Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα έχω 2 προβλήματα σχετικά με ένα iphone 11 

1)το πρώτο πρόβλημα είναι πως από την παλιά οθόνη επειδή το κινητό είχε σπάσει και έτσι όπως το σήκωσα κτλ έφυγε η μπροστά οθόνη έχει κοπεί η ταινία που καταλήγει στην μητρική από το faceid που είναι απάνω στην οθόνη   (δείτε της φωτογραφίες) 

spacer.png

spacer.png

Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι εχει ξεκολλήσει η οθόνη.. (από άλλο iPhone) κολλάει κάπως η αλλαγή?

spacer.png

συγνώμη για της μεγάλες φωτογραφείς 😜

Επεξ/σία από GiwrgOsMasTerGR
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Δε νομίζω οτι θα επιδιορθωθεί το face id. Αυτό το ξεχνάτε δια παντώς. Πάτε για την οθόνη πλέον αν λειτουργεί

για την οθόνη τι κολλά μπορώ να χρησιμοποιήσω;;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GiwrgOsMasTerGR είπε

για την οθόνη τι κολλά μπορώ να χρησιμοποιήσω;;

Δες από το ifixit δεν βάζουν κόλλα. Είναι ειδική ταινία

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Δες από το ifixit δεν βάζουν κόλλα. Είναι ειδική ταινία

αυτος βαζει για το πλαισιο, εγω θελω και για εκει που θα βαλω οτι εβαλε ο τυπος αυτος και για μπροστα γιατι εαν δεις εχει ξεκολησει το μπροστα μερος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το face id ισως να το φτιαξει καποιος εμπειρος κολλωντας τα δυο μερη του καλωδιου , κανε μια ερευνα πεοσ κεντρο που εχουν μαγαζια με τετοιου περιεργου τυπου επισκευες.

Επεξ/σία από koukis hlias
Δημοσ.

Αλλαγή οθόνης και κάμερας. Κομμένη καλωδιοταινία και από ότι κατάλαβα έφυγε το τζαμί της οθόνης από την οθόνη. Δυστυχώς και να κολληθεί αν δεν έχει τραυματιστεί ήδη σαν ανταλλακτικό σίγουρα δεν θα δουλεύει όπως πρέπει. 

Δημοσ.

Δεν κολλαει φιλε μου το καλωδιο ετσι οπως εγινε,μιλαμε για τρομερη εργατοωρα κανεις δεν θα στο κανει ,και αν στο κανει θα ζητησει ευκολα πανω απο 120 ευρω

b7000-t7000 σαν κολες,λιγο περιμετρικα σε ολο το σημειο και μετα βαλτο να το κρατησει κατι

Δημοσ.

Συγγνώμη τώρα θα ξεφύγω εκτός θέματος αλλά πως θα καταλάβει ο άλλος ότι το face ID δεν λειτουργεί από την οθόνη αν δεν είναι η γνήσια γιατί έχω δει πολλά και δεν υπάρχει σαφέστατη απάντηση για αυτό ρωτάω εδώ επειδή γνωρίζετε κάτι παραπάνω. 

Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση το face id με την οθονη,δουλευει και σε copy οθονη το face id,αν καποιος πηγε για αλλαγη οθονης και το πηρε χωρις face id ,σημαινει οτι μαλλον κατι εκοψε ο τεχνικος

Δημοσ.

Ααα μάλιστα αλλά πωσ μπορούμε να το ελέγξουμε αν είναι η γνήσια η 3rd party ανταλλακτικό γιατί είμαι πρώτη φορά στην Apple και δεν τα γνωρίζω καλά καλά ακόμη. 

Δημοσ.

Αν αλλαξεις σε επισημη αντιπροσωπεια θα παρεις οριτζιναλ ,σε μη επισημη αντιπροσωπεια θα παρεις 3rd party ανταλλακτικο οπως και να εχει καθως η apple δεν δινει γνησιες οθονες πουθενα

Υπαρχουν βεβαια σε μη επισημης αντιπροσωπεις να αγορασουν γνησια οθονη refurbished[εχει γινει αλλαγη του σπασμενου τζαμιου αλλα η οθονη που σου δειχνει τα χρωματα ειναι γνησια]η pulled ανταλλακτικο που σημαινει γνησιο ανταλλακτικο χωρις να εχει υποστει καποια αλλαγη και απλα εχει βγει απο αλλο κινητο

Οποιαδηποτε  μαγαζι κανει αλλαγη οθονης σε κινητο iphone 11 και μετα ακομα και γνησιο ανταλλακτικο να βαλει θα πεταει μηνυμα στις πληροφοριες οτι εχει αλλαχθει η οθονη[οποτε απο εκει μπορεις να δεις αν εχει αλλαχθει]

Τωρα στο θεμα οθονων ,τι οθονη σου εχει βαλει η μη επισημη αντιπροσωπεια [αν ειναι χαμηλης αξιας δηλαδη ,μιας και υπαρχουν lcd tft-ips-hard oled -soft oled],δεν μπορεις με καποιον τροπο να το δεις παρα μονο εμπειρικα [η soft oled ειναι σχεδον ιδια με την οριτζιναλ ,οποτε μια απλη συγκριση με εναν φιλο που εχει το ιδιο θα δεις διαφορα].Αν η οθονη δεν εχει καθολου καλα μαυρα ,ξεθωριασμενα χρωματα ,λογια ειναι απλη tft lcd

Δημοσ.
Στις 8/9/2023 στις 9:25 ΜΜ, Vaswww είπε

Ειχα ακούσει και για την irepair οτι δίνουν γνήσια ανταλλακτικά αλλα δεν νομίζω να ισχυει 100%

Επίσημα είναι μόνο document I system istorm

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...