Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Η νέα σεζόν για το τεχνολογικό μας podcast ξεκινά σήμερα, με κεντρικό θέμα την IFA 2023, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας.

Από το Βερολίνο, ο Τίμος Κουρεμένος και ο Κων/νος Σκιαδάς σχολιάζουν τις σημαντικότερες ανακοινώσεις ενώ από Αθήνα σχολιάζει μαζί τους ο Δημήτρης Μαλλάς. Επόμενο θέμα η μετονομασία των MediaMarkt σε Public + home και η απόσυρση του γερμανικού brand μετά από 18 χρόνια ενώ ένα άλλο λογότυπο, αυτό της T-Mobile έκανε την εμφάνισή του στο Μέγαρο του ΟΤΕ.  

Ολοκληρώνουμε με την επερχόμενη νέα ταυτότητα και τις θεωρίες συνομωσίας που την ακολουθούν.

Καλή τεχνολογική χρονιά σε όλους και όλες!

Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:

00:00 - Εισαγωγή
01:28 - Σχόλια
09:40 - IFA 2023
34:50 - Public
36:16 - OTE
37:26 - Events
38:26 - Νέα ταυτότητα

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

True κλισε time: όσοι δεν θέλουν τσιπάκια στις ταυτότητες τους έχουν ποτέ κοιτάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου του κινητού τους;;; ;)

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mants118 είπε

True κλισε time: όσοι δεν θέλουν τσιπάκια στις ταυτότητες τους έχουν ποτέ κοιτάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου του κινητού τους;;; ;)

Να τα αφισοκολλήσουμε στην εξώπορτα μας, το ίδιο αποτέλεσμα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με την "απάντηση-καραμέλα" για τις ταυτότητες που λέει  "αφού έχετε κινητό και σας παρακολουθούν ήδη παντού τι σας ενοχλεί η ταυτότητα;" παρακαλώ θερμά απαντηστε μου σε αυτό:

-Εγώ σημερα έχω την επιλογη να μην έχω λογαριασμό στα social media. Έχω επιλογή να μην έχω καν κινητό τηλέφωνο αν το θελήσω. Με την νέα ταυτότητα σήμερα και την κατάργηση του φυσικού χρήματος άυριο, έχω πλέον επιλογή να μην ελέγχουν την τοποθεσία μου, τις αγορές μου και τις οποιεσδήποτε προτιμήσεις μου;

Υ.Γ. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια, δεν είμαι αρνητής σε τίποτα, με απωθούν οι διαμαρτυρίες παραθρησκευτικού περιεχομένου. 

Επεξ/σία από lomvardo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lomvardo είπε

την νέα ταυτότητα σήμερα και την κατάργηση του φυσικού χρήματος άυριο, έχω πλέον επιλογή να μην ελέγχουν την τοποθεσία μου, τις αγορές μου και τις οποιεσδήποτε προτιμήσεις μου;

Τοσο σιγουρος οτι εχει γεωεντοπισμο η νεα ταυτοτητα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι δεν είμαι σιγουρος αν ισχυει για να ειμαι ειλικρινής οπότε θα το διορθώσω και στο post μου 

Η ερώτηση  όμως είναι αν θα ενισχύσει τον έλεγχο της ζωής μας ή οχι  

Επεξ/σία από lomvardo
Δημοσ.
21 ώρες πριν, flexpick είπε

Τοσο σιγουρος οτι εχει γεωεντοπισμο η νεα ταυτοτητα;

Εγώ πάντως στη δικιά μου θέλω να έχει γεωυπερχωρικό Εξαϋλωμένο εντοπισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...