Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Κωτσό, πέραν του ποσού, θα τον τσούξει ιδιαίτερα τώρα που είναι σε φάση ξεπουλήματος.

40 minutes ago, ICE-T said:

Θα πετάξουν το κλασικό,αν σας πληρώσω το πρόστιμο κλείνω σε 1 μήνα τα καταστήματα και τα μεταφέρω Σκόπια, Αλβανία κτλ και μένουν χιλιάδες εργαζόμενοι άνεργοι.

Πάνε αυτά. Έφυγες τέρμα, έσβησες. Δεν είσαι Amazon. Το έκανε ένα γνωστό σχετικά κατάστημα στη Βουλγαρία και μόλις τον περασμένο Ιούλη έκλεισε (όχι για διακοπές).

• Like 4
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, spectaculator said:

Το έκανε ένα γνωστό σχετικά κατάστημα στη Βουλγαρία και μόλις τον περασμένο Ιούλη έκλεισε (όχι για διακοπές).

Μην είσαι έτσι, πες το όνομα. 😛

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας το γράφω και σαν λογιστής. Το πρόστιμο είναι κάτι που μπαίνει στον προϋπολογισμό μιας πράξης. Πχ αν θέλεις να κάνεις κάτι παράνομο καλείς τον δικηγόρο της εταιρείας να κάνει μία εκτίμηση του προστίμου. Καλείς το τμήμα πωλήσεων, μάζι με τους λογιστές να κάνουν μία εκτίμηση των αναμενώμενων κερδών και στη συνέχεια, εφόσον σε συμφέρει οικονομικά το κάνεις και πληρώνεις το πρόστιμο.

Μέσα σε αυτό μπαίνουν τα πάντα. Ότι μπορεί να κοστολογηθεί. Από τα έξοδα δίκης μέχρι και την επίπτωση σε μελλοντικές πωλήσεις της εταιρείας λόγω του γεγονότος. Μία μεγάλη εταιρεία σαν πχ τον Κωτσόβολο τα έβαλε όλα μέσα.

Είμαι της άποψης τα πρόστιμα να γίνουν πιο τσουχτερά, ώστε να μη συμφέρει σε καμία περίπτωση να το κάνει κάποια εταιρεία και η είσπαραξή τους να είναι αυστηρή και χωρίς εκπτώσεις. Να υπάρχει πάντα το δικαίωμα την πρώτης φοράς, αλλά από τη δεύτερη και μετά να πέφτει τσεκούρι. 

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 15
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά μόλις σκάει μια τέτοια είδηση, συμπάσχω με τους ιδιοκτήτες σελίδων, μικρούς ή μεγάλους, του ελληνικού ιντερνετς. Με βαριά καρδιά προσπαθούν να χώσουν την είδηση, όσο πιο ανώδυνα γίνεται -πρόστιμο στην dixons south east ε; υπάρχει τέτοια εταιρεία στην Ελλάδα; - . Από τη μία έχουμε τους κυβερνώντες που ψάχνουν πετυχεσιές για πάταξη ακρίβειας και ασυδοσίας στην αγορά, όλο αυτό κάπως πρέπει να επικοινωνηθεί, αλλά από την άλλη, ποιοί είναι αυτοί που πλερώνουν σε στάνταρ βάση; Οι Dixons south east (ακόμα προσπαθώ να βρω ποιοί είν αυτοί) , και οι δύο εγχώριοι συμπαίκτες. Δύσκολα τα πράγματα. 

P.S την επόμενη φορά που θα φιλοξενηθεί -sic- ιδιοκτήτης ή εκπρόσωπος αλυσίδας στο "3 στον αέρα" ας συζητηθεί λίγο το θέμα. 

Επεξ/σία από Litost
Δημοσ.
2 ώρες πριν, epicouros είπε

Το θεμα ειναι αν θα πληρωθούν αυτα τα πρόστιμα η θα πανε στα δικαστήρια και θα γινει το πρόστιμο π.χ. απο 720000 σε 120000;;

Ανάλογα ποιος καλείτε να τα πληρώσει 😆.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλαίσιο..Κλιματιστικό bosh inverter 480€ βγαίνει το πρόγραμμα αλλάζω συσκευή.Το ίδιο κλιματιστικό πηγαίνει στα 570€. Πηγαίνω να ρωτήσω και το βλέπω 630€.Όλα αυτα σε λίγες μέρες..Κράτησα το παλιό μου κλιματιστικό και λεφτά από εμένα δεν θα δουν ποτέ.

Κοτσώβολος....TV 60" 640€...Λίγες μέρες πριν το black friday 780€ με black friday τρομερή έκπτωση 640€

Έπρεπε να πέσουν και έπεσαν καλά πρόστιμα μπας και μαζευτούν...Ε όχι να με κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μου ρε.

Επεξ/σία από akmakas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χρονια τωρα ο Κωτσοβολος ειχε fake εκπτωσεις

Δε χρειαζεται να μας κοροιδευουν με το αστειο προστιμο 720 χιλιαδων ευρω

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι μας κοροϊδεύουν είναι δεδομένο. Κανείς νομίζω δεν έπεσε από τα σύννεφα.

Επειδή πρόκειται για απάτη και όχι λάθος (γίνεται συστηματικά και για πολλά προϊόντα) θα έπρεπε τα πρόστιμα να είναι 2 φορές ο Τζίρος που εκτιμά το κράτος ότι έκαναν την περίοδο των εκπτώσεων. Δεν θα το ρίσκαραν….

• Like 1
Δημοσ.

Η εξέλιξη τιμής του skroutz είναι ένα φοβερό εργαλείο για την αγορά της Ελλάδας. Προτείνω να την χρησιμοποιειτε για κάθε προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και βλέπετε αν το τάδε κατάστημα σας κοροϊδεύει η όντως υπάρχει προσφορά. 

Αυτό το πράγμα πολύς κόσμος να αγοράζει τελείως στα τυφλά δεν θα το καταλάβω ποτέ. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψεύτικες ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ στα κανάλια, εκπτώσεις fake news και φυσικά με τέτοια άνοδο τιμών που φουσκώνουν σε μια βραδιά, ο μόνος χαμένος είναι ο καταναλωτής και μετά αναρωτιούνται γιατί Βαράνε κανόνια. Οι καταναλωτές πλέον δεν είναι χαζοί όποτε καιρός να τους ξεμπροστιάζουμε 

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kinitos είπε

Είναι σε προσφορά λογικό είναι να τα θέλει...πόσα και πόσα έχουνε πάρει επειδή είναι προσφορά?και δεν το ανοίξαμε καν ??

Εγώ οπότε παίρνω κατι και δεν το χρησιμοποιώ είναι για να βοηθήσω το μαγαζί να ξεστοκαρ και να έρθει νέο προϊόν. Για τους άλλους δουλεύω

Δηλαδή μου λες με τρόπο ότι αγοράζεις γόβες.... δεν θα μπω στο κόπο να ρωτήσω τι επάγγελμα κάνεις... 

• Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, than06 είπε

Για το e-shop.gr και τους patriot burst που έχει σε crazy Sundays συνεχόμενα για 2 χρόνια θα γίνει κάτι;

Παλαιότερα έβγαζε και το τζάκι βιοαιθανόλης σερί. 

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τα λεφτά να τα παίρνει το υπουργείο. Τα λεφτά αυτά πρέπει να επιστρέφονται στους καταναλωτές που είχαν αγοράσει τα υποτιθέμενα σε έκπτωση προϊόντα. Αλλά δεν φταίνε οι εταιρείες, φταίει ο κάθε κουτός που τις υποστηρίζει και τους έχει κάνει ζάμπλουτους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...