andreaspA Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Και που ξέρεις ότι το κόστος επισκευής στο όχημα του άλλου που έγινε ζημιά είναι μόνο τόσα; Αυτό θα το μάθουν μόνο όταν πάνε το όχημα στο συνεργείο. Εγω να ξερω? δεν ξερω. Ο ιδιος το λεει στο post του. Οσα και αν ειναι τελος παντων, τα πληρωνει και τέλος. Δεν υπαρχει θεμα συζητησης.
Dinos1973 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 18 hours ago, DjSpyros said: Καλησπέρα σας, Υπήρχε μια μηχανή στην οικογενεια οπου το 2005 εγινε κλοπή. Ο πατερας μου πηγε στο αστυνομικο τμήμα και προχωρησε στην δηλωση της κλοπης κλπ κλπ. μετα απο καποια χρονια βρεθηκε, και την εβαλε σε ενα υπογειο παρατημενη. τον τελευταιο χρονο πηγε σε συνεργειο την εφτιαξε ο μαστορας και η μηχανη εκανε καποιες πολυ μικρες αποστασεις τυπου δουλεια σπιτι, μιλαμε για αποσταση 2-3 χλμ. Οποτε παμε στο ζουμι, δυστυχως ο πατερας μου δεν πηγε ποτε στην αστυνομια να δηλωσει οτι βρεθηκε, χωρις χαρτια η μηχανη τιποτα. την παρασκευη που μας περασε εγινε ενα μικρο τρακαρισμα χωρις τραυματιες απλα ζημια στο αμαξι περιπου 200-250 ευρω. Τωρα τι κανουμε; οπως ειναι λογικο ο οδηγος του οχηματος περιμενει δηλωση απο εμας διοτι ο πατερας μου εφταιγε. Τωρα στην καλυτερη απλα τα βρισκουμε στο μιλητο με τον αλλο οδηγο χωρις να μπλεχτουν ασφαλιστηκες; στην χειροτερη;; Καλα ξεμπερδεματα!
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Εγω να ξερω? δεν ξερω. Ο ιδιος το λεει στο post του. Οσα και αν ειναι τελος παντων, τα πληρωνει και τέλος. Δεν υπαρχει θεμα συζητησης. Ναι, συγνώμη, δεν το πρόσεξα αυτό και νόμιζα ότι έβγαλες το νούμερο στο κουτουρού. 1
SinAkuma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ θα έλεγα να παρακαλέσεις τον άλλον να μην σας τρέξει και πληρώνετε μετά τα μαλλιά της κεφαλής σας. Και να βάλεις τον πατέρα σου φυλακή. 1
vagos789 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μου αρεσει που ολοι φανταζεστε οτι ο πατερας ειναι σε καποιο φοβερο κινδυνο Εφοσον δεν ηρθε τροχαια ή φροντιδα ατυχηματος ή κατι αντιστοιχο,το ατυχημα ειναι υπο συζητηση αν εγινε ποτε... Δυστυχως ο μονος που εχει σιγουρα προβλημα ειναι αυτος με το αυτοκινητο Ο πατερας μπορει να κανει τον αλεκο,αφου πρωτα πεταξει το μηχανακι καπου οπου δεν θα βρεθει Προφανεστατα η καλυτερη για ολους λυση ειναι να πληρωθουν στον μαστορα τα λεφτα που χρειαζονται για την επισκευη,τα 200-250 ειναι πιθανως λιγα,εκτος αν μιλαμε για μια τοπικη επισκευη γρατζουνιας 1
sdikr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 21 minutes ago, vagos789 said: Μου αρεσει που ολοι φανταζεστε οτι ο πατερας ειναι σε καποιο φοβερο κινδυνο Εφοσον δεν ηρθε τροχαια ή φροντιδα ατυχηματος ή κατι αντιστοιχο,το ατυχημα ειναι υπο συζητηση αν εγινε ποτε... Δυστυχως ο μονος που εχει σιγουρα προβλημα ειναι αυτος με το αυτοκινητο Ο πατερας μπορει να κανει τον αλεκο,αφου πρωτα πεταξει το μηχανακι καπου οπου δεν θα βρεθει Προφανεστατα η καλυτερη για ολους λυση ειναι να πληρωθουν στον μαστορα τα λεφτα που χρειαζονται για την επισκευη,τα 200-250 ειναι πιθανως λιγα,εκτος αν μιλαμε για μια τοπικη επισκευη γρατζουνιας Αν όμως υπάρχουν μάρτυρες και καμιά κάμερα, τι γίνεται;
SaFiS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Το μηχανακι αραγε ειχε δηλωθει οτι βρεθηκε ή φαινεται ακομη κλεμμενο?? Γτ το ανασφαλιστο θα ειναι το λιγοτερο απο τα προβληματα του T/S αν τους κυνηγησει ο αλλος…
paiktaras69 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 4/9/2023 στις 4:10 ΜΜ, DjSpyros είπε Καλησπέρα σας, Υπήρχε μια μηχανή στην οικογενεια οπου το 2005 εγινε κλοπή. Ο πατερας μου πηγε στο αστυνομικο τμήμα και προχωρησε στην δηλωση της κλοπης κλπ κλπ. μετα απο καποια χρονια βρεθηκε, και την εβαλε σε ενα υπογειο παρατημενη. τον τελευταιο χρονο πηγε σε συνεργειο την εφτιαξε ο μαστορας και η μηχανη εκανε καποιες πολυ μικρες αποστασεις τυπου δουλεια σπιτι, μιλαμε για αποσταση 2-3 χλμ. Οποτε παμε στο ζουμι, δυστυχως ο πατερας μου δεν πηγε ποτε στην αστυνομια να δηλωσει οτι βρεθηκε, χωρις χαρτια η μηχανη τιποτα. την παρασκευη που μας περασε εγινε ενα μικρο τρακαρισμα χωρις τραυματιες απλα ζημια στο αμαξι περιπου 200-250 ευρω. Τωρα τι κανουμε; οπως ειναι λογικο ο οδηγος του οχηματος περιμενει δηλωση απο εμας διοτι ο πατερας μου εφταιγε. Τωρα στην καλυτερη απλα τα βρισκουμε στο μιλητο με τον αλλο οδηγο χωρις να μπλεχτουν ασφαλιστηκες; στην χειροτερη;; τι ρωτάνε μερικοί και τι διαβάζουμε οι υπόλοιποι 1 1
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Αν έχετε αυτοκίνητο ( ασφαλισμένο ) κάνεις δήλωση ότι τον χτύπησες με αυτό και τελείωσε. 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Αν έχετε αυτοκίνητο ( ασφαλισμένο ) κάνεις δήλωση ότι τον χτύπησες με αυτό και τελείωσε. Ναι εεεεε, και ο πραγματογνώμονας που θα ερθει θα διαπιστώσει οτι το αυτοκινητο που εχει την υπαιτιότητα δεν φέρει ούτε γρατζουνια, θα μεταβιβάσει την αναφορά στην οικία ασφαλιστική και θα πάνε και μέσα για απάτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις