απο 120 στα 50 ενα σκληρο δισκο στα 70 ευρω 4TB οταν ειχε παντου το 1TB 70 και πριν κανα μηνα με 1 ευρω θηκη και τζαμακι για το κινητο απο 17 ευρω που το ειχε. Πραγματικες προσφορες απο τις ελαχιστες που κανουν που και που. 

Στα ιδια ειναι και το plaisio οποτε τους πιανει κανουν τρομερες εκπτωσεις κυριως σε GPU καπως ετσι πηρα 760 4070ti οταν επαιζε 950 ευρω και παλιοτερα 6800xt 750 οταν επαιζε 1000αρικο. Αλλα θελει να το ψαχνεις. Το 90% απλα δεν το νοιαζει μπαινουν κωτσο public media και αγοραζουν ουτε βλεπουν τι τιμες ειχαν τα προιοντα παλιοτερα και αν οντως ειναι προσφορα. Καλα κανουν βεβαια οι εταιριες αφου τους το επιτρεπει το κρατος καλα κανουν.

Ο καταναλωτης εχει δυναμη στα χερια του αλλα δεν τον κοβει να την αξιοποιησει.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Arkin είπε

Η εξέλιξη τιμής του skroutz είναι ένα φοβερό εργαλείο για την αγορά της Ελλάδας. Προτείνω να την χρησιμοποιειτε για κάθε προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και βλέπετε αν το τάδε κατάστημα σας κοροϊδεύει η όντως υπάρχει προσφορά. 

Αυτό το πράγμα πολύς κόσμος να αγοράζει τελείως στα τυφλά δεν θα το καταλάβω ποτέ. 

Έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό ο Κωτσόβολος, το Πλαίσιο και το Public από το skroutz γιατί ήταν πάντα οι πιο ακριβοί και προφανώς δεν τους συνέφερε να βρίσκονται τέρμα κάτω στη λίστα σε όλα τα προϊόντα.

Επεξ/σία από sarisn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sarisn είπε

Έχουν βγει εδώ και πολύ καιρό ο Κωτσόβολος, το Πλαίσιο και το Public από το skroutz γιατί ήταν πάντα οι πιο ακριβοί και προφανώς δεν τους συνέφερε να βρίσκονται τέρμα κάτω στη λίστα σε όλα τα προϊόντα.

Μέσα είναι ο Κωτσος 100%, υο Π 95%.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μέσα είναι ο Κωτσος 100%, υο Π 95%.

Ρε συ πριν λίγο το κοίταξα και δεν είναι! Το είχα ψάξει και πιο παλιά! Το ίδιο και οι υπόλοιποι! Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος??

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, sarisn είπε

Ρε συ πριν λίγο το κοίταξα και δεν είναι! Το είχα ψάξει και πιο παλιά! Το ίδιο και οι υπόλοιποι! Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος??

???

Αφού το πρωί κοίταζα.

Επεξ/σία από Πέτρος
brainfart
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

???

Αφού το πρωί κοίταζα.

Τι να σου πω.. εγώ ψάχνω αρκετά συχνά διάφορα προϊόντα τεχνολογίας και τα συγκεκριμένα μαγαζιά έχουν να μου εμφανιστούν πάνω από 1 χρόνο! Θυμάμαι μάλιστα πριν αρκετό καιρό το είχε γράψει και κάποιος συμφορουμίτης σε άλλο thread! 

Επεξ/σία από sarisn
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, sarisn είπε

7 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

???

Αφού το πρωί κοίταζα.

Γράψε λάθος μου, το έβλεπα bestprice και το "μετέφραζε" ο εγκέφαλος σε skroutz.

Apologies!

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Litost said:

-πρόστιμο στην dixons south east ε; υπάρχει τέτοια εταιρεία στην Ελλάδα; - . Οι Dixons south east (ακόμα προσπαθώ να βρω ποιοί είν αυτοί) , και οι δύο εγχώριοι συμπαίκτες. Δύσκολα τα πράγματα. 

P.S την επόμενη φορά που θα φιλοξενηθεί -sic- ιδιοκτήτης ή εκπρόσωπος αλυσίδας στο "3 στον αέρα" ας συζητηθεί λίγο το θέμα. 

Δεν ξέρω αν όντως το ρωτάς, αλλά Dixons south east είναι ο Κοτσοβολος εδώ και πάνω από 15 χρόνια. 

Δημοσ.
7 hours ago, sarisn said:

υπάρχει πολύ μεγάλο loop-hole φίλε μου! Είμαι ο τυχάρπαστος της γειτονιάς που θέλω να φαίνομαι. Παίρνω και ανεβάζω τους τιμοκαταλόγους ΟΛΩΝ των προμηθευτών χωρίς να δουλεύω τους μισούς, πετάω τιμές πάτωμα (πιο χαμηλά από όλους) ώστε να εμφανίζομαι πρώτος, και από κάτω κοτσάρω και ένα "διαθέσιμο σε 4~30 μέρες" και άντε γειά. Εσύ αν παραγγείλεις σου λέω "εεε δεν έχει ο εισαγωγέας", και το στατιστικό κρατάει ως χαμηλότερη τιμή μια τιμή μούφα! Και αυτό δυστυχώς κάποιοι το κάνουν δυνατά.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, yositosi είπε

υπάρχει πολύ μεγάλο loop-hole φίλε μου! Είμαι ο τυχάρπαστος της γειτονιάς που θέλω να φαίνομαι. Παίρνω και ανεβάζω τους τιμοκαταλόγους ΟΛΩΝ των προμηθευτών χωρίς να δουλεύω τους μισούς, πετάω τιμές πάτωμα (πιο χαμηλά από όλους) ώστε να εμφανίζομαι πρώτος, και από κάτω κοτσάρω και ένα "διαθέσιμο σε 4~30 μέρες" και άντε γειά. Εσύ αν παραγγείλεις σου λέω "εεε δεν έχει ο εισαγωγέας", και το στατιστικό κρατάει ως χαμηλότερη τιμή μια τιμή μούφα! Και αυτό δυστυχώς κάποιοι το κάνουν δυνατά.

αυτός ο καρκίνος με το 4-30 μέρες

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, vidias.m said:

Έρχεται Black Friday, θα τα πάρουν πίσω..!! 

ΑΝ τα πληρώσουν..

Όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, όλα αυτά τα πρόστιμα οι μεγάλες εταιρίες τα έχουν ήδη budgetάρει. 

Υπολογίζουν στο περίπου μαξ/μιν πρόστιμο και προχωράνε.

Οταν μπει το πρόστιμο δεν αλλάζει εύκολα, για να πέσει πάει να πει ότι υπάρχουν στοιχεία. Δεν είναι εύκολο να τα αντικρούσουν.

Το ΠΟΤΕ και σε πόσες δοσεις το πληρώσουν είναι άλλο θέμα.

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 5/9/2023 στις 12:52 ΜΜ, xristos97 είπε

ποιος αγοραζει ακομη απο αυτους;

Όσο ήταν ο Κωτσόβολος στο skroutz είχε κατά 90% αρνητικές κριτικές και πάλι αγόραζε ο κόσμος. Μέσα σε ένα χρόνο που το είχα παρακολουθήσει αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει από τις 200-300 στις 1500. Φαντάσου πόσος κόσμος ψωνίζει μόνο και μόνο γιατί έχει "όνομα"

Στις 5/9/2023 στις 3:34 ΜΜ, sarisn είπε

Και είχαν πάντα φουλ αρνητικές κριτικές.

Στις 5/9/2023 στις 10:48 ΜΜ, yositosi είπε

Αυτό που λες δεν συμφέρει να το κάνεις, καθώς σε όλα τα marketplaces πληρώνεις με το κλικ. Άσε πλέον που στο skroutz συγκεκριμένα υπάρχει και η 400αρα.

Δημοσ.
11 hours ago, manolis940 said:

Αυτό που λες δεν συμφέρει να το κάνεις, καθώς σε όλα τα marketplaces πληρώνεις με το κλικ. Άσε πλέον που στο skroutz συγκεκριμένα υπάρχει και η 400αρα.

και όμως υπάρχουν καταστήματα που το κάνουν ακόμα και τώρα! Επίσης, για αυτό με τα κλικ, έχω την εντύπωση ότι αν εισαι στην κατηγορία "παραγγελία μέσω skroutz" δεν υφίσταται αυτή η χρέωση (σε χρεώνουν ποσοστό ανάλογα την προιοντική κατηγορία για το όλο πακέτο προβολής/πώλησης/handling/delivery). Αλλά και παλαιότερα, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι υπήρχαν καταστήματα που έλεγαν "κάνε μου κλικ και άσε με να πληρώνω, το κέρδος μου με την υπερπροβολή του να είμαι στην κορυφή των εμφανιζόμενων καταστημάτων ειναι πολύ μεγαλύτερο".

11 hours ago, manolis940 said:

Όσο ήταν ο Κωτσόβολος στο skroutz είχε κατά 90% αρνητικές κριτικές και πάλι αγόραζε ο κόσμος. Μέσα σε ένα χρόνο που το είχα παρακολουθήσει αν θυμάμαι καλά είχε φτάσει από τις 200-300 στις 1500. Φαντάσου πόσος κόσμος ψωνίζει μόνο και μόνο γιατί έχει "όνομα"

Και είχαν πάντα φουλ αρνητικές κριτικές.

ο μέσος Ελληνας δεν κάθεται να ψάχνει στο ιντερνετ! Βασικά ο μέσος Έλληνας δεν ψωνίζει καν online!!! Γενικά η "e-sales" παιδεία μας όσο και αν ανέβηκε/αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω των περιορισμών, αμέσως μετά με το άνοιγμα της αγοράς από ΠΟΛΛΟΥΣ αντιμετωπίστηκε ως ένα "αναγκαίο κακό των καιρών" και γύρισαν ξανά την πλάτη. Επομένως, μια αλυσίδα που έχει κάπου στα 100 καταστήματα ανά την Ελλάδα, και κράτα το αυτό, γιατί για το 40% της Ελλαδας που δεν ειναι Αθήνα/Θεσσαλονίκη, αποτελει το "υπερκατάστημα" της περιοχής, είναι λογικό να είναι μακράν ο νούμερο 1 παίκτης!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, yositosi είπε

και όμως υπάρχουν καταστήματα που το κάνουν ακόμα και τώρα! Επίσης, για αυτό με τα κλικ, έχω την εντύπωση ότι αν εισαι στην κατηγορία "παραγγελία μέσω skroutz" δεν υφίσταται αυτή η χρέωση (σε χρεώνουν ποσοστό ανάλογα την προιοντική κατηγορία για το όλο πακέτο προβολής/πώλησης/handling/delivery). Αλλά και παλαιότερα, μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι υπήρχαν καταστήματα που έλεγαν "κάνε μου κλικ και άσε με να πληρώνω, το κέρδος μου με την υπερπροβολή του να είμαι στην κορυφή των εμφανιζόμενων καταστημάτων ειναι πολύ μεγαλύτερο".

Και πάλι, τα καταστήματα κερδίζουν με τις πωλήσεις και όχι με τις προβολές. Το να βάζεις ένα προϊόν σε εξευτελιστική τιμή και μετά να λες συγνώμη δεν το έχω, δεν βγάζει λεφτά, ίσα ίσα σε βάζει μέσα. Θα καταλάβαινα το 4-30 μέρες όπου φέρνω το προϊόν απ' την Κίνα ( dropshipping ) και το μεταπουλάω εδώ. Πάλι όμως όλο αυτό δεν χαλάει το διάγραμμα τιμής. Σου δείχνει την κατώτατη τιμή που μπορεί να πουληθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...